Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljubisa, da radimo pasao ?

:D

Sve sto sam prodavao i kupovao je uspesno izvedeno tako da ne mislim da je
jezik samo meni poznat ... razumeli su ga oni koji su kupovali i prodavali.
Ako tehnicke karakteristike nekog uredjaja lice na "samo meni poznat jezik"
onda nemas dodirnih tacaka sa hardverom...ja to postujem.
Inace ono "osim" u gornjem postu upravo stoji zbog stativa.

Kolence mi je dao ideju:
Mozda bi mogli da oformimo komisiju od ljudi koji svaki oglas preslisavaju
pa da oni kazu sta moze a sta ne moze da se stavi na oglas.
Pazite ... komisije su uvek dobro prolazile, mozda se nesto i zaradi ...
A i sklone su podmicivanju ... peceno prase i tako to. :D :D
Sto da ne,evo ako user "The Spinner" da green light za komponente koje sam naveo ima 1kg cevapa i 1kg bataka i to bez kostiju,koji su odlicni kod mene u ulici skoro se otvorilo neka mestasce, sa rostiljem,al opet sumnjivi su mi sa cenama pa vidi ako budem prodao taj hardwer svrni po cevape i batake i oman vidi dal' su cene oki? o da sry zaboravih i 1 pivo imas da zalijes... to je sve oko 1k dinara od mene mislim da je ok?

Kolence & TarmiRicmi, shta ste se uspalili? Niko ovde ne prelistava sve oglase, prosto mi je uleteo u ochi tvoj oglas, e sad , poshto se zna chemu sluzi ova tema, onda se tu i nashao.

Kolence, nemoj da se nervirash :).

Evo javno ti se izvinjavam shto sam te pomenuo ovde, ali rekao bih da nisam jedini kome se uchinilo da su cene na granici pristojnosti za Benchmark oglase.

A za dobar rostilj i pivce sam uvek raspolozen :)

TarmiRicmi, razumemo zasto se bunish hahaha, to ti radi podsvest, jer se plashish da ti se ime ne pojavi u ovoj temi haahahah:), pa mislish bolje da se ukine haha ;)
Zezam se, obicno imas ok cene, tako da bez brige;).

@The Spinner
Jel to znaci da imam zeleno svetlo za prodaju,ako je tako evo spustam cenu na 130e onda nema rostilja ni piva :p

Ako saljivi opisi cirilicom imaju veze sa tim tehnickim karakteristkama onda je to neka cudna veza. sto se tice mojih tachaka sa hardverom i tvog opazanja za iste, raduje me da si izdvojio vremena da me postujes iako me ne poznajesh. Urlash u oglasu na potencijalne kupce koji da razumeju hardware koji definitivno ne razumeju nacin izrazavanja na net-u kojim im se obracas jer ispada da te stalno neko cima i ciganise se !? Pored dobre ponude ti neprestano boldujes i uvelicevas font kao da je zaista vazno da se procita tj da je to u stvari poenta oglasa ?!?! Iz aviona se vidi da podrzhavash tezu "ako nije informisan ko ga ... daj da mu uzmem pare" to mozes da radis sa tim ljudima sa kojima si svaki dan ali na benchu ipak sto rece c-p-r nikome nije cilj tj ne ide u prilog.
Nisu ovde mece dobrici da se razumemo ali ako vecj imash takvo mishljnje nemoj da se ljutis ako se posten svet nadje uvredjenim i isproziva taj stav.

Valjda ja znam sta postavljam u mojim oglasima a ne ti ... cirilica skoro nije koristena
Nesto si ti pobrkao ...
Iz aviona se vidi, da gadjas stative (da se izrazim tvojim recnikom)
Imamo komisiju za odobrenje oglasa, ti si dakle zaduzen da delis ljude
na posten svet i druge... neka vrsta arbitra ?
Za boldovane stvari se zali upravi vodovoda :d:d
Ja ne urlam vec naglasavam sta je bitno ...
Ovaj topic je ista prica kao i dva matorca na balkonu iz muppet show-a

@ The Spinner
Kad ti kazes bez brige ... odmah mi lakse :D:D

@The Spinner
Jel to znaci da imam zeleno svetlo za prodaju,ako je tako evo spustam cenu na 130e onda nema rostilja ni piva :p

Ето, ако спустиш на 130€ можда бисмо могли трговати... Нудим ти у замену следеће:
1. MB J&W-RS780UVD-AM2+
2. LE 1640
3. Transcend JetRam 2x1Gb DDR2 800
и плус још да ти доплатим 10€.
Све ново са гаранцијом од 1 до 3 године.
И? Реално? :D

Poslednja izmena:
btw samo mi reci kod koje cene sam pogresio pa cemo oman korigovati :)

cpu barton 2500+ 25e
mb abit nf7-s 25e
vga x850xt pe 50e
mem 2x1gb kingston 40e

Choveche.... Da je vreme stalo u 2006 godini pa su ovo onda ok cene. :)
Evo user Jovandeka je sastavio konfiguraciju za 120 € i to novu... Njegova ima integrisanu HD3200 grafichku... Ja sam bio sastavio za 143 ali mi je post obrisan. Ja sam stavio neku biostar plochu + LE1250 + 2 x 1 GB DDR2 i 2600PRO 256 MB DDR3.

Samo listaj ovde oglase i videcesh da se za 30 € moze kupiti E2140 a glupo je i pisati koliko je on jachi od overclockovanog Bartona.... Sa takvim cenama mozesh da prodajesh na PCBerzi i ITSvetu a ne ovde... Ja sam moj E4300 u februaru proshle godine platio 170 € i jel mogu sad posle godinu i po traziti 140 € ?? Pa mogu ali niko normalan nece kupiti... :D

NHF :)

:wave:

meni se svidja ovaj topic...
nikog ne teramo da cita... ne pljujemo i ne komentarisemo direktno oglase na oglasima, vec ovde... ali stvarno ima svega u ovim nasim oglasima i treba malo ljudima skrenuti paznju kad je neko bezobrazan...
treba ipak malo stati, videti posto je novo, shvatiti da nesto sto nema garanciju vredi manje ili cak mnogo manje, a i da nesto sto ima garanciju ne moze kostati kao novo u radnji ili vise i onda po tome ravnati cene... cak i skroz novo neotpakovano, mora biti jeftinije nego u radnji, kraj. Ako ja ovde mroam da platim nekom u kesu , a mogu za iste pare ili 3e vise platiti karticom u radnji i dobiti fiskalni racun (gde cu u slucaju problema isti ili sledeci dan dobiti zamenu).
druga stvar je kad je to stvarno egzotican hw, mada i onda bas ne treba biti bezobrazan...

topic sluzi i za ono drugo... kad ti za nesto sto vredi 200e neko ponudi 50 i jos ti kaze kako ti cini uslugu sto ce to da ti uzme da ne gomilas djubre po kuci

kao što neko ovde reče ...... svuda ima ovaca za šišanje :smoke:

Ал'се овај малко прерачунао кад је мислио да ће овако уваљати робу људима са бенча, па овде су они који живе од рачунара или су им рачунари први хоби, и знају шта купују и колико то вреди...
Можда би цене које је навео и могао да извуче у појединачној продаји, значи некоме цркне само плоча или само процесор а тај неко нема лове да мења све, у фрци је, па му увалиш Бартона за 25€ и још му га и уградиш за те паре... А овако, мислим да неће моћи...

ajde ako moze korigovanje i ovih cena naleteo sam na slicne oglase kao moj :p kad smo vec krenuli tim putem...

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=173525&highlight=barton
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=171027&highlight=barton
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=170152&highlight=barton
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=169236&highlight=barton
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=169236&highlight=barton

Videcete da ima i istih cena kao mojih negde cak i visih...zato molim da prestanete da prdite i gledajte svoja posla...a vidim da uporedjujete babe i zabe tj. komponente na 2 razlicite platforme...ovo je bio kratak search vezan samo za barton-a,a verujem da ima takodje "niskih" cena za npr amd 2400+, ddr1, mem, i socket A ploca...

