Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Kod mene ništa sve isto.
Ne znam da ne grešim negde zaboravio sam malo proceduru.Kada kreiraš nov nalog kreneš na kreiranje naloga pa kada te pita da izabereš paket onda upališ VPN Nigeria, ideš na najslabiji paket da ti ne bi tražili broj mobilnog, ubaciš karticu i onda isključiš VPN?

Mene kada izbaci, otvorim incognito u chromu, kreiram novi nalog, izaberem mobile ili basic paket, jer te tu ne pita za potvrdu telefona. Kasnije samo prebacim na viši paket. Visa mi nije prolazila nikako, uvek master.

Meni nisu na premium paketu tražili broj telefona, prošla master iz prvog puta odmah na premium, videćemo sada za dve nedelje hoće li proći i uplata za drugi mesec 😆

Da li prilikom dodavanja nove kartice za plaćanje (Nigerija edition) pošto stara ističe, treba ponoviti VPN kačenje ili ne?

Kod mene nije bilo potrebe, karticu koja je jos validna sam zaturio negde, blokirao i dodao novu bez problema i VPN-a.
Da dodam, standardno skinuli par din za proveru i vratili ih, jos nije prosla prva naplata sa nove.

Cao ekipa. Da li se nekom desava da mu Netflix prikaze gresku: netflix server 2 nw-4-7 error.
To se desava kada pokusa da pristupi Smart TV preko VPN-a. Standardno ne.

VPN mi je podesen na ruteru i ne bih da cackam kad sam vec podesio da sve radi.

Moze da ti radi ili vpn ili netflix. biraj

Sto koristis VPN za Smart TV?
Meni sve ide preko ruter VPN sem Smart TV, tako da Iris radi, Netflix radi , Prime radi, Apple TV radi Disney+ radi.
Sve servisi za koje ne treba VPN.

Poslednja izmena:
Imam Yettel net i koristim pozajmljeni iris nalog koji radi samo kada se konektuje preko VPN-a.

Ne znam koji ruter je u pitanju i kakve sve opcije ima za podesavanje, ali recimo kod softverskog vpn-a podesenog u windowsu (surshark) ima opcija da se bira koje ce aplikacije ici preko vpn konekcije a koje nece. Tako da je moguce izbeci ove probleme. Pretpostavljam da je to neki obican ruter bez nekih specijalnih podesavanja za vpn. Mozda bi koriscenjem nekog naprednijeg rutera moglo da se podesi pojedinacno za svaku aplikaciju ili servis, ako vpn za PC operativni sistem nije opcija za razmatranje.

Asus ruter moze 5 OpenVPN i 5 Wireguard clijenata da postavi.
Sto bi u prevodu znacio da moze 10 uredjaja da budu na razlicitim VPN adresama.
A sto bi isto znacilo da svi ostali idu mimo VPN, tvoj problem je sto na istom uredjaju imas dve striming aplikacije koje nece preko istog VPN.
Ako ne moze drugacije moras da iskljucujes VPN kad gledas Netflix a ukljucujes kad koristis IRIS.

Nazad
Vrh Dno