Šta je novo?

NBA 2K11

Oh dear... Bolje onda da se ne plasiram u play off, dobicu nervni slom 100%.

Hahah jel ste povalili kako u play off-u timovi naprasno nauce da igraju kosarku, tj. igra vara jedno 50% vise :D

Od juče igram na HoF i mogu vam reći da ja sada 100% razumem našeg kolegu koji ovde kači slike... :)
Moji igrači skaču u pogrešnu stranu za defanzivni skok, AI hvata ofanzivne preko mojih viših igrača, manje maši, kada mu neizbežno lupam bananu on dodaje u šutu... + što mi se povredilo 2 igrača u 2 tekme :S:
Samo sada su mi realniji rezultati, pobeđujem ga sa 10pts onako je bilo 20pts... :d

Odo sada prvi put da se odmerim sa Heat-om na HoF. ;)

EDIT: e, da, sada AI mnogo više faulira a imam utisak da se i slobodnjaci teže pogađaju?

Poslednja izmena:
Stavi ti sim za sve i superstar. Probaj onda da se sprdas :)
Igrao sam malo na sim, no nisam se bas proslavio :p A za faulove drzim na sim jer na def jednostavno ih nema...

Nego, jel igra neko sa sarenom loptom? Meni stvarno lici da se lakse gadja sa njom, ili se tripujem :d

Kod mene je MISLIM iz cista mira proradilo, jer malopre kad sam ponovo zavrsio jedan od zadataka, na kraju mi je uradio update profila i dobio sam neke MJ patike, pa mislim da ce da mi zapamti sledeci put kad budem igrao. Nisam jos imao vremena da probam. Kasnije cu pa javljam.

meni na win7 64bitnoj verziji igra javlja da nije kompatibilna sa tom verzijom. Da li imaju 2 verzije igre x86 i x64 ili šta?

hvala :)

Kod mene je MISLIM iz cista mira proradilo, jer malopre kad sam ponovo zavrsio jedan od zadataka, na kraju mi je uradio update profila i dobio sam neke MJ patike, pa mislim da ce da mi zapamti sledeci put kad budem igrao. Nisam jos imao vremena da probam. Kasnije cu pa javljam.

Ipak nije uspelo, i dalje ide sve iz pocetka. Jel uspeva neko sa narodnom verzijom igre da nastavi MJ Challenge?

meni na win7 64bitnoj verziji igra javlja da nije kompatibilna sa tom verzijom. Da li imaju 2 verzije igre x86 i x64 ili šta?

hvala :)

Sve mora da radi, proveri drajvere, DirectX i onaj C++.

Batalio sam igranje ove igre u singleplayeru. JEdnostavno nema smisla i nije vredno nerviranja. Kad budem mogao igracu sa drugarima kad ne mogu necu ni da igram.

Ipak nije uspelo, i dalje ide sve iz pocetka. Jel uspeva neko sa narodnom verzijom igre da nastavi MJ Challenge?

Eee... Kad odradis challenge i vratis se u main menu, ides idi na "Options", pa nadji "Load/Save", pa "Save user profile" i tamo sacuvaj i imaces. ;)
Odradio sam prva 2 challenga

OK, probacu. Nisam znao da treba bas toliko unazad da se vracam.

Elem, jel zna neko neki sajt gde ima spisak televizija koje daju NBA utakmice na satelitu? Ja znam ovaj dole ali dosta cesto se desi da stave samo 2-3 kanala, a bude neka utakmica na 15 kanala.

http://liveonsat.com/LJ_usa_basketball.php

A od patch-a za PC ni traga. Za Xbox i PS3 se već pojavio 1.2 patch...

Jel hoce neko da mi korak po korak objasni kako da uradim ****ni roling sa loptom i zadnju promenu(promenu iza ledja) jer ta 2 driblinga ne mogu da uradim i to ti je,evo vec 2h sam na fristajl treningu,citam ono uputstvo i nista mi ne polazi za rukom :D Takodje i zakucavanja mogu neka da se objasne komplikovanija,posto mi ona samo random polaze za rukom :)
Znaci objasnjavate *****u :)
E da,igram na tastaturi, RS stickovi su mi podeseni na R,T,G i B :)
Hvala :)
Roling je kod mene ono što mi je skok u odbrani (ne znam koji je to taster na XBox-u) a zadnju prmenu radim tako što stisnem dribling i "u nazad" (back) u isto vreme.

Batalio sam igranje ove igre u singleplayeru. JEdnostavno nema smisla i nije vredno nerviranja. Kad budem mogao igracu sa drugarima kad ne mogu necu ni da igram.

Probao sam i ja da batalim igru, ali sam izdržao jedan dan najduže.

A i dalje se nerviram...

Latest NLSC-ALBYS Roster

NLSC-ALBYS Roster all way the most real roster of NBA 2K11, this Latest NLSC-ALBYS Roster release in the November 26.

Latest NLSC-ALBYS Roster

Features:
RR2 contain all RR1 features and new RR2 improvements:
- improved coach profiles
- better playbooks for Lakers (thanks Alp89!)
- real contracts for every players (thanks Dagdam0r!)
- all portraits and real faces for missing rookies (thanks Prodnus!).
- added De’Sean Butler, Jarvis Varnado, Latavious Williams, Tiny Gallon, Jack Mc Clinton, Earl Barron.
- aggiornati i quintetti e le rose (scambio Toronto-New Orleans incluso)
- updated overall players and some shot/driving tendencies (based on season 2010-11 performance)
- fixed some Minnesota’s role players.
- updated some dunk values
- updated some accessories/shoes.
- Draft class 1.3 from RapboY: perfect for RR2!
- some other fix
Albys gameplay v.2 (settings and sliders):
- Real nba game-style
- Good cpu on ball defense, very good cpu defense into the paint, some space for midrange and 3pt attempts.
- Real collisions and shot fouls number.
- Less cpu steals intercept and some cpu/user turnover for bad pass or bigmen bad ball-handling.
- % shots more realistic than 2K default game.
- Better user on-ball defense
- Cpu attack-style more aggressive, but also with more 3pt attempts.
- Real blocks number, more offensive rebounds (cpu and user) than 2K default game.
- All Star players performance: great, sometimes very great, but not always God. :)
- Various minor improvements
For better gameplay, use my sliders and set these values in gameplay menu:
Skill Level: All Star (better choice) or Pro or Superstar
Game speed: 46
Length quarter: 12 min. (or at least 10 m.)
Shots timing: shotstick or real % player (your choice: second one is more easy)
FT shot timing: real % player, difficulty 60.

RR2 contain all RR1 features and new RR2 improvements:- improved coach profiles- better playbooks for Lakers (thanks Alp89!)- real contracts for every players (thanks Dagdam0r!)- all portraits and real faces for missing rookies (thanks Prodnus!).- added De’Sean Butler, Jarvis Varnado, Latavious Williams, Tiny Gallon, Jack Mc Clinton, Earl Barron.- aggiornati i quintetti e le rose (scambio Toronto-New Orleans incluso)- updated overall players and some shot/driving tendencies (based on season 2010-11 performance)- fixed some Minnesota’s role players.- updated some dunk values- updated some accessories/shoes.- Draft class 1.3 from RapboY: perfect for RR2!- some other fix

Albys gameplay v.2 (settings and sliders):- Real nba game-style- Good cpu on ball defense, very good cpu defense into the paint, some space for midrange and 3pt attempts.- Real collisions and shot fouls number.- Less cpu steals intercept and some cpu/user turnover for bad pass or bigmen bad ball-handling.- % shots more realistic than 2K default game.- Better user on-ball defense- Cpu attack-style more aggressive, but also with more 3pt attempts.- Real blocks number, more offensive rebounds (cpu and user) than 2K default game.- All Star players performance: great, sometimes very great, but not always God. :) - Various minor improvementsFor better gameplay, use my sliders and set these values in gameplay menu:Skill Level: All Star (better choice) or Pro or SuperstarGame speed: 46Length quarter: 12 min. (or at least 10 m.)Shots timing: shotstick or real % player (your choice: second one is more easy)FT shot timing: real % player, difficulty 60.

Installation:

simply copy all files in your saves folder (C:\Documents and Settings\username\application data\2K Sports\NBA 2K11\Saves)

Start the game, LOAD “Albys RR2″ (every time!!!), load “RR2 sliders normal” and play the quick game or start with Association mode.

“RR2 sliders hard” : alternative set of sliders, with more difficulty.

http://hotfile.com/dl/85216486/96b77b7/AlbysRR2.rar.html

Cekaj, svaki put pre startovanja igre ce morati rucno da se ucitavaju slajderi?

Ma z***i te slajdere, koristi one što sam ja okačio ranije a ovo sam okačio samo zbog rooster-a. :)

Neko spomenuo kako timovi pocnu da igraju bolje u plejofu..Eo igram prvu rundu protiv Jute,dobio ih prvu,drugu me odvalili 24razlike,trecu 16,cetvrtu vodili 9 u prvoj cetvrtini i prekinuo sam,iznervirao sam se..Za vreme sezone dobio sam ih u svim utakmicama glatko sa po 10 razlike..Svasta..Ume da iznervira bas bas..

Eto nisam jedini koji je primetio :) Nivo tezine kao da ode za 2 gore a broj smesno-tuznih situacija koje idu iskljucivo na stetu tvog tima se poveca za 200% :D

Pa tako obicno i bude, nije da timovi nauce igrati odjednom, al' nema vise z*jebavanja, ozbiljnije se igra, u odbrani pogotovo.

Pa tako obicno i bude, nije da timovi nauce igrati odjednom, al' nema vise z*jebavanja, ozbiljnije se igra, u odbrani pogotovo.

Ma to je jasno i to ima smisla,ali sada neverovatno dolazi do izrazaja sve ono o cemu se ovde pricalo,tipa da njihov igrac na pola puta moje lopte do njihovog kosa vec trci kontru,da im bolje skacu igraci itd itd..

