sve je to kul ali garancije nema i kada neshto ne daj bozhe krene ka zlu shta onda ?
mislim da sigurno nije lik iz fazona e cimni me ti slobodno za godinu dana ako ti neshto "crkne" .. sta da radish sa tim u tom sluchaju ?? ne kazhem da cje da se desi ali...
svaka chast na trudu ali ja lichno da sam to radio, ostavio bih za sebe i ne bih prodavao jer i shto kazhesh cimanje i rizik ipak nema cenu...moglo je i njemu neshto da krene po zlu pa bi oplakao tih 200evricja..
sve je to kul ali garancije nema i kada neshto ne daj bozhe krene ka zlu shta onda ?
mislim da sigurno nije lik iz fazona e cimni me ti slobodno za godinu dana ako ti neshto "crkne" .. sta da radish sa tim u tom sluchaju ?? ne kazhem da cje da se desi ali...
svaka chast na trudu ali ja lichno da sam to radio, ostavio bih za sebe i ne bih prodavao jer i shto kazhesh cimanje i rizik ipak nema cenu...moglo je i njemu neshto da krene po zlu pa bi oplakao tih 200evricja..
uglavnom ja to ne bih budzio...
posto smo vec u fazonu... puni oglasi krs laptopa po 2+ godine stari, izlomljeni, neispravne baterije, ekrani itd itd, po ceni novog npr acera 4315 koji moze i po performansama da ih osisa,a cinjenicu da ima sve delove i garanciju da ne pominjem |))
Nije mi jasno sta se to desava sa cenama mobilnih... (nisam se ni trudio da saznam)
pricali smo o tome vec...
1. inspekcija ih steze
2. navala legalnih telefona, pa opada prodaja nelegalnih, samim tim i nabavka, a to povisuje cene
3. pao evro
4. jaca dolar...
iskreno 2. je najrealniji razlog i ja sam i prognozirao da ce vrlo brzo radnje sa nelegalnim telefonima da nestanu...
@Bioshop Ako gledas na mobilnom svetu videces da su poskidali pola firmi koje su se pre tu oglasavale jer u vecem broju slucajeva su oglasavali lose cene. Ai gledas na pogresnim mestima ima ta nokija i za manje pare. Mobilni svet nema ni malo relane cene.
Znam matori, da ima za manje para, naveo sam samo jedan dogadjaj, kojim sam hteo da napravim sprdnju na skok cena.
A što se tiče cena na mobilnom svetu, sada su dosta niže u odnosu na početak jula.:wave:
Ma cene na mobilnom svetu su super, jedno vreme je moj M600 koshtao ~600e, a ja nisam mogao da ga prodam za 100e![]()
VErovatno su mislili da je pkvaren kad ga tako jeftino prodajes.
Ma cene na mobilnom svetu su super,
kakve veze ima koliko ima brzih karti? sam si rekao da je brza kao 4850. zasto bi neko davao 200e za polovnu kartu kada za 140e ima podjednako brzu novu :wall:Sto? koliko imas (single) brzih grafickih,4870,gtx260,280 i koja jos? Ultra je tu negde kao 4850 mozda nesto sporija,jeste da je za 200e totalni promasaj,realno polovna vredi 140-150e.Sad sto je verovatno niko nece kupiti pored novog 4850 ili 9800gtx (da mu je kod nas normalna cena ***.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari