Šta je novo?

Nba 2k9

Poslednja izmena:
Samo da je dobro optimizovan port,secam se kad je Top Spin 2 izasao optimizacija je bila katastrofalna.Nadam se da ovde nece biti problema.

Toliko sam postao nestrpljiv da sam instalitao NBA Live 08, odigrao 15 sekundi i deinstalirao tu grozotu...

He He He He :beat:

Nego ja sam mozda slep :shock:, ali mi se ove dve slike uposte ne cine iz iste igre.

Obe su navodno iz PC verzije igre.

Na prvoj je grafika onakva kakvu bi ja zeleo da vidim:

http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=41723&stc=1&d=1223836149

Na drugoj je posve drugacija grafika (narocito boje koje su isprane):

http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=41724&stc=1&d=1223836205

Sta je od ovoga istina treba da se vidi.

Za 3 sata je October 13 , a jos nikakvih vesti iz 2K iako igra izlazi 17-tog.

:wave:

Prilozi

• nba2k9pc.jpg
    nba2k9pc.jpg
    40.2 KB · Pregleda: 97
  • Ginobeli NBA 2K9.jpg
    Ginobeli NBA 2K9.jpg
    178.5 KB · Pregleda: 129
Toliko sam postao nestrpljiv da sam instalitao NBA Live 08, odigrao 15 sekundi i deinstalirao tu grozotu...

Nego ja sam mozda slep :shock:, ali mi se ove dve slike uposte ne cine iz iste igre.

http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=41726&stc=1&d=1223836322

http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=41724&stc=1&d=1223836205

Edit: Gore sam postavio pogresnu sliku pa sam hteo vratit i ono mi je izbacilo dva odgovora My Mistake.
Uglavno hteo sam da kazem da slika Wade ima onakvu grafiku kakvu ja ocekujem

Prilozi

• Wade NBA 2K9.jpg
    Wade NBA 2K9.jpg
    202.2 KB · Pregleda: 133
Poslednja izmena:

http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=41726&stc=1&d=1223836322

Edit: Gore sam postavio pogresnu sliku pa sam hteo vratit i ono mi je izbacilo dva odgovora My Mistake.
Uglavno hteo sam da kazem da slika Wade ima onakvu grafiku kakvu ja ocekujem

Ta sotka koju si okacio je sa konzola... Mada ne vidim razlog zasto bi bilo drugacije na PC-u.

Ma, kako god da bude, samo da bude :)

Nadam se da ce igraci, za razliku od Live-a (bar 07, 08 nisam igrao), znati da trce, a ne da hodaju dok drzim taster za trcanje :d I nadam se da se crne patike nece presijavati :D

Poznato je da je NBA Live na konzolama bar 25 X bolji od sr*nja za PC. Poznato je da je NBA 2K serijal bolji od NBA Live na konzolama. Poznato je da NBA Live 09 neće biti na PC-u (hvala EA Sportse) a da će NBA 2k9 biti na PC-u (hvala 2k sports) i to u svom punom konzolaškom sjaju (Gospode, mislio sam da ovo nikada neću reći ili napisati). Poznato je i da ni jedne druge košarke neće biti na PC-u. Poznato je da će biti ljudi koji će tražiti dlaku u jajetu, umesto da budu zadovoljni što će na svojim računarima najzad odigrati najbolji basket ikada. Poznato je, nažalost, da već ima "kritičara" koji su "napljuvali" igru gledajući snimke sa YouTube-a. Poznato je da sam počeo da njamke.
:wc: Nervoza od želje da se dohvatim ovoga što pre, hebi ga. A i PES 2009 izlazi 17-og. A GTA4 za mesec dana. Ajoj, ala ću da ne spavam...

Inače, koliko sam razumeo na forumu, što se grafike tiče neće biti NIKAKVE razlike od one koja je na Xbox-u i PS3, tako da nema razloga da postavljaju screen-ove od svake verzije zasebno.

Poslednja izmena:
I nadam se da se crne patike nece presijavati :D

A sto da se ne presijavaju? :D
air-jordan-11-xi-retro-space-jams-black-varsity-royal-white-2.jpg
countdown16.jpg

Inače, koliko sam razumeo na forumu, što se grafike tiče neće biti NIKAKVE razlike od one koja je na Xbox-u i PS3, tako da nema razloga da postavljaju screen-ove od svake verzije zasebno.

Izvinite ako ovo zvuci glupo,ali ja ne znam kako izgledaju te konzolaske verzije igre.

Ovako:

http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=41733&stc=1&d=1223852129

Ili Ovako:

http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=41734&stc=1&d=1223852154

Ovo dvoje mi uopce nije isto.
Na prvom screenu gde se vidi Wade lepo se vidi da je crnac,lepo se vide svetla NBA utakmice,lepo se vidi crna boja,pa cak mozda i znoj po rukama.
Na drugom screenu imam izmagljene boje gde ruke izgledaju kao od drveta,scena je toliko osvetljena da nema potrebe za nekim "posebnim izvorima svetlosti" , pa gotovo da mi ta scena i ne izgleda da je renderovana ili je renderovana sa jako losim izborom boja i osvetljenja.

Opet kazem ovo je moj licni utisak,ali bi strasno voleo da netko ko ima XboX 360 verziju ovde uslika kako to izgleda i postavi nam.

Prilozi

• Wade NBA 2K9.jpg
    Wade NBA 2K9.jpg
    202.2 KB · Pregleda: 84
  • Ginobeli NBA 2K9.jpg
    Ginobeli NBA 2K9.jpg
    178.5 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Posto sam ja zapoceo ovu pricu u vezi screensa i grafike da je i zakljucim.

Mislim da ce grafika biti onakva kakva je na ovom screenu na vrhu predhodne stranice.
Video sam na GameSpotu hrpe i hrpe screensa koje su sigurno oni sami uzimali iz igre dok su je igrali i na tim screensima je grafika onakva kakva je i na onom na vrhu predhodne stranice.Malo sam razocaran,ali nadam se da necu biti upravu i da ce grafika na kraju biti jedan od pluseva ove igre.

P.S.Samo mi nije jasno odakle onaj screen Wade-a jeli ono mozda samo artwork ili slicno.No nevazno jos 4 dana do izlaska igre demo mora doci vrloooooo brzo.

Poslednja izmena:
Opet mi nista nije jasno...Screenovi izgledaju ocajno a na ign.com igra dobi za grafiku 8.5 :S:

Pogledajte ovo

946535_20081008_screen051.jpg

Ako je ovo Chris Paul onda sam ja traktor...Uzas,pogledajte samo sake...Ovo kao da je na very very motherfucking low XD

A pogledajte sad Duncana...

946535_20081008_screen020.jpg

Ovo je mnoooogo bolje uradjeno,grafika je vrhunska ovde...U cemu je stvar ne kontam :p

Poslednja izmena:
Posto sam ja zapoceo ovu pricu u vezi screensa i grafike da je i zakljucim.

Mislim da ce grafika biti onakva kakva je na ovom screenu na vrhu predhodne stranice.
Video sam na GameSpotu hrpe i hrpe screensa koje su sigurno oni sami uzimali iz igre dok su je igrali i na tim screensima je grafika onakva kakva je i na onom na vrhu predhodne stranice.Malo sam razocaran,ali nadam se da necu biti upravu i da ce grafika na kraju biti jedan od pluseva ove igre.

P.S.Samo mi nije jasno odakle onaj screen Wade-a jeli ono mozda samo artwork ili slicno.No nevazno jos 4 dana do izlaska igre demo mora doci vrloooooo brzo.

Htedoh da vidim na Gamespotu te screenove, ali sam u odeljku za PC verziju http://www.gamespot.com/pc/sports/nba2k9/index.html?tag=result;title;2
našao samo četiri, među kojima je i onaj sa Wade-om.
Mada nemam ništa protiv onih "izbledelih". Ne znam da li si skoro probao NBA Live 08, ali posle njega je ono "izbledelo" praznik za oči, uho, grlo i nos...

Na GameSpotu imaju 4 screena iz PC verzije , ali ako mene pitate to su samo atwork ili neka druga sminka a ne iz igre.
Na XboX 360 (a grafika na PC-u bi trebala biti ista kao i na 360) ima 7-8 stranica sceensa sto me upucuje na zakljucak da su ih oni sami skidali dok su igrali i ti screensi izgledaju ovako kao sto su ova dva gore na vrhu stranice.

Uporedite sami:

XboX 360 screensi: http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba2k9/images.html?tag=tabs;images

PC screensi: http://www.gamespot.com/pc/sports/nba2k9/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;3

Pa bar po meni je razlika kao nebo i zemlja (na nebu je PC , a na zemlji XboX 360 :d)

Dakle ja sam zakljucio da ce grafika za PC verovatno biti kao na onim screensima za XboX 360 , a ne znam odakle im ovi screensi "za PC" jer izgledaju 3 puta bolje od onih za 360 , ali mislim da su to samo neke dodatno ulepsane slicine a da ustvari izgledaju kao one za 360.

P.S. Cudno sto mi grafika na screensima izgleda jako lose , a kada gledam trailere izgleda vise nego dobro.

Grafika ce biti indeticna,ono sto je cinjenica je da grafika u replay modu izgleda mnogo bolje i ima dodatnih efekata(depth of field,bloom,HDR,detaljnije teksture koze,znoj itd...)slicno kao i PES 2009.

Grafika ce biti indeticna,ono sto je cinjenica je da grafika u replay modu izgleda mnogo bolje i ima dodatnih efekata(depth of field,bloom,HDR,detaljnije teksture koze,znoj itd...)slicno kao i PES 2009.

Evo ovo bi vec bilo logicno objasnjenje s kojim se moze zakljuciti kako ustvari su dobiveni ovi screensi i kakva ce grafika uistinu biti.

Dakle oni ostali screensi izgledaju lose , ali kada se gleda iz one obicne kamere tijekom igranja verovatno necemo ni primetiti da Chris Paul ne lici sebi po licu.

