Šta je novo?

NetNet - Nis

Istumbani kanali,ni jedan se ne vidi normalno,podrska mrtva,da li je ovo pocelo preuzimanje od strane mts.

Moguće da su pustili supernova šemu. Možeš li recimo prvih 20 kanala da poređaš i vidiš na kom broju (uz uključen LCN su ti Arene)?

Nije ovo supernova sema,ide 1.OTA HDX opet 1.RTS1 2.RTS2 3.RTS3 4.Pink itd, istumbani su sportski kanali Eurosport 1 i Arene 5-8 su na kraju,plus sto se ni jedan kanal ne vidi normalno.

Mozda skeniranje kanala iz početka jedino može da pomogne...

Ni to ne pomaze.

Telekom Srbija odavno nema Cinestar kanale.

Posle koliko dana moze da se trazi umanjenje racuna za tv posto 5 dana nema ni jedan kanal da se vidi normalno.

Najbolje sto moze da se izboksuje je moderate nat na dinamickoj ip adresi... Cisto info za ljude koji zele da koriste net za online gaming.

Istumbani kanali,ni jedan se ne vidi normalno,podrska mrtva,da li je ovo pocelo preuzimanje od strane mts.
"Nijedan se ne vidi normalno" šta ti to znači?
Meni su svi kanali okej.
Mada evo primetio sam već od pre 3 4 dana nemam EPG uopšte, znači ne piše više koju emisiju gledaš niti ima da se vidi šta sledi/u koliko H počinje emisija/film/serija itd.
Imam i BOX za vraćanje 7 dana unazad, ni tu isto nema EPG niti nijedan naziv emisije i kad je i u koliko sati, tako da ne mogu ni da vratim unazad da gledam ako sam propustio.
Ne znam šta se dešava sa tim.

Znaci da nisu za gledanje,visoka pikselizacija,secka,koci,davi se.
Kazu da su uvazili reklamaciju i da ce za 8 dana na septembarskom racunu biti umanjen racun.
Ne radi ni kod mene epg vodic,negde radi,info kanal ukocen sa bajatim info iz 2022,na hrt 1 i hrt 2 stoje katanci ali mogu da se gledaju,to oni na divlje preuzimaju kanale od mts.
Ulozi reklamaciju i trazi umanjenje racuna.

I na sajtu zvanično saopštenje... Ostao im još samo Jotel 🤣
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Privredno Društvo Krajnalić Komunikacije d.o.o Niš, koji je atraktivnom ponudom zadobio Vaše poverenje, od 02. decembra 2024. nastavlja da posluje u okviru kompanije Telekom Srbija a.d. Beograd.

Izabrani paket usluge koje trenutno koristite ostaje na snazi za vreme trajanja Ugovora i iznos Vašeg računa ostaće nepromenjen, s tim da će vam račun izdavati Telekom Srbija. Istovremeno, od 02. decembra 2024. godine na korišćenje usluga primenjivaće se svi važeći opšti i posebni uslovi korišćenja usluga Telekoma Srbija, koji su javno objavljeni i dostupni na mts.rs.

Polazeći od navedene statusne promene Vaše podatke o identitetu, kontakt podatke, kao i druge podatke o ličnosti prikupljene tokom realizacije ugovornog odnosa sa Privrednim Društvom Krajnalić Komunikacije d.o.o Niš nastavlja da obrađuje Telekom Srbija u skladu sa Politikom zaštite privatnosti korisnika Telekoma Srbija, dostupnoj na linku

Pored postojeće ponude Privrednog Društva Krajnalić Komunikacije d.o.o Niš koju već koristite, Telekom Srbija, lider u oblasti telekomunikacionih usluga, nudi jedinstveno iskustvo u kojem uživaju milioni korisnika pružajući unapređen kvalitet i veći broj usluga uz najsavremeniju opremu.

Iskoristite priliku da istražite novi svet mogućnosti koji pruža Telekom Srbija i pridružite se ogromnom broju zadovoljnih korisnika!

