Šta je novo?

NBA 2K11

da li se vama desava da nema komentatora,tj,sve se cuje osim komentatora,navijanje,igraci,zakucavanja....al' ne i komentatora,to mi se desavalo i na 2010!

Proveri da nije smanjen.

Od juče novi "ruster" za "daunlod":
http://nba-2k.com/category/official-updates/

Ljudi kako rešiti problem sa precenjenim rukijima svake godine?
Ovaj problem sam imao i sa 2K10 tako da me asocijacija ne drži više od 2 godine... :(
Posle toga nema tima ispod 85 ukupne ocene a da ne pričam da novi klinci biju i Lebrona po ušima... :)

Za sada sam skinuo "draft class" za 2011 (tu je i Veseli, u prvih 5 "pikova" :)) ali šta da radim za kasnije sezone?

Poslednja izmena:
Ljudi kako rešiti problem sa precenjenim rukijima svake godine?

Koliko sam izguglao na netu, ovo je moguće jedino sa "slabijim" slajderima.
Evo jednih prepravljenjih, meni odlično leže, rezultati su sada mnogo realniji. Igrač koji vas "puni" sa ovim slajderima je stvarno "Star" (da ne kažem sada SuperStarr :d)...

BTW, evo i rukija za sledeću godinu (II attach).

Prilozi

• Game Sliders.rar
    194 bajta · Pregleda: 20
  • 2011 Draft Class.rar
    28.3 KB · Pregleda: 24
Vi sto da igrate online, jel dovoljna veza od 1mbit za valjano igranje? Razmisljam o kupovini originala pa reko cisto da znam kako bi islo... Ako moram da spustam detalje necu ni da igram :d

Može li neko ovo da mi objasni:

Igram Asocijaciju sa Netsima, trejdovao sam neke igrače kako bi mi na kraju sezone ostalo što više prostora u selery cap-u kako bih doveo Karmela Antonija. Danas izsimuliram, čisto da vidim kako će biti i kad sam došao do FREE AGENTS, vidim da u selery cap-u imam prostora od skoro 30 miliona (slika 1). Međutim, kad sam mu ponudio ugovor duže od 5 godina i više od 98.80 miliona ne može da ide (slika 2). Međutim, Pejsersi, Pistonsi, Kingsi lagano gaze preko 100 miliona, a ja svoju "ponudu" ne mogu da podignem, ni za dolar. U čemu je fora tu???

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    132.6 KB · Pregleda: 41
  • 02.jpg
    02.jpg
    169.1 KB · Pregleda: 46
  • 03.jpg
    03.jpg
    157.1 KB · Pregleda: 42
Vi sto da igrate online, jel dovoljna veza od 1mbit za valjano igranje? Razmisljam o kupovini originala pa reko cisto da znam kako bi islo... Ako moram da spustam detalje necu ni da igram :d

Original za PC nema svrhe kupovati... Očajan je online i plus možeš lako da registruješ nalog da ne kupuješ original.

Ajde malo vi iskusni igraci objasnite CAOCH SETTINGS.Sta se dobija, a sta gubi podesavanjem svakog od slajdera.
Takodje me zanima koja je uloga POINT OF EMPHASIS tokom timeout-a.
Unapred zahvalan!

p.s.
Ako je gospodin Zeljko Obradovic clan ovog foruma mislim da bi on bio najkompetentniji!

Poslednja izmena:
Zavisi od tima sa kojim igras,ja volim da usporim igru i zatvorim reket.Ako igram protiv run and gun tima skoro uvek spustim crash boards i povecam help defense.:)

Međutim, Pejsersi, Pistonsi, Kingsi lagano gaze preko 100 miliona, a ja svoju "ponudu" ne mogu da podignem, ni za dolar. U čemu je fora tu???

Sa'ću zbog tebe da odigram simulaciju asocijacije sa netsima pa onda sa kingsima. :) Možda je razlika u timu tj u njihovim budžetima?!?

Zavisi od tima sa kojim igras,ja volim da usporim igru i zatvorim reket.Ako igram protiv run and gun tima skoro uvek spustim crash boards i povecam help defense.:)

Jesi siguran da to stvarno ima efekta kada igraš 1p vs AI? Mislio sam da to (coach settings) samo služi za simulacije?

Poslednja izmena:
Ima naravno,za ove koje sam spomenuo mogu da garantujem.Druge nisam koristio,nisam imao potrebu.:)

O itekako ima.Npr ja volim da trcim kontre i brzo razvijam napad,tako da mi taj slajder stoji jako blizu maksimumu :) Help defense pomaze isto,kad sam igrao protiv Rocketsa,posto nemam visokog dobrog centra stalno su udvajali Yao-a i ogranicili ga na 4p ;)

Upravo sam prso od Dalasa (ja Orlando) 32-12. Bas je realno, nema sta. Imao sam sut iz igre 4/24, neverovatnih 16%! Meni dosudjeno 7 faulova, njima samo jedan. Imali su 22 skoka naspram mojih 8 (doduse nije mi igrao Howard)... MISLIM STVARNO!!! Ovaj Novicki ne znam da li je jedno promasio, a cuvam ga sa Goratom i Bassom celu tekmu kao prilepak... PU BRE!!!

^
U 2k11 je moguce da svaki tim pobedi svakog. I najjaci mogu da izgube od najslabijih kao u stvarnom zivotu. To sto si uzeo Orlando ne znaci da ces pobediti vecinu timova i imati dobar procenat. Mora da se igra vrhunska odbrana non stop, da gradis poziciju za sut a ne samo divljacko pucanje preko ruke

Da, inace ja sam ****** pa to ne shvatam. :)
Bio sam max. skoncetrisan celu tekmu (osim mozda poslednjih 30s). Presekao sam im bar 5 lopti, od toga sam samo jednu uspeo da uzmem (a oni od 5 presecenih uzmu isto toliko lopti). Promasio sam 3 zicera, dok su oni davali preko ruke kao sumanuti (Novicki je dao ja mislim 4 puta tako preko Gortata). Sut za 3 sam imao ja mislim 1/10!!! Sutirao sam sa Luisom, Karterom, Nelsonom i Redickom za 3. Jedino je dao Redick, ostali su masili (od tih 10 je mozda 3 bilo preko ruke). Ajde tih 3 da ne racunam, znaci 7 suteva, jedan dat, ostaje 6 promasaja. Od tih 6 bar 5 je bilo perfect release, tako da ne znam kako drugacije da dam kos... ***! Kad dodjem kuci igracu pa cu se javiti....

Sad sam izasao pri 17-4 za SA. Sva 4 poena dao sa linije penala. Ovo sam cekao, da mogu da kazem: Svako ko kaze da je ova igra realna neka se odmah ubije.

Sta znaci L2P?

Pretpostavio sam.
Kjager, sl. tekmu sam prso nekih 30-24... Ne znam kako drugacije... Preko moje ruke (idem na bananu) daju bez problema, lopte presecaju bez problema (ne mogu da dodam centru kad je ispod kosa), ja kad presecem loptu ne mogu nikako da uzmem. Vecina suteva mi jesu "perfect release", ali opet masim... Daj mi neki savet, pa da probam...

Ja sam se pomirio sa cinjenicom da igrac jednostavno ima ''los dan'', ***, kao i u realnom zivotu, pa i kad igram quick game, tako da sad meditiram :d Evo sad sam igrao sa GSW protiv NJN i jes' da su najgori,ali razbise me, Ellis i Curry vole ubosti nisu mogli...A eto na primer, sa Bullsima sam oduvao Denver koji je pet puta jaci (jes da po onoj oceni su bolji Bullsi, al' to veze sa mozgom nema :d ), pri tom Rose dao 52 poena...

Poslednja izmena:
Pretpostavio sam.
Kjager, sl. tekmu sam prso nekih 30-24... Ne znam kako drugacije... Preko moje ruke (idem na bananu) daju bez problema, lopte presecaju bez problema (ne mogu da dodam centru kad je ispod kosa), ja kad presecem loptu ne mogu nikako da uzmem. Vecina suteva mi jesu "perfect release", ali opet masim... Daj mi neki savet, pa da probam...

Shoot in Traffic ima mnogo uticaja kao i Shoot of Dribble.
Moj tip igre je dobar (brz i dobra kontrola) "plej" koji traži blok da se oslobodi čuvara ili da ga preuzmu 2 igrača da ima slobodnom (koga niko ne čuva) da doda. Taj slobodni u zavisnosti od svojih mogućnosti ima 50% da pogodi 2-ku sa distance ili 30-40% šanse da pogodo trojku. Svaki igrač ima i svoj(e) "hot spot" tako da ne može ni da se "ubada" odakle oćeš...
Pored svega toga moraš jednostavno da naučiš da igraš odbranu. Isto tako da naučiš ko može šta da odigra u odbrani... Brate zamisli da si trener! U ovoj igri si odgovran i za taktiku pored "fizike"...
Nemoj da se ljutiš ali ako ti je sve ovo komplikovano vrati se na NBA Jam. :)

Moj tip igre je dobar (brz i dobra kontrola) "plej" koji traži blok da se oslobodi čuvara ili da ga preuzmu 2 igrača da ima slobodnom (koga niko ne čuva) da doda. Taj slobodni u zavisnosti od svojih mogućnosti ima 50% da pogodi 2-ku sa distance ili 30-40% šanse da pogodo trojku. Svaki igrač ima i svoj(e) "hot spot" tako da ne može ni da se "ubada" odakle oćeš...
Pored svega toga moraš jednostavno da naučiš da igraš odbranu. Isto tako da naučiš ko može šta da odigra u odbrani... Brate zamisli da si trener! U ovoj igri si odgovran i za taktiku pored "fizike"...

