Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedne definisane cene :)

Znaci na prodaju Msi 7900 GTO(GTX) 512 Mb.Kutija i kablovi i sve sta ide uz nju.Pismena garancija sa fiskalinim racunom od decembra 2009.
Cena 80 eura.Ne zanimaju me nikakve zamene.

lik dosao iz buducnosti da nam valja matori hardwer :)

pazi ja bih zaista dao 80e za tu kartu samo pre 2 godine..u najgorem sluchaju danas ima nova 9600gso za te pare..zar ne ?

Ta nemojte se jediti

Meni nije jasno sto se jedite...

Prodavac moze da trazi i milion €, a kupac ne mora da da ni pola €.

A i prodavac koji ne da cenu i ne odgovara na "nepristojne" ponude ce verovatno tesko prodati komponentu, ali to je vec njegov problem.

U principu, mislim da je sa komponentama kao i sa polovnim automobilima - vecina trazi 10-20% vise, jer racuna da ce se kupac cenjkati :wave:

Pa kako se cenkati za ovo: E, dam ti 50?!
Ili: Nudim 8500GT, glava za glavu? :D

Ovo je mnogo "jako":

Crni eeePC, sa 2 GB rama.

Na matičnoj ulemljen na port od web kamere usb flash od 8 GB. Tako da može da se onemogući iz biosa sa isključivanjem kamere

Instaliran XP, u registry-u promenjeno da flash vidi kao HDD... pičio WOW na njemu u firmi...

pošto je otvaran, garancije nema, proba kod mene. Full kutija, kako je kupljeno, bez oštećenja.

220e

Trenutno u Pakomu:
eeePC 701 kosta 15999
8GB Flash Kingston 1733
2Gb MEM 2673

U zbiru je to 20450 sto mu dodje ~260e + ostaje 512MB.

Stvarno su neki ljudi neverovatni. :zgran:

Poslednja izmena:
Pa pre 2 nedelje je trazio 300, tako da je sad jos dobar...

niste realni, covek je otvorio laptop, ugradio RAM memoriju i maltene dodao jos jedan hdd (kazem hdd, jer je ovako flash u racunaru, ne zauzima usb i ne vadi se). Dakle, to sve iziskuje znanje i vreme. Probajte da kupite EEEPC, sa RAM memorijom i 8GB flashom i da angazujete nekoga da vam zalemi flash na port od Web kamere. Postoji rizik da nece raditi kako treba, potrebno je vreme da se to namesti, istestira, instalira windows itd itd, i na kraju vam je ukupni iznos mnogo veci nego sto decko nudi. Da je nudio samo racunar i komponente odvojeno, cena od 220E bi bila smesna.

sve je to kul ali garancije nema i kada neshto ne daj bozhe krene ka zlu shta onda ?

mislim da sigurno nije lik iz fazona e cimni me ti slobodno za godinu dana ako ti neshto "crkne" .. sta da radish sa tim u tom sluchaju ?? ne kazhem da cje da se desi ali...
svaka chast na trudu ali ja lichno da sam to radio, ostavio bih za sebe i ne bih prodavao jer i shto kazhesh cimanje i rizik ipak nema cenu...moglo je i njemu neshto da krene po zlu pa bi oplakao tih 200evricja..

sve je to kul ali garancije nema i kada neshto ne daj bozhe krene ka zlu shta onda ?

mislim da sigurno nije lik iz fazona e cimni me ti slobodno za godinu dana ako ti neshto "crkne" .. sta da radish sa tim u tom sluchaju ?? ne kazhem da cje da se desi ali...
svaka chast na trudu ali ja lichno da sam to radio, ostavio bih za sebe i ne bih prodavao jer i shto kazhesh cimanje i rizik ipak nema cenu...moglo je i njemu neshto da krene po zlu pa bi oplakao tih 200evricja..

Pa pazi o5 gledash sve sa samo jedne strane. Ja bash kad sam razmishljao o kupovini EEE-a sam razmishljao o budzenju istog shto znachi i da ga sutra kupim ganc novog izgubio bi garanciju istog momenta kad bi se odluchio na budzenje plus bi morao ja da se patim da ugradjujem sve to, dok bi ovde dobio sve ugradjeno i spremno. Verujem da ima josh njih koji su razmishljali da budze svoj lap, pa im ovo moze biti zanimljivo :smash:

Poslednja izmena:

Zasto bi njega boleo tuki sta ce da bude za godinu dana. KAd kupujes uveris se da radi a posle sta bude bude. eee je iskreno neupotrebljiv be vece mem tako da ce komp sigurno nekom da dobro posluzi.

