Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
gx-x je napisao(la):
pa sta bi ti ? covek ti je ponudio 250, ti mu trazis posle 280, nadjete se na 265 i kraj. To sto ti prodajes nije novo i ne moze kostati kao novo, *** al tako je.

edit: ti prodajes plocu proc samo ?

E i ti ga pretera malo. Taj procesor najjeftinije moze da se nadje za 280e a ploca je 145. Da li bi ti to prodao za 265e ukupno?

Misko78 je napisao(la):
Ko mi da Life Time garanciju na proizvod i time me pokrije za narednih 5-6 godina ima ime i mene kao potencijalnog kupca.

Ko taže da je life-time garancija duža od garancije na 3 godine?
Mislim da već sledeće godine DDR neće imati šta da traži na tržištu, a za dve će biti sa njim kao sa SDRAMom sada. Za 5-6 godina pojaviće se DDR3 ko zna koje generacije, ili čak DDR4 :d ...
O kojih 5-6 godina pričaš, za mene je to samo fora za navlačenje potencijalnih kupaca :S:

Zveki je napisao(la):
O kojih 5-6 godina pričaš, za mene je to samo fora za navlačenje potencijalnih kupaca :S:

Ocegledno nisi shvatio sta znaci LFW. Ona obuhvata period proizvodnje, podrske i prodaje. Ovo podrska je najvaznije jer ona je obicno zakonski definisana na peroid od 5-15 godina u zavisnosti od proizvoda.
Npr. oroginalne delove za bubu VW je morao po zakonu da proizvodi do '90 godine.
U nasem slucaju znaci da si kupio proizvod koji ce biti pod garancijom od minimum 5 godina od dana kupovine.

Misko78 je napisao(la):
E i ti ga pretera malo. Taj procesor najjeftinije moze da se nadje za 280e a ploca je 145. Da li bi ti to prodao za 265e ukupno?

lol :) pa ja to ne bi ni kupio :)

Misko78 je napisao(la):
Ocegledno nisi shvatio sta znaci LFW. Ona obuhvata period proizvodnje, podrske i prodaje. Ovo podrska je najvaznije jer ona je obicno zakonski definisana na peroid od 5-15 godina u zavisnosti od proizvoda.
Npr. oroginalne delove za bubu VW je morao po zakonu da proizvodi do '90 godine.
U nasem slucaju znaci da si kupio proizvod koji ce biti pod garancijom od minimum 5 godina od dana kupovine.

Pa eto, na to se cilja, nemoj da se ljutis, ali bas na to da ljudi shvate ili da ce im ta garancija trajati do kraja njihovog zivota, ili da planiraju neki neopravdani period (15 godina??!) ili da ne pitaju o cemu se radi da ne ispadnu "nestručni" (a u stvari sve znaju)...
E pa u svoje vreme, dal pod brednom Maxwell, prodavane su diskete (da, da, flopi) sa LifeTime Warranty. U ovom slučaju famozni LifeTime Warranty je važio DOK SE DISKETA NE POKVARI!! U najboljem slučaju, ta garancija važi "for the life of the product", što je, naravno, stvar koja zavisi od dotične firme na kojoj je da odluči kada taj life završava.
Na distributeru, a zatim na krajnjem kupcu je da se na vreme raspita šta se za određeni proizvod podrazumeva kao LifeTime Warranty, ali i dalje ostaje da je sve smišljeno da bi koristilo proizvođačima, a ne kupcima!
Živeli :bottle:

Napisao je neko iznad da je lik trazio da mu se roba posalje na kucnu adresu, ... to jos i zvuci super u odnosu na ovo:

Na oglas da prodajem polovan fx5700 256mb za 4500 javi se lik koji nudi 4000 i trazi da mu posaljem autobusom u Nis. Kaze poslacu ti pare cim dobijem karticu!!!!!!!!! STRASNO! U gornjem primeru bar bi se znala adresa od kupca ali ovo je bas nebuloza. Pa kad bi mu poslao karticu autobusom bio bih budala kad bi ocekivao da mi stignu pare!!! Ja kao treba da mu verujem, spakujes posaljes i dovidjenja (izadjes udjes i dobardan)!

HA HA!! :p Imao sam i ja takvu"ponudu",da posaljem celo kuciste pa ce on da mi posalje pare po soferu! :d Ti likovi su ili neki veliki naivci (klinci) ili misle da posluju sa naivcima!?
Pozdrav ,)

Worf je napisao(la):
Napisao je neko iznad da je lik trazio da mu se roba posalje na kucnu adresu, ... to jos i zvuci super u odnosu na ovo:

Na oglas da prodajem polovan fx5700 256mb za 4500 javi se lik koji nudi 4000 i trazi da mu posaljem autobusom u Nis. Kaze poslacu ti pare cim dobijem karticu!!!!!!!!! STRASNO! U gornjem primeru bar bi se znala adresa od kupca ali ovo je bas nebuloza. Pa kad bi mu poslao karticu autobusom bio bih budala kad bi ocekivao da mi stignu pare!!! Ja kao treba da mu verujem, spakujes posaljes i dovidjenja (izadjes udjes i dobardan)!
Ja sam jednom takvom lepo rekao: *** u pikslu lepu materinu :whip: :alo: :cuss: :butt: :smackbum: , idijote jedan! (možda smo naleli na istog lika?)
Otkud im samo takve ideje, pa zar takvi likovi misle da su svi drugi veverice?
P.S.
Možda dotični tenkre radi u Meridijan banci, uđeš izađeš i gotovo :d

Worf je napisao(la):

E ovako nesto je stvarno da se najezis!Ja zaista ne mogu da verujem da ljudi imaju obraza da traze tako nesto.Kao da je neko sisao vesla,pa ce da nasedne i posalje robu na taj nacin...

ma nek posalje on pare autobusom pa ces ti njemu poslati karticu :d Srpski e-bay, nema sta...

Poslednja izmena:
Ovo na kucu josh i da prodje...pa poshtar naplati...tako je meni dolazilo..i sve ok..ja platim i lik dobije pare.

To na autobus i po shoferu je tipichno Nishki fazon...ili tako juzna pruga...jer oni misle da prolazi to kao kad ceri ili sinu shalju paket sa hranum i sl. jer isti studiraju u BG. Utale se sa shoferima.

ma najbolje kad neki lik trazi 30e za matori Quantum LCT 20 GB.... najsporiji, najbucniji, najgori HDD u istoriji Sveta racunara... onda ja nudim namerno - rodjace jel moze taj HDD za 8e... i to je mnogo... ako mi doneses na gajbu :D

prekljuce listam gradj. oglasnik, kaze, radeon 9800pro AIW 235€ :p

'de nadje onih 5 evra :D

paa mislim, ako neko oce dacu mu broj da zove lika :d bas je povoljno, ja se sve razmisljam da ne kupim 6800GT vec da dodam jos tih 15e i da uzmem 9800 :)

Sa pc berze, mislim da li je lik boles'an

ASUS V9950 Ultra, 256MB/256bita
GeForce FX5900 Ultra
Full pakovanje

200 Evra

z_m00n je napisao(la):
Sa pc berze, mislim da li je lik boles'an

ASUS V9950 Ultra, 256MB/256bita
GeForce FX5900 Ultra
Full pakovanje

200 Evra

Ma nemas ti pojma kakva je to karta, pa to je 5900Ultra vredi to svaki evro, unikatan primerak u full opremi sa sve kozom :d :d :d :d :d :d :d :d

Prodace je, ali nikad.

da covece, za 35e vise mogu da uzmem onog radeona 9800 AIW !!!

gx-x je napisao(la):
da covece, za 35e vise mogu da uzmem onog radeona 9800 AIW !!!

Jesi lud, matori! :d

Poslednja izmena:
pa kompletna pc berza je puna takvih oglasa
p2 ploce za 35€
memorije za 30€
bartoni za 100€
svega bre ima

Ako zelis da se dobro nasmejes - odes na oglase PC berze
tamo ima takvih bisera de se neda prepricati. :D :D

Najjaci je lik koji prodaje 9200 pci za 110 e i tako jedno godinu dana. Za te pare moze da se kupi pristojna agp ploca + cpu + agp 9200. Ne znam da li se jos vuce po oglasima ili je budala pronadjena.

de ti to kupujes hardwer po tim cenama leba ti :) ? Plasim se pomisli koja bi to ploca bila sa kakvim ubogim CPU-om za 110e (sa grafickom)

Sto se tice slanja autobusom, ja sam par puta tako slao i uvek sam dobijao pare bez problema, mada slao sam uglavnom jeftinije stvarcice do 50e na autobus, il preko poste ili kako vec padne dogovor, al ni jednom nisam bio ispaljen... Mada ne znam bas da li bih poslao celu konfiguraciju tako nekome :)

gx-x je napisao(la):
de ti to kupujes hardwer po tim cenama leba ti :) ? Plasim se pomisli koja bi to ploca bila sa kakvim ubogim CPU-om za 110e (sa grafickom)

evo ti iz onog linka:

Epox 8K7A+ (integrisan HighPoint RAID kontroler) + Duron 1000 + 256MB DDR333
55€.

I ostaje ti 65e za grafiku.

toga sam se i bojao...

pazi, onda je bolje uzeti plocu sa integrisanom grafikom, sto bacati 65e za grafiku koja na toj podlozi nema smisla ? To je mp3 konfiguracija sto si ti gore naveo, eventualno office.

I evo ga jedan optimista. Dao sam oglas da prodajem Logitech Momo Racing Force Feedback Wheel. Maltene potpuno nov. Nisam stavio cenu. Stavio u oglasu "Ponude na PM". I gle cuda.... :
Private Message: volan
Unread 27.02.2006, 21:14
Boki Roki
Newcomer

Boki Roki's Avatar

volan
20e dajem

Mogu da mu iznajmim termin od par sati da se igra za 20 Eu...

:bottle:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno