Oki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 410
Nisam ali se vodim mishlju da jeste ako je kupujem u prodavnici kao - novu jer za novu stvar uglavnom se uvek isplati dati koji dinar vishe nego polovno par dana sa 5e manjom cenom bash zato shto si siguran da taj ram ili procesor ili grafiku neko nije prvo "przhio sa OC-om koliko je mogao pa kada shvati da nije to TO onda stavi u oglas sa par evra manjom cenom, ne daj bozhe da spusti josh malo jer hej pa to je skoro pa novo ;] " Svi znamo da polovne stvari koje se ovde prodaju uglavnom 90% su OC maltretirane jer je prosto profil korisnika takav, svi bi da chachnu neshto[nemam nishta protiv OC-a ali sigurno i bez njega shanse da se neshto ne uklopi u garanciju su podjednako iste. . Sa druge strane ako svesno kupujem polovnu onda tu nema shta da se komentarishe. Jel sam glup shto verujem da je sve shto sam kupio u prodavnici novo ili se zadesi da je "novo a ipak malo korishcjeno" ?Nisam vlasnik i ne radim vise tamo.Veliki dobavljac je bio,ne znam da li je jos.Jesi ti siguran da je svaka tvoja komponenta u racunaru apsolutno nova?Ploca i proc su ti bili zapakovani u celofan,grafika,hdd?