A i +kao sto rekose, treba sve to neko da ugradi. Ako ti se ne svidja bre preskoci, neko jednostavno nece da se zayebava sa lemljenjem....

obzirom da je u pitanju crni model, mozes odmah ugraditi 2gb rama bez gubitka garancije...
sto se vise flasha tice... 4gb za takav ekrancic meni deluje dovoljno...
evenutalno neka sdhc kartica za vise... uglavnom ja to ne bih budzio...

posto smo vec u fazonu... puni oglasi krs laptopa po 2+ godine stari, izlomljeni, neispravne baterije, ekrani itd itd, po ceni novog npr acera 4315 koji moze i po performansama da ih osisa,a cinjenicu da ima sve delove i garanciju da ne pominjem |))

posto smo vec u fazonu... puni oglasi krs laptopa po 2+ godine stari, izlomljeni, neispravne baterije, ekrani itd itd, po ceni novog npr acera 4315 koji moze i po performansama da ih osisa,a cinjenicu da ima sve delove i garanciju da ne pominjem |))

Right! I ja to videh, ljudi ladno traze 400+ eur za entry lap star 1 il 2 god. a imas slican nov (citaj: entry lap al 2008 yrs koji je majka Mara za stari + ima garanciju) za 300+... Smejurija! :D:D:D

p.s. Ne mislim da je to nepristojno, moze svako da trazi i 1000 eur za svoj racunar al je smesno i smaraju se ljudi dok listaju takve bisere u potrazi za nekim hardwareom koji im je potreban :d:d:d
:wave::wave::wave:

Poslednja izmena:
Sto? koliko imas (single) brzih grafickih,4870,gtx260,280 i koja jos? Ultra je tu negde kao 4850 mozda nesto sporija,jeste da je za 200e totalni promasaj,realno polovna vredi 140-150e.Sad sto je verovatno niko nece kupiti pored novog 4850 ili 9800gtx (da mu je kod nas normalna cena ***.)

Poslednja izmena:
i ja mislim da nije tako strasno... dao covek oglas dao jacu cenu, pa spustice kad skonta da ne ide ili ce neko naleteti...

Nije mi jasno sta se to desava sa cenama mobilnih... (nisam se ni trudio da saznam :) )

E pa ja sam se potrudio:D

Kad sam ja kupio nokiu N70, prosle godine u aprilu, koštala je 215€ (skidana sa Vodafona), pre jedno mesec dana gledam ja na mobilnom svetu, cena 250€:shock:

Prosto ne mogu da verujem, reko sigurno je greška...

Posle jedno 2-3 dana, prolazim ja sa devojkom kroz Balkansku ulicu i svratim u jedan mobil shop.

Ja: Jel imate nokiu N70?
P: Imamo
Ja: Koliko je?
P: 245€
Ja: Šta se to dešava sa cenama mobilnih telefona, kad je ovaj telefon pre skoro godinu i po dana koštao 215€:trust:
P: E pa, to su bili telefoni skidani sa mreža i sa ne legalnim softverom...;)

Ja pogledam u telefon koji stoji u polici Nokia N70, crna maska (kao moja) i na njoj piše... T-Mobile:S:

Poslednja izmena:
pricali smo o tome vec...
1. inspekcija ih steze
2. navala legalnih telefona, pa opada prodaja nelegalnih, samim tim i nabavka, a to povisuje cene
3. pao evro
4. jaca dolar...

iskreno 2. je najrealniji razlog i ja sam i prognozirao da ce vrlo brzo radnje sa nelegalnim telefonima da nestanu...

@Bioshop Ako gledas na mobilnom svetu videces da su poskidali pola firmi koje su se pre tu oglasavale jer u vecem broju slucajeva su oglasavali lose cene. Ai gledas na pogresnim mestima ima ta nokija i za manje pare :D. Mobilni svet nema ni malo relane cene.

@Bioshop Ako gledas na mobilnom svetu videces da su poskidali pola firmi koje su se pre tu oglasavale jer u vecem broju slucajeva su oglasavali lose cene. Ai gledas na pogresnim mestima ima ta nokija i za manje pare :D. Mobilni svet nema ni malo relane cene.

Znam matori, da ima za manje para, naveo sam samo jedan dogadjaj, kojim sam hteo da napravim sprdnju na skok cena.

A što se tiče cena na mobilnom svetu, sada su dosta niže u odnosu na početak jula.:wave:

Sto? koliko imas (single) brzih grafickih,4870,gtx260,280 i koja jos? Ultra je tu negde kao 4850 mozda nesto sporija,jeste da je za 200e totalni promasaj,realno polovna vredi 140-150e.Sad sto je verovatno niko nece kupiti pored novog 4850 ili 9800gtx (da mu je kod nas normalna cena ***.)
kakve veze ima koliko ima brzih karti? sam si rekao da je brza kao 4850. zasto bi neko davao 200e za polovnu kartu kada za 140e ima podjednako brzu novu :wall:
nema veze..

sad sam bas setao... znaci 80% radnji po ns sad radi legalne telefone... znam za par gde jos ima na crno, ali sve manje.. verovatno imaju i ove na crno, ali ih boli uvo da rizikuju kad imaju istu ili bolju zaradu i na ovima, a npr ovo dilovanje za alpha copy, mts, telenor, vip, deluje bas slatko, svi se primili i telefoni idu ko alva (ja jedva cekam da mi ugovor istekne da se pocastim sa n82...)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno