Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Evo nakon neke 2 sedmice, i meni se na nigerijskom pojavila poruka da nisam dio householda.

Imam jedan nigerijski slot slobodan ali da napomenem da nije za TV.Ako nekom treba a da može da poveže tipa laptop i tv,nek mi se javi.;)

Prebacio sam svoj profil na sestrin profil. Kod sestre ima podignut kucni VPN server i svi televizori u kuci koji koriste Netflix su povezani lan kablom.

Ja imam ruter koji moze da se kaci na njen kucni VPN server i mogu da namestim da moj LG televizor ide preko njene ip adrese.

Pre sam upalio VPN prilikom transfera profila i sve je proradilo na mom LG televizoru.

Moje pitanje je sledece kad hocu da gledam netflix na mom TV da li da palim VPN uvek, (nije mi ni to problem imam aplikaciju na mobilnom i upalim sa 2-3 klika) ili da ga palim povremeno? Citao sam da provera ide na svakih 30 dana.

Trebalo da radi 30 dana van mreže. Tako da je bolje da se loguješ jednom u 30 dana preko VPN-a. Ne moraš da joj opterećuješ konekciju non stop, a i stabilnija ti veza kad ideš direktno ka Netflix serverima. Probaj tako pa javi kako se ponaša, jer interesuje i druge kako radi ova varijanta.

Dizace Nigerija cene na svaka 2-3 meseca zbog kursa.

Verovatno će sada baza korisnika još da poraste posle još jednog idiotluka.

I meni danas izašlo household obaveštenje na mobilnom, koristio sam Nigerija nalog od drugara.
Onda sam upalio moj stari Apple TV HD i ulogovao se bez problema. 👍

… idealna grupa, AppleTV grupa… :) pitanje je vremena kako i kada bi i tome doskočili…

A vidiš sad, na istom nalogu mi je i Netflix Kodi edition na Eon boxu i tu još uvek nema nikakvih upozorenja. Videćemo da li će tako i ostati.

To je jedino logično rešenje😁
Ili ko ima Eon box a ne treba mu 4k može da proba Netflix Kodi edition, za sada ni tu nema problema.

Pozdrav..imao sam turski netflix, prekinuo pretplatu danas istekla..upalio Nigerijski vpn,otišao na netfliksov sajt, izabrao porodični plan od 5000 NGN tih šta je..,bila mi sačuvana kartica,ukucao CVV i onda mi iskočilo ovo,i stalno iskače..da li može pomoć?

There appears to be a problem with the payment method you are trying to use.

Znači izaberrm 720p,pa idem next,tu ukucam CCV i onda odmah prebacim na 4k?
Tako sam pokušao,opet neće

Probaj sa drugom karticom, napravi na mbankingu onu virtuelnu, i budi uporan...nekad prođe iz prve, nekad iz 21...

Ne razumem zbog čega se sve to radi. Ja sam pre nekih mesec dana možda malo više napravio dva naloga i oba su prošla bez problema. Jedan je bio standard a drugi premium, čak sam i kasnije menjao karticu sa koje mi se skida pretplata pošto mi je ona prva istekla. Tako da je moje mišljenje da ako se prate svi koraci da sve prođe kako treba.

Ne znam ni ja,meni drug pre dve nedelje napravio nov nalog nigerijski,prošlo bez problema..zato pitam da li je neko imao ovo i šta da radim..

Ljudi shvatite da je to sve muljačina, tj. zloupotreba propusta u sistemu plaćanja. Zvanično ne možete sa našom karticom da se pretplatite na Netflix u drugoj zemlji. Ne možete da očekujete da uvek funkcioniše isto, jer su uvek drugi parametri. Različite kartice, IP adrese sa kojih dolazite i ko zna šta sve još. U ovoj temi ima dosta iskustava ljudi koji su probali na drugačije načine sa različitim uspehom. Pročitajte par strana unazad, i probajte neke od tih metoda.

Mastercard sam koristio i na srpskog i turskom,sve bilo bez problema..sada probao i4k i1080p i 720p i neće nijedan..možda prvi mesec gift cardovima dok ne krene kartica?

Ma bitno da oni imaju profit, mi srećni i zadovoljni uslugom 😄

Ja kada sam se u februaru registovao na 1080p( nije mi prihvatao 4K) , odmah posle uspešne registacije sam prebacio na 4k, i odmah je radilo u 4k.
Ne mogu da garantujem da je tako kod svih.

Meni ne prihvaća nijedan 4k,1080p,720p..ne znam,da probam sa gift karticama prvi mesec?

Nazad
Vrh Dno