Evo, posle 30-ak utakmica u My Player modu, ima tu novih utisaka..
Prvo sto mi je upalo u oci su neki bugovi koji su vrlo lako mogli biti ispravljeni, tj. nikako nisu smeli da se nadju u final buildu igre.
Npr. kretanje igraca bez lopte; kad se muva oko ivice terena veoma, VEOMA cesto gazi liniju ili sasvim izadje van terena pa tako i pas koji dobije vodi u turnover automatski.
Pri izvodjenju lopte sa strane posle auta ili faula, igrac u mom timu samo stoji i ne dodaje mi loptu iako sam sve vreme otvoren 100%.. Naravno, pet sekundi istekne i izgubim loptu. Ovo posebno ume da iznervira kad je rezultat 1 ili 2 razlike za protivnika na par sekundi do kraja a ja treba da sutnem za 3. Pet ili sest utakmica sam ovako izgubio i bas smara.
KRETANJE IGRACA BEZ LOPTE.. Uffff, najveci downside u My Playeru.
Za 8 minuta, koliko igram cetvrtinu (btw i sim duzina je toliko namestena, cisto da bih bio blizu po statistikama), bez ikakvih problema dam 40-50 poena, ali 5 asistencija mi je veliko kao kuca! :sceptic:
Igraci se jednostavno ne krecu dovoljno dobro, ne otvaraju se, ne postavljaju off ball screen (blokove) i jednostavno nemam kome da dodam.
Na pick n roll uspem ponekad da asistiram, ali ni blizu onoliko koliko bih zeleo jerbo igram PG.
Tu dolazimo do sledeceg, a to su akcije.
Nekako mi je previse komplikovano to odradjeno, jednostavno mi je previse vremena 4-5 sekundi da postavim SVAKU akciju.
Mnogo bolje bi bilo da postoji auto play calling, kao u 2k10.
I jos nesto sto mi nekako fali u ovoj igri je bilo kakav achievements sistem.
Na konzolama postoje raznorazne stvari koje se otkljucavaju tako sto se odigra prva tekma u NBA, ili se postigne 30 poena itd itd.
U PC verziji imamo Milestones, ali to ne vrsi pos`o.
Cini mi se da bi bilo daleko uzbudljivije igrati My Player da tu ima jos svasta nesto da se uradi, tj. postigne.
I oni intervjui.. Potpuno beskorisno s obzirom na to da ne postoje nikakvi odnosi, bilo sa saigracima, lokalnim fanovima ili popularnosti u ligi.
Sto se prezentacije tice, ponekad cut scenes smaraju jako.
Lepo izgleda, dodaje novu dimenziju realizma u utakmicama i sve to.. Ali zelim da imam opciju da INSTANT prekinem svaki tajm aut ili half time report i VRATIM SE U IGRU. :S
Sad.. dobrih stvari ima toliko mnogo da nema svrhe pisati o tome.
Sve u svemu, jako mi se svidja igra i dalje i zaista uzivam u svakoj tekmi.
I jedno pitanje, na koliko minuta vi igrate My Player i na koliko je namesteno Sim (za ostale utakmice)?
I koju poziciju igrate i koji je prosek poena, skokova, asistencija itd?