Šta je novo?

NetNet - Nis

Moze kontakt telefon od nekog agenta i slicno ko ce mi dati ponudu kao novom korisniku?
Moze u PP.

Imate li admin šifre za njih ili su bile nedostupne?
netnet / netnet su bule sifre za taj modem, imao sam, probaj mozda proradi, za supernovu su superadmin / adminsuper

Moze kontakt telefon od nekog agenta i slicno ko ce mi dati ponudu kao novom korisniku?
Moze u PP.
Svi bi trebali da ti daju 24*50%, probaj vise agenta da zoves iz call centra, ja sam presao sa optike 5 iz netneta (ona 450/150) na super plan 4 zlatni (1000/500mb + telefon + tv + fiksni) i dobio 24*50%, ali se spremi za mnogo cimanja ako pravis kombinacije kao ja

• Like
Reagovanja: s5p
Ja sam išao u poslovnicu, pomenuo tu promociju od 50% i rekli su da može, ali sam morao da potpišem ugovor na paket koji uključuje još i fiksni telefon. Ništa dodatno se ne plaća i nisam tražio opremu koja omogućava priključenje telefona. Ostao je Huawei ONT, a dobio sam jedan MOVE prijemnik i jedan CAM modul sa karticom.
Inače, pre toga mi je istekla ugovorna obaveza sa NetNetom, pa sam nastavio da plaćam 3150 neko vreme, a onda su povećali cenu na 4000.

Nazad
Vrh Dno