Pa jos bolje ako dignu cene. Onda ne moram da cekam da mi istekne ugovor, ovako raskinem bez penala i predjem kod drugog.Pogledaj Supernova temu i da li mislis da cemo ostati na ovim paketima i ovim cenama.
Podrska super nova da su prosledili nalog i na tome se zavrsi, uvek kada pozovem kazu urgiraju i prosledjuju nalog.Sta je to jedno te isto sto verglaju?
Dobijem podrsku ali cekam od 12 do 17 minuta.Kod mene su se pojavili posle 23 dana i otklonili kvar za tv kanale,podrsku ne mozes dobiti na telefon,samo pisi na mejl i dobices odgovor zbog velike preopterecenosti nismo stigli ranije,imajte razumevanje i strpljenje.Sta li nas ceka posle 9.1 sa novim cenama.
Posle samo plaćaš po punoj ceni. Pošto matricom migracije nisu bili predviđeni NetNet paketi, onda ostaje isto.Ovog meseca istice ugovor ,pitanje je sta sad?Da li ce me automatski prebaciti na nove supernova pakete?
Ne radi ni kod mene. ApelovacDa li trenutno ima neko problem sa internetom?
Od 00.05 ne radi kod Merkatora. Dakle, vec sat vremena...Da li trenutno ima neko problem sa internetom?
Dobrodošao u klub! Tako smo i mi na Exe istu stvar doživeli. Čim je Telekom preuzeo link i počeo da deli svoj IP opseg, odmah veći ping zbog rutiranja ka Novom Beogradu i nazad do nas. Imali smo statičke IPv4 i link iz A1 Bugarske, sad džabe IPv6 kad smo natovani i žali Bože svega.Kako pređosmo na državnu sisu odma problemi? Nisam vise net net, sad sam mts. Malo jači ping, bilo 1-3 sad 7-8.
Za puni pristup su user/password superadmin/adminsuperKako beše parametri za pristup? Huawei
Edit
Sad su kredencijali admin admin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari