Filo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.12.2001
- Poena
- 710
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=1535834#post1535834
Evo jos jednog bisernog oglasa![]()
lepo covek rece
:djer sam ovde verovatno banned do sledece nedelje.
:djer sam ovde verovatno banned do sledece nedelje.
Prodavao sam 8600 GT GS GLH ,32 mes gar :
Citat sa "krstarice" private
...
znaci nema veze sto je mene kostala 120 eura,i sto je u garanciji preko 2.5 godine on mi nudi 30 eura...
Pa nova nVidia 8400GS kosta 200 dinara manje,a 8500GT kosta vise....
znaci sljam belosvetski...
Javio se na mobilni, rekao je koji mu je nick na Benchu, ali na zalost, nisam zapamtio inace bih napisao.
Nije bas,onako je i fino...:d
Mada tu najvise vredi monitor,oko 120 eura...ipak je precenjeno...Daj bre,kad bolje razmislim to je antika...
Eh sad, znas li ti koliko je to kostalo kao novo.![]()
Hahahahahaaaaaaaaaaa:
![]()
Ljubisha Panchevo ...mesecima, godinama, hiljade i hiljade oglasa, bezanje u taj neki zdrav razum...
Nov box procesor s939 4800+ sa pisanom garancijom 90 evra
ehehheheh,naravno da znam..Ali ima razlike u toliko staroj robi da se razlikuje arhitektura i necemu od pre 4 meseca...
(osim ako neko ne ponudi 50 eura..)
Kad smo kod nepristojnih ponuda...
Dam ja oglas za FM Modulator, 1000 din... Spustim posle na 800 din, i prodam...
U medjuvremenu, salje lik PM, da li prihvatam zamenu da mi da 256DDR-a, i ostavlja mi fon da ga zovem... Ja u soku, znajuci da se to valja za max 5e, pa odgovorim da to ne vredi ni priblizno toliko kao ovo sto ja prodajem...
Stize opet pm, da li mi je CD rezac po volji (koji inace isto vredi kao i tih 256-rama) , kaze skoro kao nov, i u nastavku pitanje gde se moze preuzeti modulator. WTF?
Ispada kao da bi lik meni ucinio uslugu ako bi mi dao cdrw... Samo mi nije jasno, kako ljudi TOLIKO mogu ceniti svoju robu a TOLIKO obezvredjivati tudju... Ja kad nesto prodajem, vodim se pitanjem koliko bih ja dao za to pa na osnovu toga odredim cenu... A kada kupujem gledam da ne pravim ovcu od prodavca...
Ljudi su cudo...
CD-ROM drive LG GCR-8525BB, 52x speed, EIDE, POLOVNO, garancija 7 dana 950 12.3
Ovo je ko Ljubisa |)
Obaska sto za ove pare moze da se uzme am2 ploca i procesor...
E ovako, dao ja oglas za laptop ovde na Benchu. Stavio cenu 335eur. Salje mi lik ponudu:
"Cao, ja bih ga uzeo, ali sam u Novom Sadu."
I sad dogovor tece ovako:
ja: ok, doci cu veceras u NS.
on: jao ja jos nisam primio platu, imam 22000din, moze li za te pare?
ja: pa 22000din je daleko ispod 335eur, ja za te pare mogu da kupim 280eur
on: pa nije to ti je 300eur.
ja: ok, ovako cemo: ti nadji lepo menjacnicu dok ja stignem u NS i za 22000 kupi 300eur kad kazes da je toliko, a ostatak od 25eur (da ne bude da nisam spustio cenu) mi uplati na tekuci, kad budes imao.
on: dogovoreno.
Dolazim ja sa ortakom u NS, lik se odushevi stanjem laptopa, jer je stvarno kao iz radnje, i krene pricha oko papira, dogovorimo se da mu posaljem postom ili da ponesem kad sledeci put budem dolazio u NS, jer cesto dolazim poslom.
Sedimo pricamo, tek ce lik:e vidi ja nisam stigao da zamenim za eure.
Ja #%^%!#@zdeo. Reko, uplatices onda sve na tekuci kad budes imao.
On: e al ja imam predlog, evo sad da ti dam ovih 22000din i jos 500din i da ti ne uplacujem na tekuci.
Ja ga gledam i ne verujem da je ozbiljan... to je ukupno po tadasnjem kursu bilo 285.
Ortak pocinje da ga gleda pogledom koji ubija.
Reko' ovo stvarno nije uredu, dosao sam do NS-a, doneo ti laptop, dogovorili smo se za cenu kada sam krenuo iz BG-a, shta je sad ovo??
On: pa dobro, nije neka razlika
Ja: pa onda zapisi moj tekuci, pa kad mozes uplati razliku.
On: pa ne znam kad cu moci, ipak bolje da ti sad dam ovih 500din umesto da uplacujem.
Vidim ja liku nisu sve zirafe na broju chim moze da bude toliko bezobrazan, razmisljam 'ajde, necu da crknem za 40eur, ako tebe nije sramota da se ovako dripacki ciganishesh, svaka ti chast,
evo nosi laptop i da te vise ochima ne vidim.
Mislim, kolika stoka treba biti???
Dobro, posle ovog mentola je bilo super veche u NS![]()
Fali to što ne dobiješ skoro novu grafičku (pod garancijom) za male pare. Drugačije rečeno fali ''leba bez motike''....Pojasnite mi, sta fali toj logici?
cek,razumem ono sto kazes za poverenje i to (ne mogu da postavim temu prodajem - nemam dovoljno postova,a ipak,tu sam godinu dana)
Ali ne razuem ovo - ko je upravu - ja ili on...Ipak i sa 40 i sa 50 eura ja sam oko 150% u minusu...
Lako je vama da napadate Ljubišu...
Morate da pokušate da razumete nas Pančevce, to je zbog vazduha![]()
Da vi tamo vidite shta dishete ;p
Sasvim ispravno razmisljanje, nista ne fali.Ne znam sto se ovde ljudi dosta tripuju sa principom prodaje komponenti koje su radile malo i imaju garanciju jos dosta, koje se po oglasima taljaju za malo manje cifre nego nove. Mislim, evo ja sam uzeo grafu koja ima garanciju 2 godine, coveku bila u masini mesec dana, za 10-15e manje nego sto je bila nova koju sam ja mogao da uzmem. Sta me bole, oce mi biti nesto jer ne mirise na novo ? Ako crkne, necu se pitati sto je crkla, nego cu otici u servis i pozvati se na garanciju. Ta kinta koliko me je kostala manje, taman mi ode na drugu stranu, na nesto sto ne bih uzeo polovno (HDD,rezac,PSU...). Ja bih se prvi osecao nefer ako bih ponudio nekom za realno novu stvar manje od 80% njene cene, jer bih i ja ocekivao od drugih iste pare, ako su uslovi isti...
Pojasnite mi, sta fali toj logici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari