King James
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 320
Game Modes>Practice. U tutorijalu je sve lepo objasnjeno, nemoj biti toliki nub x)
Malopre protiv Njujorka za oko 5min igre 4 promasena zicera, oni su mi dali 2 kosa preko ruke. ***... deinst.![]()
Sve si rekao za mene, sto je mene mrzelo da pisem (u gornjem deli posta)... Ja to odigram do kraja pa onda prekinem.:wall: A nikad se ne iznerviram kao kad igram ovo khm od igre. Nije mi jasno kako vec nisam doziveo nervni slom ili tako nesto...:wall:
Kako resavate problem da vratite moral igracima?Npr doveo sam Lee-a u Oklahomu,sto je automatski znacilo da Green ide na klupu i on je postao jako nezadovoljan,na 0 mu je pao moral..Pokusao sam da zadnjih 10ak utakmica on bude starter,da igra vise od Lee-a ali nista se nije pomaklo,i dalje stoji zakucano na 0?Squad harmony mi je dobar ~80%..
Probam danas sa Memfisom iz početka, ovog puta da ne trejdujem nijednog igrača. Prva utakmica Atlanta, 4x5 minuta. Na poluvremenu 37-6 za njih uz 84% šuta, naravno, prekinem tu glupost. Smirim se malo i počnem ponovo. U drugoj utakici, na poluvremenu, imaju više ofanzivnih skokova nego moj tim uopšte (slika 1). Čim je u trećoj četvrtini posle dva promašaja Atlante Bibi počeo da hvata skokove u napadu (slika 2) između mojih centara, momentalni prekid igranja do sutra, jer ovo postaje pogubno za živce...
NastyB je napisao(la):Stvar je u tome što igrači koji imaju rejting preko 70 ne žele da budu rezerve, (možda sixt player) pogotovo igrači kao što je Green, sa rejtingom 78. Uzmi pogledaj kakav je moral, recimo, Ty Lawson-u u Denveru (pored Billups-a) i biće ti jasno. Da sam na tvom mestu trejdovao bi Leeja i Greena za, recimo, Amarea ili nekog boljeg igrača, jer moral se vraća samo starter pozicijom i velikim brojem minuta. A to pored Leeja nema smisla...
Probam danas sa Memfisom iz početka, ovog puta da ne trejdujem nijednog igrača. Prva utakmica Atlanta, 4x5 minuta. Na poluvremenu 37-6 za njih uz 84% šuta, naravno, prekinem tu glupost. Smirim se malo i počnem ponovo. U drugoj utakici, na poluvremenu, imaju više ofanzivnih skokova nego moj tim uopšte (slika 1). Čim je u trećoj četvrtini posle dva promašaja Atlante Bibi počeo da hvata skokove u napadu (slika 2) između mojih centara, momentalni prekid igranja do sutra, jer ovo postaje pogubno za živce...
Onda, pročitao sam da igraš odbranu tako što pratiš pleja. Ja da tako igram ne verujem da bih dobijo 1 tekmu od 3. Igraj odbranu lukavo, gledaj kako razvija napad i pokrivaj krila tj. budi između njih i lopte ako igra na njih a ako igra na "Low Post" pusti da lopta dođe do PF ili Centra i igraj "Low Post" odbranu na njim (ovo istreniraj u Develoment-u, ja sam nekda da i vraćao sejvove samo da bih trenirao).
1-2 utakmice. Vidi dodatak.U bre, pa koliko ti dnevno stignes odigrati na 4x12? Koliki rezultat uopste bude?
Druga stvar je što mi preko 50% poena daju iz kontri. A kako? Naprimer, šutnem loptu sa Konlijem i čim mi lopta napusti ruku, Bibi i još jedan krenu ka mom košu, kao da već tada "znaju" da će biti promašaj i da će njihov igrač uhvatiti loptu. A kad lopta zvekne u obruč oni su već na mojoj polovini.
...i presekao sam bar 30 Bibijevih dodavanja, ali, naravno, posle presecanja, moji saigrači odbijaju da je uhvate i ruke pomeraju tek kad loptu uzme protivnički igrač koji je 3-4 metra preleteo za pola desetinke da bi je uzeo. NI JEDNA presečena lopta ne završava kod mojih saigrača.
Naprimer, šutnem loptu sa Konlijem i čim mi lopta napusti ruku, Bibi i još jedan krenu ka mom košu, kao da već tada "znaju" da će biti promašaj...
Tako što na početku sezone spustiš poziciju kome god možeš. Recimo Green-u staviš da je 6-ti čovek a možda bi i Lee to trpeo. Znam da Westbrook trpi. Durant-u mora da obećaš starter da bi bio zadovoljan...Kako resavate problem da vratite moral igracima?
Da ako protivnički tim igra na kontre dešava se to da uglavnom plej ode u napad i ako "odbrana još nije gotova". To se i meni dešava kada "silujem" šut. Kreni u šut pa dodaj nekome ko se otvori. Skoro uvek će ti 2 AI igrača ići u blok.
Nemoguće. Uzmi Arizu za SG, Valasa za SF i Westbrook-a za PG. Ako SG preseče pas, PG će je pokupiti. Gasol nije za to. Spor je i slab u krađi.
Kako da ne znaju, pa ja bi te puštao da sa distance šutiraš sa njim.
Ovde (u ovoj verziji igre) je "problem" što "shoot in traffic" i "shoot off dribble" imaju (dosta) uticaja.
Ja nikako ne pogađam preko ruke. Teško iz trka (što mi nije bio nikakav problem u 2K10 - sa Fernandezom i JR Smitom sam svaku kontru završavao trojkom) a sa nekim dobro ocenjenim igračim gotovo nikako ni kada su sami. Morrow iz NJ npr.
Vidi ovako:
Ja sa Morrow-om šutiram perfektno na treningu. Često koristim i "freestyle" treninge da bi upoznao kako ko šutira.
Vidi ovako:
Šut preko ruke:
Mene je Scola juče ubio. Mislim da sam ja imao Minga u timu ništa mi ne bi vredelo. Josh Smith mi je na brzinu zaradio 4 faula, Thomas i Blatche su "išli po burek" pri svakoj njegovoj finti šuta... I kada bi ga provalio da radi fintu, istu bi uradio tako sporo da sam ja već završio skok i bio na zemlji ili u padu kada bi on upućivao šut. Mislim da je bolji od KG-a u ovoj igri kada ga AI kontroliše. Ali to me puno ne "uznemirava", volim da ga čekam da mu lupim bananu makar izgubio tekmu sa 3 razlike.![]()
Kružić je uvek plave boje. Zar može biti druge? Znam da se boje onih linija 8za šut) menjaju...
Ja sa Morrow-om šutiram perfektno na treningu. Često koristim i "freestyle" treninge da bi upoznao kako ko šutira. Ali u utakmici sa nim ako pogodim 1 od 10 trojki bez obzira na bilo šta (da li je sam, da li je njegov "hotspot"...) ja častim pivom ceo forum!
I meni je to neobjašnjivo.
S' druge strane, sa Arizom imam odličan procenat šuta iz igre (za 3pts), Mo Williams takođe (preko 40%) kao i McCants, Nick Young, Iliyasova + što sa Ilgauskasom mogu da skinem 3-cu kao i sa Aminu-om, Blatche-om, T.Thomasom... Oću da ti kažem da sa ovima od kojih se ne očekuje (imaju po 1-2 linije kada stoje na 3pts šutu) imam isti procenat kao sa Morrow-om. Čak i sa Durantom imam jako loš procenat za 3...
Znači i ako na treningu dobro šutiram ima nešto što ih omete kada je tekma u pitanju. Dal je "shoot in trafic" ili nešto drugo... Tako da menjaj igrače dok ne nađeš nekoga sa kime ćeš iz igre da gađaš dobro bez obzira na njegov rejting (samo da je preko 80) za taj deo igre.
^
Eto vidiš. To ja radim svaki put kada počnem asocijaciju. Dovedem igrače sa kojima dobro igram.
Recimo kada bih uzeo PHO i ne bih menjao tim uopšte ja ne verujem da bi na SS nivou od 82 utakmice imao 10 pobeda. S' kim da igram tamo?![]()
Flynn nije loš za prodor samo je slab pa ga često obore (a to ti povećava rizik za povrede) pri skoku i šalju na slobodnjake. Šut i nema neki.
Mayo... Što njega forsiraš?Veruj mi da ima boljih, Ariza npr. ili W.Johnson (iz MIN)...
I od Favors-a možeš da dobiješ 2 bolja igrača, recimo Josh Smith + još neko (ruki Brackins npr.).
Sad sam igrao jednu 4x12, dao sam 106 poena sa LeBronom :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari