RobertKish
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2007
- Poena
- 319
da li se vama desava da nema komentatora,tj,sve se cuje osim komentatora,navijanje,igraci,zakucavanja....al' ne i komentatora,to mi se desavalo i na 2010!
Ljudi kako rešiti problem sa precenjenim rukijima svake godine?
Vi sto da igrate online, jel dovoljna veza od 1mbit za valjano igranje? Razmisljam o kupovini originala pa reko cisto da znam kako bi islo... Ako moram da spustam detalje necu ni da igram :d
Međutim, Pejsersi, Pistonsi, Kingsi lagano gaze preko 100 miliona, a ja svoju "ponudu" ne mogu da podignem, ni za dolar. U čemu je fora tu???
Zavisi od tima sa kojim igras,ja volim da usporim igru i zatvorim reket.Ako igram protiv run and gun tima skoro uvek spustim crash boards i povecam help defense.![]()
Pretpostavio sam.
Kjager, sl. tekmu sam prso nekih 30-24... Ne znam kako drugacije... Preko moje ruke (idem na bananu) daju bez problema, lopte presecaju bez problema (ne mogu da dodam centru kad je ispod kosa), ja kad presecem loptu ne mogu nikako da uzmem. Vecina suteva mi jesu "perfect release", ali opet masim... Daj mi neki savet, pa da probam...
Shoot in Traffic ima mnogo uticaja kao i Shoot of Dribble.
Moj tip igre je dobar (brz i dobra kontrola) "plej" koji traži blok da se oslobodi čuvara ili da ga preuzmu 2 igrača da ima slobodnom (koga niko ne čuva) da doda. Taj slobodni u zavisnosti od svojih mogućnosti ima 50% da pogodi 2-ku sa distance ili 30-40% šanse da pogodo trojku. Svaki igrač ima i svoj(e) "hot spot" tako da ne može ni da se "ubada" odakle oćeš...
Pored svega toga moraš jednostavno da naučiš da igraš odbranu. Isto tako da naučiš ko može šta da odigra u odbrani... Brate zamisli da si trener! U ovoj igri si odgovran i za taktiku pored "fizike"...
Nemoj da se ljutiš ali ako ti je sve ovo komplikovano vrati se na NBA Jam.![]()
Shoot in Traffic ima mnogo uticaja kao i Shoot of Dribble.
Moj tip igre je dobar (brz i dobra kontrola) "plej" koji traži blok da se oslobodi čuvara ili da ga preuzmu 2 igrača da ima slobodnom (koga niko ne čuva) da doda. Taj slobodni u zavisnosti od svojih mogućnosti ima 50% da pogodi 2-ku sa distance ili 30-40% šanse da pogodo trojku. Svaki igrač ima i svoj(e) "hot spot" tako da ne može ni da se "ubada" odakle oćeš...
Pored svega toga moraš jednostavno da naučiš da igraš odbranu. Isto tako da naučiš ko može šta da odigra u odbrani... Brate zamisli da si trener! U ovoj igri si odgovran i za taktiku pored "fizike"...
Nemoj da se ljutiš ali ako ti je sve ovo komplikovano vrati se na NBA Jam.![]()
1. Ako si pod košem obavezno uradi 1 fintu šuta. Možeš posle finte i naskok da odradiš. Desi se da na prvu fintu skoči 1 igrač a na drugu drugi ako te 2 igrača okružuju. Tako da je to malo teško da se pogodi ako igrač nema dobar "standing dunk" što uglavnom imaju teški centri. Tako da njih ne možeš mnogo da poremetiš čak šta više možeš samo faul da napraviš. Howard je odličan za "standing dunk" kao i O'Neal. Dobar koji to može da odbrani je Tyrus Thomas, Ilgauskas, Hibbert... pa i Josh Smith.Ne pitam te sad za to... Objasni mi sledece:
1. Kako da ne promasujem ****ne zicere (ili su mi igraci sem Hauarda TOLIKO retardirani)?
2. Kako da protivnik ne daje cistace sa pola terena (nije Kecman), i da ne daje bez problema preko ruke?
3. Kako da kad mu presecem loptu je uzmem, a ne da se njihov stvori kod lopte brzinom svetlosti?
P.S. Kako se organizuje napad tj. "taktike"?
Novo pitanje:
1. Kako da povecam procenat suta? Uglavnom sutiram perfect release, bar ja mislim...
2. Kako se taktika zapocinju, znam da treba da uradim nesto za plejom, ali ne znam sta. :d Mislim na ono sto ima da se vezbe u "practice" modeu...
Kako da sutiram o tablu?
P.S. Gde da ubacim slajdere?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari