- Učlanjen(a)
- 04.06.2012
- Poena
- 199
Samo bez hvali molim te.
?
a šta si ti neki (ko)lektor?
Samo bez hvali molim te.
Ne skidaju nista.
Meni juce nista nisu skinuli zato ti kazem uzeo sam najjaci paket.Hm, cudno. Pre par dana pisalo kao nedovoljno sredstava, evo sad je proslo...
On a similar note, Hastings explained at CES that people who share someone else’s Netflix account often go on to become paying subscribers themselves at a later date.
“We love people sharing Netflix whether they’re two people on a couch or 10 people on a couch,,” Hastings said. “That’s a positive thing, not a negative thing.”
i meni radi bez problema,
u Network Connections, desnim klikom na (wifi) konekciju koja se koristi pa na properties i odstikliram (iskljucim) TCP/IPv6, a na TCP/IPv4 u properties dole gde je Use the following DNS servers ukucam brojeve DNS servera. Posle toga restartujem wifi konekciju.
Tako sam i ja, proradilo i bez restarta na w10
To sam radio od početka, nije mi prvi put da menjam, ali baksuz neće
Probao sam i wireless kartu, u detaljima za konekciju stoji DNS koji sam stavio, ali sajt i dalje prijavljuje isto
OK, jasno mi je to, ali sa druge strane oni moraju da učine sve što mogu da spreče pirateriju (u smislu, ne žele da im bilo ko čačka stream na bilo koji način). Pa android app ti ne dozvoljava da napraviš screenshot. Ne znam da li radi na rootovanim uređajima. Ne bi me čudilo da ne može.^^ Ideja je da dozvole da lokalno, kod sebe gde gledam, da učitam svoj titl. Time bi se sam Netflix ogradio od kvaliteta titla, i od autorskih prava na prevod. A vrlo brzo bi zaživela i zajednica razmene titlova za Netflix. Uz ocene titla, lako bi došli do dobrih.
Jel moze da se Netflix namontira da radi preko nekog video plejera? Da li postoji neki Netflix app za Windows/Ubuntu?
Imam par pitanja u vezi sa Netflixom:
1. kako da namestim tv, Samsung f5500, na americko podrucje? Imam samo da odaberem zemlje istocne Evrope. Cak iaoko probam da stavim Madjarsku recimo, ostaju mi srpske aplikacije.
2. i kad recimo prebacim TV na americko podrucje, stavim njihov DNS, kako da znam da li tada imam americki ili i dalje srpski Netflix? Ja ne videh nigde da pise to... :trust:
I da, ubacivanje titlova NIJE piraterija. Ne znam gdje ste to izmislili. Za stream si platio a ti slušaj samo zvuk, who cares. Kopiranje sadrzaja je piraterija i zato ne radi screen shot opcija. Lijep oti pise da je zbog DRM-a.
Na konto prckanja sa titlovima i filmovima na kompu. Ja koristim netflix najvise zbog udobnosti i odsustva bilo kakvog drndanja, a to imas jedino sa smart tv-om, legnes i sa daljincem u sekundi pustis i gledas na velikom ekranu film ili epizode serije jednu za drugom bez cackanja, povezivanja kompa, downloada, podesavanja i slicno i u tome najvise vidim njegovu prednost nad svim drugim. Netflix and chill,) I pre netflixa sam cesto gledao filmove i serije sa engleskim subtitlom ili bez titla, tako da meni licno to nije neki prioritet niti od vaznosti. Da npr nemam smart tv, ne verujem da bih placao Netflix, jer ako cu koristiti komp i imati gomile pripremnih radnji da bih gledao nesto onda vec svakako mogu skinuti i naci ekskluzivniji sadrzaj da se ne varamo i sa sve srpskim subtitlom ako je potrebno. :type::crash:
Moje misljenje.
e druze uradi mu reset na fabricko podesavanje
onda u ponovnom setup-u izaberi zemlju UK ili USA s' obzirom da je za njih najbogatiji sadrzaj samog OS-a tv aparata
tu bi trebao imati i ikonicu Netflix
DNS podesavas u mrezi znaci kada ti trazi da vezes wifi modul tv-a za ruter
ovo pricam za sve Panasonic modele proizvedene 2014 i 2015 god. naravno sa smart podrskom
downtown - Ne postoje pripremne radnje i drndanja na računaru, ne znam zasto je toliko tesko probati na istom. Na televizoru odaberes netlix apliakciju kao i na računaru i pritisnes play na ono sto zelis gledati. gdje su te famozne pripremne radnje ? Cak sto vise, vise preferiram koristiti na PC-u nego na sporijim smart televizorima. Posebno na PHILIPS-u iz 2013-14 god. Ili nešto starije. I da, gledam jednako na velikom ekranu.
Ko ima problema koristiti netflix na računaru onda on ima ozbiljnijih problema u zivotu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari