Šta je novo?

Nba 2k9

*** .. pa neces igrati 1na1 i to iz prvog lica ... ;)
gameplay izgleda fenomenalno, a i modeli, e sada kada ih kamera zumira ako su ruzni mozemo da krivimo 2kSports i majku prirodu!

U slucaju Lebrona Jamesa ja bih prije krivio majku prirodu :d

Manite se prica koje ruzan a ko lep,ovo je sport majku mu,zar je to bitno? :p
Vazno je da igrac radi posao,kakav god on bio :)

Slazem se...Sto se mene tice nek su gabori i ovi sto su pravili igru samo da se vec jednom pojavi...

Ljudi jel ima nekih informacija u vezi izlaska. Nek budu svi ruzni samo ad igra valja

Admin je na zvaničnom forumu spomenuo 21. oktobar...

Manite se prica koje ruzan a ko lep,ovo je sport majku mu,zar je to bitno? :p
Vazno je da igrac radi posao,kakav god on bio :)

Naravno da lepota ne igra ulogu u svetu sporta, ali kada samo pogledate ovu gracioznost Nadežde Ostapčuk, ipak nije svejedno :d

40687192ath7bl8.jpg

Ljudi jel ima nekih informacija u vezi izlaska.

Na britanskom Amazonu piše da je izašla. Na nemačkom (a nemci su precizni, zar ne) Amazonu piše da izlazi 17. (dan posle PES 2009). Na britanskom Game.co.uk piše da izlazi 24. Pojma nemam ko je u pravu, ali sam siguran da igra još nije izašla, jer nema ni CLONEDVD (nekrakovane) verzije na netu.:cigar:

Ali zato odbrojavaju još 42 dana do GTA IV.:party:

^ Opusti se malo :)

^ Opusti se malo :)

Ma imam sad 5-6 dana slobodnih od svih obaveza.

Kako bi bilo lepo kad bi barem Demo izasao sutra-prekosutra.

Kasnije vec vreme leti,ali da mi se sada dokopat ovoga,posto mi se PES Demo i ne igra ceka se full i Master League.

Da bilo bi jako lepo da sutra-prekosutra ne pada kisha pa da mozemo na terenima da odigramo 3na3 ;)

Salim se naravno ... ali neka ih ... ako ce demo izaci 20 a full igra 21 ... :D mislim cemu sve to, igrash demo a u pozadini mikrotorent skida full igru ...

Jeste tebi prijatelju,ali sta ce ovakvi kao sto sam ja kome je internet promet ogranicen. :wall:

P.S. Ako cemo igrat 3 na 3 ostavite mi mesto playmaker-a,sa 1.80m samo to mogu. :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Iz 2K su rekli XboX 360 grafika,a i na forumu mnogi tvrde da imaju "proverene" informacije da ovo nisu PC screensi.

E sad pitanje za 1000000 $:

Ako nisu PS2 (a nisu predobri su za PS2),ako nisu ni PC (tako mnogi tvrde),pa odakle su uzeti onda ovi screensi.:sceptic:

P.S. Na kraju nesto razmisljam,pa mozda to i nije tako strasno,ovo nisu normalne in-game camere,pa mozda bi utisak bio drugaciji da je camera on normalna iz koje se igra.

P.S.S. A na kraju jos razmisljam :)d) usporedbu onih screensa sa predhodne strane i ovog nema smisla.

P.S.S.S. Neko ce reci sta se toliko zamaramo oko toga sacekaj Demo,ali opet forum je tu da se brblja :d

POzdrav :wave:

Nesto ne verujem da bi bas ign.com stavljao lazne screenove,al' ajd...
Gle sad ovo XD
http://www.youtube.com/watch?v=bFYHX0xI9vQ

Joj pa kada bi na EA-ovim igrama trazili ovakve stvari ja bih se odma tu zaposlio.
(Dozivotno bi imao sta radit :d)

Opet nekako IGN i ovi veliki sajtovi ne brinu puno o PC platformi.

E sad jesu li ono PC screensi...hmmm....pa nekako ne zelim da verujem u to.

Nista sutra je (tj.vec je) 11.October mozda budemo imali vise screce (osecam nekako da cemo za vikend dobiti barem datum demo-a :)d)).

Joj pa kada bi na EA-ovim igrama trazili ovakve stvari ja bih se odma tu zaposlio.
(Dozivotno bi imao sta radit :d)

Opet nekako IGN i ovi veliki sajtovi ne brinu puno o PC platformi.

E sad jesu li ono PC screensi...hmmm....pa nekako ne zelim da verujem u to.

Nista sutra je (tj.vec je) 11.October mozda budemo imali vise screce (osecam nekako da cemo za vikend dobiti barem datum demo-a :)d)).

Pa oni screenovi sto sam ja postavio su sa X360/PS3

btw,gle i ovo :mad:
http://www.youtube.com/watch?v=ydXRtCPf7Es&feature=related

Poslednja izmena:
Zabrinjavas me polako,ali opet za PC uvek izlaze patchevi,pa se nekako ne nadam ovome na nasim kantama.

P.S. Joj dobar mi je onaj kada zakucava (dobro polaze ;)) preko cistaca.To se ne vidja ni na All-Star-Weekend-Slam Dunk :d.

P.S.S Nije mi radio link za screense na IGN-u sto kazes da su PS3 i XboX 360. :)

Vidio sam.

E sad...jesam li ja slep ili mi se samo cini (nadam se da je ovo drugo :D) , ali mi je grafika bolja na video nego na ovim screensima.

U ostalom pazi ovo:

Par screenova sa 2K foruma :D

1926.jpg

2603.jpg

3240.jpg

4156.jpg

5568.jpg

Screensi (neki PS3 ili XboX 360), a cine mi se punoooo boljim od onih koje smo videli na linkovima.E sad jesul ovo stvarni screensi (gledajuci kako video traileri izgledaju reklo bi se da jesu) pitanje je.

Opet ja u kvalitet grafike vise verujem kad vidim dinamicnu sliku (video) nego staticnu (screens) koja je jos uzeta iz losih uglova.Pa mislim nisu ni developeri se trudili da grafika izgleda dobro kad gledas iz one perspektive).

Poslednja izmena:
Dzaba kakva god da je grafika kad je igra puna bagova,pa po onom vidjenom na YouTube...

Dzaba kakva god da je grafika kad je igra puna bagova,pa po onom vidjenom na YouTube...

Calm Down.

Nasa verzija jos nije ni izasla,a za ove konzolase me briga.

Ako i bude bagova sumnjam da ce nas 2K ostavit na cjedilu izdat ce onu Patch za to.

Bugova ima sigurno (videli smo),ali koliko je to stvarno ozbiljno znat cemo tek kad full verzija izadje.

ja mislim da bugovi nece unistiti sjajnu igrivost koja nas ceka.:wave:
Pa ovi bugovi rade upravo to, sjebavaju totalno igrivost :) Al se ne uzjuravam mnogo jer znam da ce izaci neki update koji ce srediti stvar u suprotnom bi igrivost bila jednaka nuli

^ Ali su svi ovi bagovi vezani za konzole, to ne znači da će ih biti na PC.... Evo autor tog filma kaže sledeće (inače se radi o PS3 verziji):

"Anyway, make sure you go to your saved data utility and delete every 2k9 file, then start the game again. That should fix the problem."

Pa u onom jednom videu lik kaze igra protiv ''kompjutera'' i desava mu se da igrac kad da kos,pokupi loptu pa da jos jedan :d
http://www.youtube.com/watch?v=ydXRtCPf7Es&feature=related

Taj bag se dešava konzolašima kad pokupe rostere sa neta. Evo ti citat:

"IF you are having the problem with the ball becoming a loose ball after every made basket I have found a short term fix. I noticed I didn't get the problem until I got the first living roster update. SO...I deleted all the NBA 2k9 from hard drive and restarted the game. Said no to living Rosters and magic...inbounds works again. Good luck out there guys. Way to drop the ball 2k9...push a new feature in to match up with Live and introduce a bug that cripples the game...good call."

A toga neće biti na PC verziji.

Vrh Dno