Mozete li verovat da su iz 2kSporta u vezi 100000 pitanja u vezi Demo-a odgovorili neverovatnim odgovorom koji glasi:

"No demo date yet." :mad:

Sjajno,pregrst novih informacija o kojima ce se danima pricat na forumima :wall:.

Pa kako to moze biti igra izlazi za 3 dana , a oni nista ni datuma Demo-a , pa kad ce pustit Demo za novu godinu :rupa:

Neki likovi pricaju po forumima da se igra nece moci ni crackovat odmah po izlasku , ako je to istina mi iz zabiti sveta (BiH,Srbija itd...) necemo se jos dugo zaigrat NBA 2K9. :(

Poslednja izmena:
Deshavalo se da demo izadje posle igre :)

Pa najverovatnije to da igra NE IZLAZI za 3 dana.

Kako sam cuo na svim mogucim sajtovima koji prodaju igru u Evropi kazu 17.Oct.
Cako i da nije tako u najgorem slucaju izlazi kad i u US tj. 21 Oct.
Dakle onda za sedmicu.

A mozda i 2. novembra. Kako stvari stoje sa bagovima ne bi me cudilo da demo bude za 10 dana a igra drugog.

Mozete li verovat da su iz 2kSporta u vezi 100000 pitanja u vezi Demo-a odgovorili neverovatnim odgovorom koji glasi:

Sjajno,pregrst novih informacija o kojima ce se danima pricat na forumima :wall:.

Pa kako to moze biti igra izlazi za 3 dana , a oni nista ni datuma Demo-a , pa kad ce pustit Demo za novu godinu :rupa:

Neki likovi pricaju po forumima da se igra nece moci ni crackovat odmah po izlasku , ako je to istina mi iz zabiti sveta (BiH,Srbija itd...) necemo se jos dugo zaigrat NBA 2K9. :(

Pa receno je da igra izlazi 21. oktobra to sto pise na raznim sajtovima nista ne znaci.Igra ce zahtevati Steam za online aktivaciju,tako da ce mozda potrajati razbijanje.Mada me to i ne zanima posto planiram da kupim igru,ono sto mi je vazno je da se nigde ne spominje odredjeni broj aktivacija.

He, he, he...predlažem ti da, ako ne ovde, onda bar na 2K9 forumu promeniš nick u P.I.S.S.E.D :D:wave:

Ukoliko nekoga od "kritičara" zanima, ovde je jedan poduži i detaljan review: http://www.operationsports.com/review.php?id=441 A ocena je, po meni, realna.

Poslednja izmena:
Ma dojadilo mi vise ovo.

Za PES 2009 bar znam da izlazi za koji dan , tako da su moja ocekivanja sada vise usmerena tome.

Vise ni oni iz 2K ne znaju kad ce izbaciti Demo , a sumnjam da znaju i za celu verziju.

Ostaje na kraju samo da cu jednom ove godine zaigrat NBA 2K9 na PC-u,a do tada lupetati PES i sta vec bude.

P.S. Ubise mi volju za cekanjem kada su danas rekli da jos ni neznaju datum Demo-a , pih.....

Poslednja izmena:
Meni je dosta stvari oko ove igre ubilo zelju za istom...Pocev od onog texta kad lik ih ispljuva kako je iga ne realna,kako sve ulazi,vise arkada nego simulacija,pa onda oni bagovi,od kojih su neki prouzrokovani skidanjem Living Rostera,a neki nisu,tacnije samo ono sa loptom je prouzrokovano time,pa onda ova grafika,koja na nekim slikama izlgeda fantasticno,dok na nekim otrcano,reviewovi govore totalno suprotno,ma nemam pojma u sta da verujem.Cekam 17. ili 21. da vidim sta je u pitanj.Sto je najgore,sad nasli da izbacuju igru kad ja imam brdo kontrolnih i odgovaranja :d ...

Poslednja izmena:
Vas dvoje ste ama baš dosadni :p

Poslednja izmena:
A ***a,velika ocekivanja bila prema ovoj igri,stavih je ispred svih nadolazecih hitova ubedljivo a sad me polako izneverava :d Mora se malo jadikovati :)

Poslednja izmena:
Meni je dosta stvari oko ove igre ubilo zelju za istom...Pocev od onog texta kad lik ih ispljuva kako je iga ne realna,kako sve ulazi,vise arkada nego simulacija,pa onda oni bagovi,od kojih su neki prouzrokovani skidanjem Living Rostera,a neki nisu,tacnije samo ono sa loptom je prouzrokovano time,pa onda ova grafika,koja na nekim slikama izlgeda fantasticno,dok na nekim otrcano,reviewovi govore totalno suprotno,ma nemam pojma u sta da verujem.Cekam 17. ili 21. da vidim sta je u pitanj.Sto je najgore,sad nasli da izbacuju igru kad ja imam brdo kontrolnih i odgovaranja :d ...

Sve je gotovo isto i kod mene , samo ja nemam ni kontrolne ni odgovaranja :D.

Uglavnom mislim da nema vise smisla vodite rasprave dok se ne pojavi nesto (Demo,Full verzija,Torrent verzija ili neka informacija).

Nazad
Vrh Dno