Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Mozda poslije 30 dana pak ce da radi Netflix, ako ima geoblock na 30 dana normalno.

Meni su pre 2 nedelje isto ukinuli. Nema šanse bilo koju drugu našu karticu da dodam.

Meni je 23 prosla pretplata a skoro sam i menjao karticu bez problema,pisao sam o tome.

Ja zaboravio da uplatim pare, pa nisu mogli da naplate, sutradan uplatio, kliknuo na mail plaćanje i prošlo, bez VPN.

Pokušao sad da se registrujem na Nigeriju ali ne prolaze kartice. OTP i AIK MC.

Novi nalog sam pokušao da kreiram.
Nigeria VPN sam koristio.

Ja zaboravio da uplatim pare, pa nisu mogli da naplate, sutradan uplatio, kliknuo na mail plaćanje i prošlo, bez VPN.
Ako nije problem sta znaci "uplatio"?
Mene izludjuj sto kod Intese virtuelna kartica mora da ima fiksni iznos i trajanje i ne moze da se dopunjava.
Bilo bi idealno da moze da se uplati na karticu kao sto ti kazes ako to kazes.

Ja koristim inteza internet karticu. Ne koristim virtuelnu.

To objasnjava sve , hvala na informaciji.

Danas prvi put izbacuje preko browsera "Tvoj uređaj nije dio Netflix kućanstva za ovaj račun"
Znaci poceli su i racunare da vide, do sada nikad nije izlazilo na racunaru.
Zasad sam ovo resio sa ad blokerom, nauci ga sta treba da blokira, treba nekad da se ponovo procedura al generalno radi uz malu gimnastiku.

Meni je prošla. Videćemo sledeći mesec kad promenim karticu na visu da li će proći

Preko VPN Nigerija (isto je i sa Surfsharkom) dobijam poruku da trenutno nije moguce izvrsiti radnju i da pokusam kasnije. Probao i najjeftiniji i najskuplji paket i nece. Mozda mi je kartica blokirana jer sa ovom nisam mogao da nastavim placanje preko Nigerije nakon dugo vremena (Visa je u pitanju)

Unveiling Our Innovative New TV Experience Featuring Enhanced Design, Responsive Recommendations and a New Way to Search

Wednesday-slide16.gif

Danas prosla uplata preko Visa Rajfajzen 7000 NGN.
I kod mene jutros prošlo 7000 NGN.

Nadam se da neće opet biti neko diskriminisanje nas nigerijaca iz dijaspore, pogotovu mi što delimo nalog sa članovima šire porodice 😅

Nazad
Vrh Dno