+1

Kao i u real life-u tako i ovde defense wins championships :)

Ne pitam te sad za to... Objasni mi sledece:
1. Kako da ne promasujem ****ne zicere (ili su mi igraci sem Hauarda TOLIKO retardirani)?
2. Kako da protivnik ne daje cistace sa pola terena (nije Kecman), i da ne daje bez problema preko ruke?
3. Kako da kad mu presecem loptu je uzmem, a ne da se njihov stvori kod lopte brzinom svetlosti?

P.S. Kako se organizuje napad tj. "taktike"?

Ne pitam te sad za to... Objasni mi sledece:
1. Kako da ne promasujem ****ne zicere (ili su mi igraci sem Hauarda TOLIKO retardirani)?
2. Kako da protivnik ne daje cistace sa pola terena (nije Kecman), i da ne daje bez problema preko ruke?
3. Kako da kad mu presecem loptu je uzmem, a ne da se njihov stvori kod lopte brzinom svetlosti?

P.S. Kako se organizuje napad tj. "taktike"?
1. Ako si pod košem obavezno uradi 1 fintu šuta. Možeš posle finte i naskok da odradiš. Desi se da na prvu fintu skoči 1 igrač a na drugu drugi ako te 2 igrača okružuju. Tako da je to malo teško da se pogodi ako igrač nema dobar "standing dunk" što uglavnom imaju teški centri. Tako da njih ne možeš mnogo da poremetiš čak šta više možeš samo faul da napraviš. Howard je odličan za "standing dunk" kao i O'Neal. Dobar koji to može da odbrani je Tyrus Thomas, Ilgauskas, Hibbert... pa i Josh Smith.
2. Skini slajdere koje sam okačio.
3. Ja uglavnom sečem pasove tako što čuvam igrača na kojed očekujem da će ići pas. Uglavnom se samo omete pas (sa tim igračem kojim kontrolišem) pa moraš kada ga presečeš (brzo) da prebaciš kontrolu na najbližeg i navedeš ga ka izgubljenoj lopti.

1. Uvek radim fintu, a nekad i dve. Problem je sto idem sa npr. Gortatom i on promasi zicer...
2. Gde da ubacim te slajdere?

Novo pitanje :) :
1. Kako da povecam procenat suta? Uglavnom sutiram perfect release, bar ja mislim...
2. Kako se taktika zapocinju, znam da treba da uradim nesto za plejom, ali ne znam sta. :d Mislim na ono sto ima da se vezbe u "practice" modeu...

Novo pitanje :) :
1. Kako da povecam procenat suta? Uglavnom sutiram perfect release, bar ja mislim...
2. Kako se taktika zapocinju, znam da treba da uradim nesto za plejom, ali ne znam sta. :d Mislim na ono sto ima da se vezbe u "practice" modeu...

1. Ne vredi ti "perfect release" ako šutiraš preko igrača koji hoće da te izblokira. Zapravo ne sećam se da sa distance sa nekim konstantno mogu da pogađam "preko ruke" ili "iz driblinga". Uspe ponekad Durant, Westbrook, LBJ, Wade ali u manje od 40% slučajeva sigurno.
Šutiraj nekada o tablu. Iz uglova do 45° to zna da poveća procenat. Ja čak sa nekim igračima šutiram trice tako. Prvo naravno malo vežbaš na "freestyle" treningu da vidiš šta kome odgovara.
I sve to važi kada se oslobodiš čuvara. Poenta celog napada to i jeste. Da ostaneš sam.
2. Stavi u "coach settings" da trener automatski određuje koji će napad da se igra. A prethodno izaberi napade za koje misliš da ti najviše odgovaraju tvom stilu igre.
Možeš u početku da upališ i one pokazatelje gde-šta-kada treba da odradiš da bi razvijao taktiku.

Kako da sutiram o tablu?

P.S. Gde da ubacim slajdere?

Igracu kasnije, nego moze li mala pomoc oko finti i driblinga? :) Kako se izvodi, neke fore..?

Vrh Dno