Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ja koristim evo vec sest meseci... Funkcionise sve ok....
Isto tako može da funkcioniše mesec dana, a do tada je prodavac već ugasio prodavnicu...

Možeš super da prođeš, a ne moraš. Mačka u džaku, što se kaže.

Naravno, za te pare se rizik isplati, kome nije smaranje da se cima sa nalozima.

Da li može neko ko ima Netflix da vidi koje sve telenovele ima sa engleskim/srpskim/hrvatskim prevodima? Hvala unapred.

Isto tako može da funkcioniše mesec dana, a do tada je prodavac već ugasio prodavnicu...

Možeš super da prođeš, a ne moraš. Mačka u džaku, što se kaže.

Naravno, za te pare se rizik isplati, kome nije smaranje da se cima sa nalozima.
Kada sam prvi put testirao Netflix, uzeo sam sa Alija na mesec dana. I pred kraj dam burazeru nalog da on proba. Nisu resetovali sifru i dan danas preko TVa pristupa sadrzajima.

узех на Алију за 260 динара месец дана 4к на једном уређају, за сада ради све како треба. може ли ми неко рећи пошто гледам преко ТВ-а да ли постоји могућност да увећам слова и променим боју, да ли се то ради на њиховој апликацији или у самом подешавања телевизора, унапред хвала на одговори

узех на Алију за 260 динара месец дана 4к на једном уређају, за сада ради све како треба. може ли ми неко рећи пошто гледам преко ТВ-а да ли постоји могућност да увећам слова и променим боју, да ли се то ради на њиховој апликацији или у самом подешавања телевизора, унапред хвала на одговори
Možeš samo iz brovsera na kompu, promeniš boju (volim žutu) i veličinu slova na tvom profilu a tu podešavaš i jezik (hrvatski ili engleski).
Da bi TV to prihvatio, moraš ga ugasiti i ponovo startovati.

Od pre neki dan mi se dešava da kad pokrenem seriju, konkretno Narcos Mexico, nema tona. Ton dobijem tako što udjem u podešavanja voice/sub i izaberem bilo šta drugo i nastavim video. Kada dobijem ton, mogu da se vratim i na prethodno podešavanje i imam ton.

Jel se dešavalo još nekome?

Nisam imao takav problem, probaj da update-ujes software TV-a

Sw za TV redovno updajtujem, nadam se da će da mi reši fantomsko samoinicijativno uključivanje TVa i ispuštanje zvuka dok je isključen.

Desilo se i meni baš danas. Meni na Witcher. Televizor je Phillips android.
Jel ima negde prazno mesto u nekoj grupi? Ističe mi aliexpress nalog, hteo bi sigurnije.

Desilo se i meni baš danas. Meni na Witcher. Televizor je Phillips android.
Jel ima negde prazno mesto u nekoj grupi? Ističe mi aliexpress nalog, hteo bi sigurnije.
I kod mene je Android TV, Sony

Zainteresovan sam za ulazak u neku familiju. Ako neko ima slobodno mesto neka mi javi. Hvala

Kum mi radi u Egiptu i hoce da uplati Netflix sa svojom intesa karticom.....tamo je u vodafon mrezi pa se pita da li ce moci da koristi i tamo i ovde netflix ili treba vpn?

Kum mi radi u Egiptu i hoce da uplati Netflix sa svojom intesa karticom.....tamo je u vodafon mrezi pa se pita da li ce moci da koristi i tamo i ovde netflix ili treba vpn?
Ako mislis na srpsku intesa karticu mogao bi da ima problem jer ce mu Netflix traziti da lokacija sa koje uplacuje i banka kartice budu iz iste lokacije(ovo je u slucaju ako ranije nije placao Netflix sa tom istom karticom,ali verojatno nije al eto cisto da napomenem).Postoje dvije solucije,srpski VPN ili da ga dodam ja u moju netflix familiju,jeftnije ce ga izaci :)

Neka mu neko ovde uplati Netflix i posalje podatke za logovanje.

Kao višegodišnji korisnik Netfliksa želeo bih da predložim članovima foruma da isprobaju Plex server koji je na besplatno korišćenje ponuđen u ovoj temi:

Plex / Emby / Jellyfin / Kodi - deljenje media servera sa ostalim članovima foruma​

Na ovom serveru je moguće besplatno gledanje skoro svih naslova sa Netfliksa, Apple tv+, Amazon Prime, Disney plus itd. sa prevodima preko opensubtitles.

? Sadržaj Plex servera jeste "torrentovan" (eventualno sa UseNet-a) ali kad streamuješ ti kao korisnik to naravno da ne koristi bittorrent protokol (= nije P2P) već tvoj Plex klijent app "vuče" stream sa nekog cloud storage prostora (tipa Google Drive / Google Workspace.)

Poslednja izmena:
Upravo sam produzio pretplatu na Tursku. Zbog pada lire, sad je 3.6e.
Evo i male "pomoci" ako nekom znaci ko pokusava da predje na tursku

Prosli mesec napravio nas nalog, dodao mastercard Mobi, platio nasu pretplatu i odmah otkazao.
Juce istekla.
Posto mi Tunelbear nema opciju za Tursku na Macu, aktivirao VPN na iPadu, i prebacio na Tursku. Usao preko Safarija na netflix.com, ulogovao se, ponudilo mi da se preplatim po turskim cenama. Izabrao 4K paket, i pre potvrde ponudio mi placanje sa vec postojecom mastercard karticom, potvrdio i to je to. Nisam unosio broj telefona niti bilo kakvu drugu gimnastiku.
Samo da pitam jos jednom. Uzeo sam prvi mesec za 12e, verifikovao broj. Otkazao sam odma', pise da ce biti otkazano kad prodje mesec dana. Probao preko vpn-a, kad idem restart, ne ponudi mi turske cene, vec automatski nastavi kao EUR11.99. Jedino da probam drugi vpn, il' da sacekam da skroz istekne pa onda da probam restart membership(dok ne ponudi turske cene)?

Mora skroz da ti istekne pretplata. Kada te isključe onda upališ VPN na Tursku pa se loguješ u Netflix i ideš na renew membership. Onda ćeš dobiti Turske cene, dok je aktivna pretplata ne može.

Imam slobodna mesta u 4k. Samo ljudi koji hoće dugoročno da koriste Netflix.

U Hrvatskoj se najavljuje dizanje cena na Netflixu. Da li je za očekivati da se to desi i kod nas?

Povećavaju i u USA , verovatno svuda poskupi, šta sve nije poskupelo ,više može da nas iznenadi da negde ostane ista cena ...

Nazad
Vrh Dno