Odlicna im je optika, burazer koristi u istoj zgradi, ali me ne zanima fiksna linija, istu ne koristim vec 15 godina. Tako da kad mi istekne ugovor prelazim na drugog provajdera.

Verovatno je da NetNet postaje Supernova optika. Isto kao i ExeNet.

Pa onda na gomili lokacija u Nišu imaš:
mts xDSL
mts GPON
SN Exe GPON
SN NetNet GPON
SN Kopernikus COAX

Ravno 5 paralelnih infrastruktura Telekoma Srbija.

Od novembra ide supernova shema osnovni paket.

Odlicna im je optika, burazer koristi u istoj zgradi, ali me ne zanima fiksna linija, istu ne koristim vec 15 godina. Tako da kad mi istekne ugovor prelazim na drugog provajdera.
Cija optika je odlicna? Sto se tice netnet-a bila je ok do pre oko godinu dana. Sada je zivi ocaj. U centru puca net skoro svakog dana, bez problema mozes da vidis da gubis po koji paket tu i tamo. Striktni nat mozes da sredis samo ako pristanes da im platis za staticku javnu ip adresu...

Cija optika je odlicna? Sto se tice netnet-a bila je ok do pre oko godinu dana. Sada je zivi ocaj. U centru puca net skoro svakog dana, bez problema mozes da vidis da gubis po koji paket tu i tamo. Striktni nat mozes da sredis samo ako pristanes da im platis za staticku javnu ip adresu...
Mislio sam na mts optiku (burazer ima Box 4). Netnet je krenuo da puca kad su presli sa sbb-ovih na telekom linkove, doduse ja u Durlanu svega par puta imao prekide (mahom nocu). Sto se NAT-a tice, desilo se posle tih prekida da me baci iza Nat, ali se vracala javna IP. ***, posto radim od kuce u 90% slucajeva kad sam iza NAT-a ne radi firmin VPN, pa sam ih molio da me bace na neku javnu IP.

Mislio sam na mts optiku (burazer ima Box 4). Netnet je krenuo da puca kad su presli sa sbb-ovih na telekom linkove, doduse ja u Durlanu svega par puta imao prekide (mahom nocu). Sto se NAT-a tice, desilo se posle tih prekida da me baci iza Nat, ali se vracala javna IP. *********, posto radim od kuce u 90% slucajeva kad sam iza NAT-a ne radi firmin VPN, pa sam ih molio da me bace na neku javnu IP.
Ma ja sam ih zvao svakih par dana. Dodele mi javnu dinamicku ali se vrati iza striktnog nata sledeceg dana. Muka mi vise od njih. A i kad imas dinamicku portovi su zakljucani. Tipa za gta 6672 i 61455-61458. Rekoh otkljucajte bar ove portove, kazu kupi staticku... Znaci mts optika je ok, samo je muka sto treba duplo vise da placamo...

Ne, ako imas MTS optiku dostupnu, idi na YuNet.
Vidi i NiNet.

Za trenutne korisnike.
To je suludo. Nadam se da ce da dozvole prevremeni raskid ugovora. Ja sam i u ovoj situaciji razmisljao da idem da trazim raskid posto ne mogu da odrze kvalitet na normalnom nivo a ako spuste upload 10x i download duplo to je totalno idiotski...
Da, koriste MTS infrastrukturu tako da bi trebalo da može.
Bacih pogled na njihov sajt, Nis nema distributera ali vredi pozvati....

Videcemo kad puste supernova kanale ovo sada je ocajno.
Od kada su se prebacili na mts link posto i dalje radi eon.

To čiji uplink koristi provajder uopšte nije važno za EON recimo. NetNet ima svoj opseg IP adresa koji nije blacklistovan kod SBB-a.

Ne nadajte se doduše da ćete još dugo biti na NetNet IP opsezima, ubaciće vas vrlo brzo u SN/mts CGNAT i dobićete adrese iz opsega *.dynamic.isp.telekom.rs, a te adrese su svakako na blacklisti kod SBB-a.

Nazad
Vrh Dno