Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a mozhda valja od ortaka kao shto kaze agre...zaista ima jako cudnih oglasa u poslednje vreme..mislim necju da hejtujem ali i dalje imamo primere grafika koje su identichne ako ne i skuplje nego nove...

mislim jel to neka zaebavancija ili shta ? mozhda i oni koji postavljaju oglase misle da ljudi kojima to treba nisu u toku i ne chitaju forum..

Izvinjavam se useru castor, doslo je bilo do nesporazuma...
@Oki , ni reci :d

^Eto vidis da si se istripovao!Lepo ti reko ja!A i Oki! :D
I sta bi na kraju?Uze li ti graficku? :)

Da je bilo ovako, mogu da posvedocim, jer sam ja taj ortak koji je isao sa njim... :d

Ali mi je ostala urezana njegova recenica u pamcenje :"Jao znas, ne znam kada ce plata, a necu moci da skupim 500 kinti u narednih mesec dana! " :wall::wall::wall::wall:
Retard samo takav. Malo je falilo da covek dobije batine u sred Novog Sada. I to skoro u sred dana. Jos je imao obraz i da trazi papire koji su dosli uz njega i kutiju...

Covek kao da je dosao da se ciganise za cvarke, a ne za laptop.

Zasto ga niste izlupali :zgran:
:wave:

divan je lap iverujem da je cena relativno realna...
al kome treba za posao kupice nov, preko racuna sa garancijom... to sam takodje par puta pokusao nekim ljudima da objasnim kad valjaju takve zveri...

pa o tome se radi potpuno podrzhavam !

dati 2 i po soma za neshto iz inostranstva bez garancije ? solidan rizik po mom skromnom misljenju.

Sve to stoji ali da je nepristojna ponuda - nije

nepristojno je sto nije ostavljen kontakt telefon.

Ko hoce da ga kontaktira, i da se zeza sa polovnim strancem, ima PM.

Nepristojna ponuda bi bila kad bi neko, umesto para za CPU, trazio blow job ili nesto slicno, a sve ostalo oko cega se ovde jedite nije nepristojno!

A ovo za lap top je zaista neverovatno. Dva drugara su trebala da uzmu pare za put od tog lika, i da mu ne prodaju lap top iz principa :mad:

pa o tome se radi potpuno podrzhavam !

dati 2 i po soma za neshto iz inostranstva bez garancije ? solidan rizik po mom skromnom misljenju.

E i ja sad skontao da se ne pominje garancija. Kad je pomenuto da je iz inostranstva ja mislio da se podrazumeva neka world wide, al izgleda nista od te ljubavi.

Pa one Opere što sam dobio od tebe davno (HDD), ni 1 ne može da se instalira na N-GAGE. :)

Poslednja izmena:
Zasto ga niste izlupali :zgran:

To ni dan danas meni nije jasno... Verovatno zbog soka koliko je bio bezobrazan. Ili mozda zato sto je ipak bilo na sred ulice u NS-u.

Iskreno, trebali smo, pa kud puklo...

Ja sam skoro jednog isterao iz kuce, zagledao novo neotpakovano kuciste 2 sata :smash: :zgran: Prosto je neverovatno kakvih retarda postoji :D

Ja sam skoro jednog isterao iz kuce, zagledao novo neotpakovano kuciste 2 sata :smash: :zgran: Prosto je neverovatno kakvih retarda postoji :D
Da je dosao kod tebe u radnju racunarske opreme ne bi gledao ni 10 min i odmah uzeo :wave:

Mene je jedan ubedjivao da se N73 cuje slabije od ostalih modela Nokie, a pogotovu u odnosu na SE :D

Mene je jedan ubedjivao da se N73 cuje slabije od ostalih modela Nokie, a pogotovu u odnosu na SE :D

Pod jedan: I cuje se. Ne u odnosu na sve modele, nego samo u odnosu na neke.

Pod dva: Sto ne kazes da si Nokiu n73 uporedjivao sa Nokiom 6630 i SE M600i i na osnovu toga utvrdio da se slabije cuje? I da si ga nosio u tri-cetiri servisa i da su ti svuda rekli da se slabije cuje? Kako si to samo uspeo za 3h razlike od vremena kada smo razmenili telefone, do trenutka kada sam ti vratio novac? Plus si rekao i da si otisao kuci. U sred spica, tada je bio cetvrtak, svaka ti cast.

Pod tri: Da li si pristao na zamenu? Jesi. A ko je predlozio zamenu? Ti.

Pod cetiri: Da li sam ti vratio istog dana novac? U roku od 40 minuta od kada sam si me zvao, pardon posalo poruku, da se glavni zvucnik slabije cuje? I telefon za koji smo izvrsili zamenu ( m600i )?

Pod pet: Kako to da covek kome sam prodao Nokiu posle, a kome sam skrenuo paznju na to da se zvucnik mozda slabije cuje ( to sam mu spomenuo odmah cim me je covek zvao, ali je pristao da proba, pa ako je i njemu slabije, spustio bih mu cenu ), ali da je tako bilo uvek, prokomentarisao da se cuje isto kao i njegova stara N73?

Pod sest: Da li je u pakovanju bilo sve kako sam naveo i da li je telefon bio u stanju u kome sam opisao, a pride sam i stavio slike u oglas?

Pod sedam: Dao sam ti radnu garanciju CETIRI DANA! I naglasio da, ukoliko se nesto slucajno desi, da vracam pare i telefon? Da li sam vratio? Jesam.

