ako mozete javite mi se da se dogovorimoja sam zainteresovana za slobodna mesta za Netflix
ako mozete javite mi se da se dogovorimoja sam zainteresovana za slobodna mesta za Netflix
Nije serija, film je ! Imas vest na prethodnoj strani.Serija Nečista krv će biti od 17. januara na Netflix-u.
Kreću i naši u korak sa vremenom![]()
Isto tako može da funkcioniše mesec dana, a do tada je prodavac već ugasio prodavnicu...Ja koristim evo vec sest meseci... Funkcionise sve ok....
Kada sam prvi put testirao Netflix, uzeo sam sa Alija na mesec dana. I pred kraj dam burazeru nalog da on proba. Nisu resetovali sifru i dan danas preko TVa pristupa sadrzajima.Isto tako može da funkcioniše mesec dana, a do tada je prodavac već ugasio prodavnicu...
Možeš super da prođeš, a ne moraš. Mačka u džaku, što se kaže.
Naravno, za te pare se rizik isplati, kome nije smaranje da se cima sa nalozima.
Šta sve ima na netflixu možeš videti ovde:Da li može neko ko ima Netflix da vidi koje sve telenovele ima sa engleskim/srpskim/hrvatskim prevodima? Hvala unapred.
Možeš samo iz brovsera na kompu, promeniš boju (volim žutu) i veličinu slova na tvom profilu a tu podešavaš i jezik (hrvatski ili engleski).узех на Алију за 260 динара месец дана 4к на једном уређају, за сада ради све како треба. може ли ми неко рећи пошто гледам преко ТВ-а да ли постоји могућност да увећам слова и променим боју, да ли се то ради на њиховој апликацији или у самом подешавања телевизора, унапред хвала на одговори
I kod mene je Android TV, SonyDesilo se i meni baš danas. Meni na Witcher. Televizor je Phillips android.
Jel ima negde prazno mesto u nekoj grupi? Ističe mi aliexpress nalog, hteo bi sigurnije.
Ako mislis na srpsku intesa karticu mogao bi da ima problem jer ce mu Netflix traziti da lokacija sa koje uplacuje i banka kartice budu iz iste lokacije(ovo je u slucaju ako ranije nije placao Netflix sa tom istom karticom,ali verojatno nije al eto cisto da napomenem).Postoje dvije solucije,srpski VPN ili da ga dodam ja u moju netflix familiju,jeftnije ce ga izaciKum mi radi u Egiptu i hoce da uplati Netflix sa svojom intesa karticom.....tamo je u vodafon mrezi pa se pita da li ce moci da koristi i tamo i ovde netflix ili treba vpn?
kakvi su ovi netflix nalozi na aliexpresu sto se prodaju?
Neka mu neko ovde uplati Netflix i posalje podatke za logovanje.Kum mi radi u Egiptu i hoce da uplati Netflix sa svojom intesa karticom.....tamo je u vodafon mrezi pa se pita da li ce moci da koristi i tamo i ovde netflix ili treba vpn?
Može bez problema da koristi u Egiptu ili bilo gde bez VPNKum mi radi u Egiptu i hoce da uplati Netflix sa svojom intesa karticom.....tamo je u vodafon mrezi pa se pita da li ce moci da koristi i tamo i ovde netflix ili treba vpn?
Samo da pitam jos jednom. Uzeo sam prvi mesec za 12e, verifikovao broj. Otkazao sam odma', pise da ce biti otkazano kad prodje mesec dana. Probao preko vpn-a, kad idem restart, ne ponudi mi turske cene, vec automatski nastavi kao EUR11.99. Jedino da probam drugi vpn, il' da sacekam da skroz istekne pa onda da probam restart membership(dok ne ponudi turske cene)?Upravo sam produzio pretplatu na Tursku. Zbog pada lire, sad je 3.6e.
Evo i male "pomoci" ako nekom znaci ko pokusava da predje na tursku
Prosli mesec napravio nas nalog, dodao mastercard Mobi, platio nasu pretplatu i odmah otkazao.
Juce istekla.
Posto mi Tunelbear nema opciju za Tursku na Macu, aktivirao VPN na iPadu, i prebacio na Tursku. Usao preko Safarija na netflix.com, ulogovao se, ponudilo mi da se preplatim po turskim cenama. Izabrao 4K paket, i pre potvrde ponudio mi placanje sa vec postojecom mastercard karticom, potvrdio i to je to. Nisam unosio broj telefona niti bilo kakvu drugu gimnastiku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari