Šta je novo?

NetNet - Nis

Pun dogovoreni iznos bez umanjenja reklamacije na tv kanale.

Aha. Kapiram. Reko da nisi imao mesece za dinar a oni ti fakturisali pun iznos.

Pogledaj Supernova temu i da li mislis da cemo ostati na ovim paketima i ovim cenama.

Pogledaj Supernova temu i da li mislis da cemo ostati na ovim paketima i ovim cenama.
Pa jos bolje ako dignu cene. Onda ne moram da cekam da mi istekne ugovor, ovako raskinem bez penala i predjem kod drugog.

Jel se zna šta će da bude sa korisnicima net net post od 5.1. Poskupljuje usluge mts a?

Zovite, dajte šifru korisnika, pitajte pa javite i nama ostalima znatiželjnim (koji doduše nismo na NetNetu).

Nemam net i tv 2 dana, ulazim u treci dan, zvao podrsku 10x i jedno te isto verglaju.
Da li jos neko ima prekid?

Kod mene su se pojavili posle 23 dana i otklonili kvar za tv kanale,podrsku ne mozes dobiti na telefon,samo pisi na mejl i dobices odgovor zbog velike preopterecenosti nismo stigli ranije,imajte razumevanje i strpljenje.Sta li nas ceka posle 9.1 sa novim cenama.

Kod mene su se pojavili posle 23 dana i otklonili kvar za tv kanale,podrsku ne mozes dobiti na telefon,samo pisi na mejl i dobices odgovor zbog velike preopterecenosti nismo stigli ranije,imajte razumevanje i strpljenje.Sta li nas ceka posle 9.1 sa novim cenama.
Dobijem podrsku ali cekam od 12 do 17 minuta.
Pitao sam i za to kokrisnike net neta ne hvata poskupljenje do isteka ugovora.
Opremu koju imate od net neta ruter box ostaje vama to nije super novina oprema tako mi je receno juce.
Zvao sam ih i malopre ista prica urgirace i nista, na tome se sve zavrsi. Ulazim u cetvrti dan bez neta i tv. Uzeo sad od komsije net, mislim dao mi jedan mob sa karticom gde ima 1Gb net pa ga koristim kao ruter.
Gledam da predjem u orion
Ako neko zna dobrog provajdera u nisu sa optikom i tv neka javi.

Poslednja izmena:
Kamion pokidao kabl, cela ulica nema net ni tv ni fiksni nista, 5 dan nisu popravili.
Ja pokusao da spijim kabl visi ali ne znam gde je pokidano

Nešto slično se desilo kada je Supernova preuzela Exe-net. Zvao sam Supernovu nekoliko puta i uvek su mi govorili da je problem prijavljen i da radnici rade na rešavanju. Na moje pitanje, gde tačno rade radnici, da idem da ih pitam kada će da završe, nisu imali odgovor. Srećom, tada je još uvek mogao da se zove direktno Exe-net. Oni su mi rekli da nije bio prijavljen bilo kakav kvar. Uskoro je došao radnik i rešio pokidani kabl.

Sada sam ih zvao i opet se zalio i komsija zvao i svi i samo kazu da je prijavljen kvar i prosledili i odkace nas uzas
Od ponedeljka zovem orion

Poslao sam mail Supernovi, cekao nekoliko dana da odgovore, i rekli su mi da nema nikakve promene posle petog Januara, dok nam traje ugovora obaveza ostaje sve isto, a posle videcemo 😃

Ovog meseca istice ugovor ,pitanje je sta sad?Da li ce me automatski prebaciti na nove supernova pakete?

Ovog meseca istice ugovor ,pitanje je sta sad?Da li ce me automatski prebaciti na nove supernova pakete?
Posle samo plaćaš po punoj ceni. Pošto matricom migracije nisu bili predviđeni NetNet paketi, onda ostaje isto.

Kako pređosmo na državnu sisu odma problemi?
Edit : kod mene proradilo, ali nisam vise net net, sad sam mts
Malo jači ping, ranije bilo 1-3 sad 7-8

Prilozi

• Screenshot_20250115_012806_Speedtest.jpg
    Screenshot_20250115_012806_Speedtest.jpg
    44.4 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
Kako pređosmo na državnu sisu odma problemi? Nisam vise net net, sad sam mts. Malo jači ping, bilo 1-3 sad 7-8.
Dobrodošao u klub! Tako smo i mi na Exe istu stvar doživeli. Čim je Telekom preuzeo link i počeo da deli svoj IP opseg, odmah veći ping zbog rutiranja ka Novom Beogradu i nazad do nas. Imali smo statičke IPv4 i link iz A1 Bugarske, sad džabe IPv6 kad smo natovani i žali Bože svega.

Ma ping nije problem ali cgnat jeste. Za sad mi rade kamere dobro je. Kad je bio prelazak sa exe na supernovu tad nisam hteo, raskinuo sam. Al sam imao alternativu (bar sam tako mislio - zlOrion). Sad više nemam gde, stego se obruč, jedino što mogu na ovoj adresi je net net fiber ili sbb coax. Nego vidim resetovatli mi ONT upalili mi wifi iako ga striktno držim ugašenog. Kako beše parametri za pristup? Huawei

Edit
Sad su kredencijali admin admin

Poslednja izmena:
Upravo krenuo geoblok, nema više gledanja n1, nove, sportkluba. Ko još od provajdera u Nišu nije blokiran od strane sbb-a?

Nazad
Vrh Dno