Ja sam skoro jednog isterao iz kuce, zagledao novo neotpakovano kuciste 2 sata :smash: :zgran: Prosto je neverovatno kakvih retarda postoji

:wave:
Ovo me podsetilo na sledeci dogadjaj.
Prodavao sam Stand-Alone TV-tjuner.
Lik sa benchmarka me zvao i raspitavao se jedno 5 puta, rezervisao i odustajao.
Onda je napokon odlucio da se pojavi u 22h kod mene da pogleda.
Dolazi sa drugom, jedan od njih dvojice smrdi kao sam djavo, ne ulazim u to koji, ali majku mu SAPUN+VODA CHINE CHUDA!! Posle sam provetravao stan 2 sata.
Elem,
povezujem ja i pustam da vidi kako to sve radi.
Sve povezano na AltecLansing zvucnike, TFT monitor.
Lik uzima daljinac i bukvalno 20minuta shalta kanale.
Njegovom drugu vec postalo neprijatno. Ja pi#dim.
Onda usledio komentar: Hm, pa neshto kao da se chuje shushtanje.
Njegov drug mu kaze, daj ne zezaj extra je i slika i zvuk.
Ja gledam, ne verujem.
Kaze on, ne ipak vidish malo shushti StudioB, a i pri menjanju kanala.
Reko ****te da li ocekujes DVD kvalitet i 5.1 ili HiFi DolbySurround da napravi od TV signala??
Bolji externi tv tjuner od ovog naci neces, lichno testirao sve koji su u tom momentu bili na trzistu.
Lik kaze, pa ne znam, jedino da uzmem, pa ako mi se kuci ne svidi da ti vratim.
JA ZBLANUT razmisljam da dohvatim bass i da ga tresnem gitarom po glavi pa da mu onda stvarno shushti sve do kraja zivota. :smash:
Njegov drug vidi da mi visi Ninjutsu majstorsko zvanje na zidu i pita "a shta ti je to?" i pochinje da izgleda zabrinut, videvshi moj pogled u tom momentu.
Reko ne dolazi u obzir, testirao si je citavih 45minuta, cena je smeshna, mene si zadrzao skoro sat, a moje vreme inache kosta 20eura sat, tako da sam te vec praktichno chastio 20eur.
Kaze on ipak je preskupo, jel moze za manje? :zgran: :zgran: (a ja stavio 50% cene od one u radnji iako je nov uredjaj)
tu mi padne mrak na oci i bilo je samo HAJDE SAD OBOJICA LEPO MARSH NAPOLJE!!!!! :whip:
Samokontrola mora ostati na nivou, ako vec ljudi nisu.