Darko1290
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 875
Ni ne treba, srpski ti je maternji jezik a ne engleski. Jedno je da znas strani jezik u meri koji ti je potreban a sasvim drugo da ga trpas tamo gde mu nije mesto. Sta je poenta price, da je ok imati engleski titl na placenom servisu jer prosto to tako treba, samo daj da 90% stanovnistva svoj engleski dovede na nivo da to bez problema prati?
Opet kazem, niste mi jasni, SERVIS SE PLACA, kakvi crni engleski titlovi, dovijanje sa ne znam kojim programima i slicno. Necu u krajnjem slucaju uopste da koristim to na kompjuteru, hocu da upalim TV, izaberem film i gledam, sa sve nasim prevodom. To je poenta placenog VOD servisa. Za ostalo su tu torrenti, Kodi, Popcorn ili ko sta vec koristi.
Opet kazem, niste mi jasni, SERVIS SE PLACA, kakvi crni engleski titlovi, dovijanje sa ne znam kojim programima i slicno. Necu u krajnjem slucaju uopste da koristim to na kompjuteru, hocu da upalim TV, izaberem film i gledam, sa sve nasim prevodom. To je poenta placenog VOD servisa. Za ostalo su tu torrenti, Kodi, Popcorn ili ko sta vec koristi.