Tvrdim da niko ne bira primerke, zadnje sto je bilo birano su dva Bartona za mene i kolegu, tray, pre vise od dve godine. Ja sam za sebe kupio prve na koje sam naleteo: Winchester 3000+, 2600 sempron i 2800 sempron, a mogao sam da biram. Jedini razlog zasto neko moze da naleti na otvoren box je zbog probavanja neke ploce. Za s754 procesorima (a bogami i ostalim AMD) je prilicno velika potraznja, cesto se desi da i uvoznici nemaju jer se odmah rasproda. U takvoj situaciji je elegantnije uzeti jedan kada nesto treba da se proba, pa ga ubaciti u konfiguraciju (naravno procesor je savrseno ispravan, samo sto je radio sat vremena duze, nije nevin, al ***.) nego drzati jedan u servisu, a da kupci cekaju. Uvek se za one koji uzimaju posebno komponentu da neraspakovan, sem u situaciji kada je to poslednji primerak, kao sto je ovde bio slucaj. Kao sto rekoh, greska je sto to nije napomenuto.
Naravno firma nije moja, ali mi bude krivo kad znam da nije zla namera vec greska, a krene pljuvanje.
Ko radi taj i gresi, a ko radi puno i gresi puno. Naravoucenije: kupujte kod neradnika. Ako se pak "za*ebete" pa uzmete kod ovih prvih, greske se naravno i uvek ispravljaju. Direkciju za varanje musterija, inace, nemamo.
Sto se tice stickera na gornjoj povrsini P4, :wall: je bila moja prvobitna reakcija, nazalost s obzirom da sam tad bio u izdvojenom MP servisu, prvi takav CPU sam video tek nakon vise meseci, kad je bilo kasno da se to ispravi. A mislim da znam i ko je dao savet za vise paste. Ni jedan nije otkazao, ali taj magacioner je stvarno bio biser.