Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ima li još neko problem sa titlovima na Netflixu od danas? Vidim da je ažurirana aplikacija za LG WebOS, ali na starom TV-u su sada titlovi crni i nikako ne mogu da ih posvetlim, dok na novom, sa novijim Web OS- om, rade normalno. Stari TV je na 3.0 verziji Web OS-a i danas popodne je normalno radio a večeras su titlovi potamneli. Dok ide najava za seriju ili film normalno rade. Kada u podešavanjima pokazuje primere kako će izgledati kad se izabera neka opcija takođe normalno rade. Pokušao sam da restartujem tv i ponovo pokrenem app i ništa.

Reinstall Netflix app rešava problem sa titlovima na staroj verziji WebOS.

Poslednja izmena:
Ako neko ima slobodno mesto Netflix na Nigeriju, treba mi za laptop gde ne traži potvrdu o kućanstvu, neka piše.

Reinstall Netflix app rešava problem sa titlovima na staroj verziji WebOS.
Ne rešava. Probao sam. Ali našao sam rešenje i ispalo je super. Primetio sam da zapravo samo HDR sadržaj ima problem sa tamnim titlovima od poslednjeg ažuriranja aplikacije. Nisam ni znao da je moguće u samoj aplikaciji isključiti HDR, mislim da ranije nije moglo , ne znam kad su dodali tu opciju, ali me je jako obradovala. Sada sam uz titlove rešio i problem tamne slike i odmah pogasio HDR i na ostalim uređajima, jer nažalost nemam displej koji bi na adekvatan način prikazao HDR.

Meni danas nije prošla uplata preko vise RF bank za nigeriju,do sada bilo bez problema,jesu li to počeli neki problemi?

Meni danas nije prošla uplata preko vise RF bank za nigeriju,do sada bilo bez problema,jesu li to počeli neki problemi?
Meni je juce prosla Visa RF banke bez problema, pretplata je aktivna. Da su nesto oni proveravali, verovatno bi prekinuli pretplatu kao prosli put.
Proveri da li imas dovoljno novca na racunu, ako ti na Netflix nalogu stoji jos uvek ta kartica, onda je mozda neki problem do banke, pozovi ih.

Ja uvek gledam da mi na računu ostane love da ne bi došlo do tih problema.

Iz banke kažu da nije bilo uopšte zahteva za povlačenje novca tako da nije do njih

Pozdrav ekipa. Uplatio sam NG netflix preko visa virtuon kartice pre 10-ak dana i kada je trebalo da se produzi i da skine poceo je da zejebava:

"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."​

Svejedno je da li se prijavljujem sa VPN-a ili bez. Sta je resenje?

Meni isto nije prošla naplata na nigerijskom Netflix nalogu koji je otvoren krajem maja, posle prve seče. Nigerija zdravo.

Ups, evo nije prošla naplata, Visa RFB.

ja sam primetio da zadnjih par dana ne daju uopšte Visa da se doda, pokušao dve Vise i neće, a Mastercard iz prve prodje.

Ja imam preko Nigerije 3 naloga i sva tri preko Mastera plaćam.

@Zoza
Jel Virtuon ili debitna?
Debitna

EDIT: Kako sam se ispalio, nisam se logovao sa dobrim nalogom. U telefonu imam 7 naloga koje sam više ili manje koristio pa sam pobrkao koji je aktuelan, hteo nešto na poslu da pogledam pošto je zatišje. Malopre nazovem sina i on mi kaže da kući radi, reko ajd vidi na koji mejl i naravno nije taj koji sam ja pokušavao, tako da za sada kod mene je bila lažna uzbuna. Bilo kako bilo, pretplata mi važi do sutra, valjda će proći plaćanje.

Poslednja izmena:
Je l' ovo neki bug kod mene ili je netflix vratio stari dizajn na android tv-u ? Novi dizajn mi se nikako nije sviđao.
Ne rešava. Probao sam. Ali našao sam rešenje i ispalo je super. Primetio sam da zapravo samo HDR sadržaj ima problem sa tamnim titlovima od poslednjeg ažuriranja aplikacije. Nisam ni znao da je moguće u samoj aplikaciji isključiti HDR, mislim da ranije nije moglo , ne znam kad su dodali tu opciju, ali me je jako obradovala. Sada sam uz titlove rešio i problem tamne slike i odmah pogasio HDR i na ostalim uređajima, jer nažalost nemam displej koji bi na adekvatan način prikazao HDR.
Ne mogu da nađem tu opciju. Možeš li da me uputiš? :)

Je l' ovo neki bug kod mene ili je netflix vratio stari dizajn na android tv-u ? Novi dizajn mi se nikako nije sviđao.

Ne mogu da nađem tu opciju. Možeš li da me uputiš? :)

Probaj pod Get Help pa video.

Da li je moguće da za seriju ovakvog kvaliteta i posle toliko godina i dalje nema prevoda?
Pustim po ko zna koji put Breaking Bad i neprijatno se iznenadim.

Retko koja serija koja nije iz njihove produkcije ima prevod.

Danas stigao mejl da uplata nije prošla i da se treba ažurirati način plaćanja, probato opet sa 3 različite Visa kartice (Master nažalost nemam) i ne radi.

Sinoć samo stiže poruka od banke da je prošla uplata!

Jesi li to probao opet ručno istom karticom ili Netflix pokuša sam nakon nekog vremena opet?

Isti slučaj.Zaboravio sam da prebacim novac za naplatu na karticu jutros kada sam ušao na nalog sačekala me poruka da postoji problem sa metodom plaćanja nema šta nisam pokušao jednostavno ne prihvata vizu pripeid NLB na kraju sam obrisao nalog, kreirao novi imeil, pokušao da se ulogujem i ponovo sve isto.Nikakvu poruku nisam dobio.

Proradila Visa za Nigeriju. Mislim da je neka jebada kod njih jer nije prolazila ni Mastercard...
Moracu da izbindzujem Breaking bad za vikend da se vratim u normalu.

Nazad
Vrh Dno