al,aj nije me mrzelo da opravim search za ddr1
negde su cene cak i fixne :)
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=170425&highlight=ddr1
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=170425&highlight=ddr1
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=172333&highlight=ddr1
ovde imamo Kingmax Hardcore DDR1@500Mhz, 2.5-3-3-7, 2x512Mb
Cena 35eur

bas moze svasta da se iskopa kad se malo vise potrudis :) jos ja ispadam i povoljan ( da kupis pa preprodas jos malo) :)

evo vam i ovo pa racunajte
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=169068&highlight=2400

kontaktirajte ga obavezno da promeni cene kad se dogovorite na benchu koja je "srednja cena" i ostale korisnike,ako nisu prodali komponente :(

Poslednja izmena:
ajde ako moze korigovanje i ovih cena naleteo sam na slicne oglase kao moj :p kad smo vec krenuli tim putem...

Ajd kad smo krenuli!

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=173525&highlight=barton

Covek prodaje, tj. prodao je Bartona sa otkljucanim mnoziocem i TT-om 9+ koji vise nigde nema da se nadje, a jedan je od boljih za socket A.

Oglas je stavljen pre mesec i nesto dana, a jos nije prodao, i njegova je ponuda nepristojna.

Prodaje bartona sa kulerom za 17e... 8e manje od tebe, a jos ima i kuler.

I ovaj ima kuler

Videcete da ima i istih cena kao mojih negde cak i visih...zato molim da prestanete da prdite i gledajte svoja posla...a vidim da uporedjujete babe i zabe tj. komponente na 2 razlicite platforme...ovo je bio kratak search vezan samo za barton-a,a verujem da ima takodje "niskih" cena za npr amd 2400+, ddr1, mem, i socket A ploca...

Visih nema, ima samo nizih. A cene DDR1 modula su visoke i cena im vrlo malo pada.

2x512Mb je otislo za nesto malo preko 20e, kada bi kupovao nove, izaslo bi te 30e+PTT

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=172333&highlight=ddr1
ovde imamo Kingmax Hardcore DDR1@500Mhz, 2.5-3-3-7, 2x512Mb
Cena 35eur

Da, imamo. Malo iznad sam napisao da je 2x512Mb=30e. I to na 400Mhz, a ovde imamo na 500MHz, sa malo nizim latencijama...

Ostatak poruke je isuvise debilan da bih radio quote.

Tako da... Nemoj da prdis!

Mislim stvarno

Ljudi, koji vam je?! :trust:

Kakvo bre prdenje? Kome je do prdenja, evo mu link.

Bolje da pomazete nekom na forumu ko ima hardverski ili softverski problem, nego sto se medjusobno prepucavate oko nebitnih stvari.

Nek' svako stavlja cenu kakvu hoce - niko ne mora da je plati.

Onda nek' prodavac misli da li ce da spusti cenu, ili ce da sacuva komponentu...

Poslednja izmena:
Prica se da je ovaj topic nekada bio vezan za nepristojne ponude,ali je to bilo toliko davno da je i sam pripovedac umro :S:
pojedinci get laid ,al ozbiljno

Poslednja izmena:
@coola
pa mi covece mozemo posao sa tobom da opravimo procenis robu na koliko i uzes 5e po musteriji...btw quote je stavljen da vidis da moje cene ne odudaraju od ostalih oglasa slicnog hardwera...
@KAMIKAZE
pa neki ljudi imaju malo viska slobodnog vremana pa se bave tudjim stvarima...

nego,mora da je i meni dosadno nes' ovih dana pa sam se upustio u diskusiju koja nema kraja...
znas kako kazu: "poljubis pa ostavis" ako ti se ne svidja...sta se ja raspravljam za 5e sa vama...

kakvo je vaše cijenjeno mišljenje o sledećem:

ASUS M2N-E
AM2 X2 4600+ 2.41GHz
2x512 DDR2 Corsair
ATI X1600Pro 256MB DDR3, HDMI, DVI
Seagate 320GB Sata II
56k Modem
ASUS bežična kartica sa malom antenom - WL-138G v2
LG DVD-RW
Foxconn kućište i Foxconn 400W napajanje
Monitor LG 194WS 19" 16:10
Web camera Logitech
Tastatura, miš, zvučnici, mikrofon...

Kolko je realno tražiti za ovo :D

ovde mozes dobiti samo nepristojnu ponudu :D

Pre bilo kakvog ozbiljnog odgovora moram da napomenem da su procene vrednosti zabranjene. Iz razloga sto su newcomeri tu davali naznake da prodaju oglase, a samim tim zaobilazili 100 postova, 6 meseci pravilo! I moderatori vrlo rado daju warnove za takve stvari!

Evo jedne neverovatne price, a doziveo sam je malopre. Dok ovo pisem sada je 4 ujutro.

Dakle pre nekih 10 minuta ( pardon u 3:44 ), stize mi sms poruka:"Jel prodata wireless usb, ako nije jel moze za hiljadarku?"

Naravno da se iznerviram, pa kakav je to bezobrazluk da se salju poruke u cetiri ujutro i odgovorim tipu:"Jel vidis ti bre koliko je sati!?":mad:

Kada on odgovara, uvredjeno:"Izvini, ocigledno je kartica prodata. Jos jednom izvini, nisam vise zainteresovan.":wall:

Moj odgovor:"Nije prodata. Ali ne moze za 1000 dinara ( ovo sada ne pise u sms-u : u sustini dao bih je i za 1000, ali me je lik iznervirao zato sto salje poruke u cetiri ujutro ), i kakav je to bezobrazluk da saljes poruke u 4 ujutro?" :mad::wall:

I sada njegov majstorski dogovor:"U oglasu nije naznaceno vreme, sto mu po pravilu dodje kada se vidi oglas. Izvinuo sam se 2 puta, sta jos treba sada?" :wall:

Kakav ***** treba biti, pa ovako nesto reci? :wall:

Kako bi vi reagovali da vam neko posalje poruku u 4 ujutro za nesto sto prodajete, bez obzira za sta? I jos da hoce da obara cenu? :wall:

I da li to sada znaci da moram u oglasu da pisem zvati do 24h !? Pa valjda se znaju neke granice pristojnosti, plus tu je pm na Benchu, a i moze ujutro da posalje, a ne ovako... Jos niti kaze izvini sto zovem ovako rano, ma nista. :wall: :smash::whip:

Strasno.

Poslednja izmena:
Ja ne bi nikada slao nekome sms u 4 ujutro, narocito nekome koga ne poznajem. Ali mi ne bi smetalo da meni salju, jer mi je tel ugasen kad spavam. Ako mi je tel ukljucen, znaci da sam budan i ne bi mi smetalo da me zovu ili cimaju sms. A osim toga zasto ga ti drzis ukljucenog u 4 ujutro ako ti smeta da te zovu ili salju sms? Ako neces da te cimaju ti iskljuci mob.

Poslednja izmena:
I meni je mob nocu ukljucan, mozda nekom prijatelju hitno zatrebam. Sigurno ne ocekujem da mi iko normalan odgovara na oglas, cenjka se i sl...

Sasvim normalna situacija, posto vecina ljudi ili iskljucuje nocu telefon ili bar iskljuce ringer.
Ne vidim sto si se toliko potresao... :) Covek je hteo da njegova poruka bude prva stvar koju ces ugledati ujutru kad pogledas u telefon... :)

p.s. A i opasno ti je spustio cenu... :d

Upravo tako. Ne vidim razlog zbog cega si se ti pobunio (mislim na Apostola)? Dao si oglas, broj mob-a, a nigdje nisi dao vrijeme kad mogu zvati u vezi oglasa.

To što vama nije jasno zbog čega se buni, ne znači da je nenormalno što se buni. :)
Nenormalno je zapravo što je nivo kulture i razmišljanja generalno takav da to mora eksplicitno da se navede :S:
Druga stvar, to izvinjenje... to je ono ko u temi za Razmenu PS3 igara, 5 puta kažemo nema prodaje, samo razmena i jedan "kulturni" se javi da kaže kako ima igraonicu i hteo bi da kupi igre. Izvinio se prvo što nije čitao celu temu, muka je to...
Izvin'te komšija što sam vam se isro pred ulazom, šta sad, izivinuo sam se

Mislim, opšta kultura, to je sve...

Jbsh ga, neko stavi notifikaciju SMS-om kad mu stigne mail. Jel to znaci da ne smem da saljem mail u 4 ujutru? :-/

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno