Šta je novo?

NetNet - Nis

Ovaj Cudy kolko se ja vidim ima WAN, nije ONT? A jel imaš neki ONT mimo Cudy-a?

Danas konačno sve namontirano, prešao sa SBBa. Računam, žrtvovao sam bolju TV uslugu zarad boljeg interneta. Al đoka, ne rade mi kamere. Popio sam cg nat. Zovem korisničku podršku, tražim da me prebace na statičku, kaže 1000 dinara mesečno. Šta da kažem osim da sam razočaran.

Poslao sam im mail, rešili mi u roku od par minuta. Svaka čast na ažurnosti. Za sad zadovoljan kako sve radi.

Čak ne mora ni da se zove. Kada dobijem natovanu adresu, restartujem PPPoE konekciju par puta (nekad sam,o jednom) i dođe javna adresa.

Da li je taj Cinestar isto što i Star? Kod mene ih ima nekoliko koji počinju sa Star.

Koji se ruter dobija uz opticki internet najjaci paket da li zna neko

Kako funkcionise TV kod NetNet-a?
Jel se dobija neki Android box kao kod SBB-a?

Dovoljan je DVB-C tjuner na TVu. Gledaš na koliko TVa voliš 😊

Јесте, већ промотери нуде и њихову понуду уз мтс и супернова.

Какав је оптички интернет и телевизија код НетНет-а? Ја сам на инфраструктури бившег Егзенета, који је под Супернова брендом сада. Оптички интернет ради врло добро од кад је уведен. Пре неки месец долазио аквизитер за НетНет да нуди врхунску понуду, па бих прешао. Знате ли каква је оптика у односу на бивши Егзенет?

@durlancity што се тиче тог скриншота са сајта АПР-а, задњи регистрациони документ је када је Телеком припојио Глобалтел. Требало би да је матични број НетНет-а 20404469.

Prilozi

• Screenshot_2024-08-14-22-27-19-63_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-08-14-22-27-19-63_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    79.4 KB · Pregleda: 48
Odakle to? Na APR-u je sledece:
Trazi pod Krajnalic komunikacije.
1723667352768.png

@Monitor Do sada su bili i vise nego odlicni sto se tice neta, televizija nista posebno. Ja bih iskreno sada sacekao da sam na tvom mestu, ako ce i ove da gurnu pod Supernovu onda dosvidania.

Ja sam bio na Exenet-u, presao kod njih ali kvalitet slike dosta losiji na pojedinim kanalima, kao da je rezolucija manja.

Na papirni racun pise Krajnalic komunikacije i obavestenje za nove cene za telefon od septembra.
Na sajtu nema ni Optika duo 3.

Def su prodati Suoernovi. Sve kanale koji ne postoje u Supernovi, su izbacili. Cinestar, Deluxe music chanell...

Kad bude na apr-u vlasnik MOJA SUPERNOVA doo Beograd, onda su definitivno njima.

Pa to sam i kacio, to je telekom. Kad su Exenet prodali, vlasnik je bila Supernova, ne telekom.
1724342344473.png

Mojasupernova d.o.o. ne postoji više, to je sada sve Telekom Srbija.

Aha, nisam znao. Znaci, bezanija...

Јасно је на АПР-у да је НетНет продат МТС-у, али имам потврду и са терена.

Наиме, писао сам пре десетак дана да хоћу да пређем код њих и звао сам аквизитера који је нудио феноменалну понуду са 14 месеци бесплатно.

Пошто сам био у Егзенету, а сада је то МТС, аквизитер ми је рекао да не важи за мене промоција, јер се не рачунам као нови корисник, јер сам већ у МТС-у, а њих је купио МТС. И у пословници Телекома су ми рекли да је купљен НетНет, али да они још не раде са тим пакетима.

Мора да су нудили толико месеци бесплатно кад је било извесно да ће их купити Телеком, да уканале новог власника :D

Bilo je i 18 meseci po dinar. To je bilo pre prodaje, kada su pokušavali da povećaju broj korisnika. Možda je prodajna cena bila vezana za to.

Vrh Dno