Eee... Kad odradis challenge i vratis se u main menu, ides idi na "Options", pa nadji "Load/Save", pa "Save user profile" i tamo sacuvaj i imaces. ;)
Odradio sam prva 2 challenga

Nije uspelo. Sacuvao sam ali kada je usao u Chhalenge kaze mi "You are not curently signed in a user profile. In order to ensure your progress in MJ Challenge is saved you need to sign in before continuing". A napravio sam user profile, on je uradio autosave posle prvog challenge-a, ja uradio kao sto si mi ti rekao i sacuvao rucno, ali nece. Probao sam da odem da ucitam user profile koji sam napravio, ali mi kaze da taj user profil ne postoji, iako ga ima na spisku. Nije mi jasno kako ne postoji kada ga svojim ocima vidim.

Ma to je jasno i to ima smisla,ali sada neverovatno dolazi do izrazaja sve ono o cemu se ovde pricalo,tipa da njihov igrac na pola puta moje lopte do njihovog kosa vec trci kontru,da im bolje skacu igraci itd itd..

Igram protiv Kingsa plejof i ne mogu nikako da zaustavim Dalemberta. Skace u napadu preko Gasola i Bajnama kao preko male dece i u isto vreme i kuca i sl. i to skoro svaki put. Ja se onda kao naljutim i namestim da ga cuvaju cvrsce, da ga opterecuju i bez lopte i sl. i igraci mi se totalno pogube u odbrani, svaku polukontru se postave totalno pogresno i naravno ja pop.izdim i ugasim. Tako da nije samo stvar u boljij odbrani sto kaze King James vec se ceo dozivljaj promeni, protivnicki kosarkasi dobiju natprirodne moci :D

Poslednja izmena:
Ima još gora stvar:
Razumem da kompjuterski tim u poslednjoj ćetvrtini igra odbranu čvršće, razumem i da treba da se više potrudim za dobru poziciju, ali ono što ne mogu da razumem je da kompjuterski igrači ne maše, a da moji saigrači uopšte ne igraju odbranu, ma šta radio i izvodio.
Evo, na primer, iz poslednje četvrtine sa Atlantom, Bibi šalje "lane pass" ka Džonsonu, a Rudi Gej je tu, tačno na putanji dodavanja (slika 1). Naravno, ne samo da ne reaguje na loptu koja ide na njega, nego čak i prolazi KROZ Geja (slika 2), Džonson je uzima, skače u šut, a ovaj se ne mrda, čak nije ni pokušao da digne ruke kad je ovaj šutirao. Naravno, imali su 9/9 šuteve (ja 1/9 što se vidi na trećoj slici) ali se pred kraj igra "sažalila", pa su omašili 4 daleko lakša šuta od suludih situacija iz kojih su pogađali. E, kad se ovako nešto desi, sledi ALT+F4 i kuliranje uz neku drugu igru, pa nastavak sutradan...

Prilozi

• nba2k11 2010-11-30 16-31-29-00.jpg
    nba2k11 2010-11-30 16-31-29-00.jpg
    231 KB · Pregleda: 40
  • nba2k11 2010-11-30 16-31-56-79.jpg
    nba2k11 2010-11-30 16-31-56-79.jpg
    256.9 KB · Pregleda: 46
  • nba2k11 2010-11-30 18-28-29-74.jpg
    nba2k11 2010-11-30 18-28-29-74.jpg
    193.3 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Ne mogu da instaliram pod xp sp3
Koristio sam sp 2 i sve je bilo ok pa sam morao da uninstaliram i stavio sam sp3.
Izbacuje mi poruku "an error occured installing the package. WIndows installer returned '1601."
Dal nekome radi pod sp3?

Meni radi pod sp3. To ti je verovatno neka greska sa windows installer-om, imas po netu programe za repair, pa vidi nesto sigurno radi.

Ne mogu da instaliram pod xp sp3
Koristio sam sp 2 i sve je bilo ok pa sam morao da uninstaliram i stavio sam sp3.
Izbacuje mi poruku "an error occured installing the package. WIndows installer returned '1601."
Dal nekome radi pod sp3?

Jesi li instalirao Win Xp sa "ugrađenim" SP3 ili si Win XP SP2 "upgrade"-ovao sa SP3 standalone update-om?? Ukoliko si na XP SP2 instalirao SP3 UPDATE, to u preko 80% slučajeva upropasti sistem, prvenstveno što je, tako nešto, sada zastarelo, pa mnoge nove stvari (NBA 2K11, Office 2010, Photoshop CS5...) uopšte ne funkcionišu sa tim. Ukoliko si stavio "svež" WinXP SP3, možda verzija koju imaš nije baš najbolja. Potraži na netu verziju koja ima BIE u imenu, tip ih odrađuje vrhunski.

Konacno sam otkljucao Air Jordan I :) Inace, je l' igra neko My Player mode? Ja nikako da krenem...

Vrh Dno