Pod osam: Da li sam ti lepo rekao da ga odmah na licu mesta testiras, da pozoves nekoga, da tebe neko pozove, da probas sluske? Jesam. I ti si pozvao i sve je bilo ok. I tada si pristao na zamenu.

I gde sam te onda ja tu presao, ili pokusao da te predjem?

I kada sam te vec "prevario" zasto me onda lepo nisi imenovao ovde pred svima? Evo da svima bude jasno, ja sam taj koji ga je "ubedjivao" da se Nokia N73 cuje slabije od SE-a.
Na kraju sam bio u gubitku, jer sam kupio novu M2 karticu istog dana od 2Gb za m600.

Na kraju sam ti cak i ponudio da otkupim tvoj m600i ( odnosno burazer je ponudio, ja sam samo preneo ponudu ), ali da samo kazes koliko novca trazis pa ako je ok cena, uzimamo. Ne, ti si rekao da ne zelis da prodajes, jer ti je to jedini telefon. I ok. Vratio sam ti i telefon i novac, ti si meni vratio Nokiu i sve je bilo ok. Nikom nista.

Sto se tebe tice, ti si kod mene "odvrmorio" sto se tice svih buducih kupovina ili zamena. Mogu da kazem da mozda nisi znao kako se cuje Nokia N73, ili ti se ucinilo, ali posle ovog posta, stvarno nemam reci.

Poslednja izmena:

pa i chuje se slabije. imam i N73 i SonyEricsson. Sa Nokiom 6120 tek ne moze da se poredi, nju sam kratko imao i ona se chula glasnije od svih mobilnih koje sam do sada imao. N73 iskreno spada u najtishe koje sam imao/imam.

Poslednja izmena:

Ovo me podsetilo na sledeci dogadjaj.

Prodavao sam Stand-Alone TV-tjuner.
Lik sa benchmarka me zvao i raspitavao se jedno 5 puta, rezervisao i odustajao.
Onda je napokon odlucio da se pojavi u 22h kod mene da pogleda.
Dolazi sa drugom, jedan od njih dvojice smrdi kao sam djavo, ne ulazim u to koji, ali majku mu SAPUN+VODA CHINE CHUDA!! Posle sam provetravao stan 2 sata.

Elem,
povezujem ja i pustam da vidi kako to sve radi.
Sve povezano na AltecLansing zvucnike, TFT monitor.

Lik uzima daljinac i bukvalno 20minuta shalta kanale.
Njegovom drugu vec postalo neprijatno. Ja pi#dim.

Onda usledio komentar: Hm, pa neshto kao da se chuje shushtanje.

Njegov drug mu kaze, daj ne zezaj extra je i slika i zvuk.

Ja gledam, ne verujem.

Kaze on, ne ipak vidish malo shushti StudioB, a i pri menjanju kanala.

Reko ****te da li ocekujes DVD kvalitet i 5.1 ili HiFi DolbySurround da napravi od TV signala??
Bolji externi tv tjuner od ovog naci neces, lichno testirao sve koji su u tom momentu bili na trzistu.

Lik kaze, pa ne znam, jedino da uzmem, pa ako mi se kuci ne svidi da ti vratim.

JA ZBLANUT razmisljam da dohvatim bass i da ga tresnem gitarom po glavi pa da mu onda stvarno shushti sve do kraja zivota. :smash:

Njegov drug vidi da mi visi Ninjutsu majstorsko zvanje na zidu i pita "a shta ti je to?" i pochinje da izgleda zabrinut, videvshi moj pogled u tom momentu.

Reko ne dolazi u obzir, testirao si je citavih 45minuta, cena je smeshna, mene si zadrzao skoro sat, a moje vreme inache kosta 20eura sat, tako da sam te vec praktichno chastio 20eur.

Kaze on ipak je preskupo, jel moze za manje? :zgran: :zgran: (a ja stavio 50% cene od one u radnji iako je nov uredjaj)

tu mi padne mrak na oci i bilo je samo HAJDE SAD OBOJICA LEPO MARSH NAPOLJE!!!!! :whip:

Samokontrola mora ostati na nivou, ako vec ljudi nisu.

Imam N73ME i slabije se cuje nego kad sam ga kupio, verovatno se zaprljao deo slusalice mrzi me da ga nosim u servis na ciscenje. To zavisi od primerka do primerka izgleda.

@Apostol

Ja tebe nigde nisam spomenuo iz ciste kurtozaije, ali posto se ti osecas prozvanim ili sta vec, to je tvoj problem. To sto sam za 3h svratio do tri servisa u spicu, kad si na Bulevaru to i nije neki problem, zar ne?
To da se telefon cuje 2x slabije od bilo kog drugog po meni nije bas normalno. Imao sam N73 i znam kakav je telefon i kako se cuje, da ga nisam imao ne bih te cimao da ga uzmem od tebe.
Znam dobro sta je tiho a sta se cuje normalno.
Meni nista nisi rekao, niti si napisao u oglasu da se slabije cuje. O spustanju cene koje si dao drugom liku u slucaju da se slabije chuje ti je ka' Njegosheva :d...
Cak sam i hteo da otkupim M2 karticu od tebe, ali kad sam te pitao za cenu i video tvoje premishljanje od 2-3 sekunde pre nego sto si rekao cenu, sve mi je bilo jasno....
Da si ispao fer i ok, jesi, ispao si ok....
I da se cuje slabije je chista gloopost, da se naprezem u ulazu gde nema buke da bih cuo nekoga je znak da je telefon neispravan...
To da li si ti to znao ili ne, to ces samo ti znati, simple as that.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno