Ima svakakvih, moj zet je platio 7k din za plocu i cpu koji vrede 3k din pa sta reci... njemu treba da radi. :zgran:
A ti nisi hteo da se mesash, obzirom na okolnosti. Hehehe
Shta brate! 25 eura je ok cena za WD PassportImao sam i ja večeras "nepristojnu ponudu" za WD Passport - big deal! Fino sam odgovorio da ne poklanjam i to je to.
Na zalost...mada su gotivni kada probaju, uvek se nasmejem "ponudama"I na benchu se namnožilo vaćaroša
Preprodavce, potcenjivace i slicne tipa "e da ima ovo dao bi ti ovoliko al' posto nema aj mi poklonis umesto prodas" lepo stavim na listu ignorisanih i nema jeda... danas sam bash jednog dodao u kolekciju :-devil-:
lista ignorisanih rulez ,)
To sa razlikom u ceni DDR i DDR2 uopste nije "posledica" svojeglavosti bench prodavaca, vec kretanje trzista... Slobodno overi kako domace, tako i strane HW online prodavnice i videces i sam...
Da matori ali 9 od 10 oglasa DDR memorije ima cenu kao novih modula, iako su uglavnom stari po par godina...
:dstormwatch153 je napisao(la):Ceo Pentium 3 racunar bez hard diska (TNT, 512Mb Sdram, Athlon 900mhz, CD-RW, Midi Tower) - 35 Eur
Primer: komponenta, nova, vredi 300 evra. Ti hoces da prodas, stara je mesec-dva-tri... recimo, procenis da bi to moglo, s obzirom na starost, da vredi 250-270 evra. Ali, to ne napises, vec stavis, lepo i fino - "ponude na PM".Ne razumem konstataciju "nepristojne ponude"?
PriznajemI tvoje cene su uvek zanimljive:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari