Šta je novo?

NBA 2K11

Nisam. :D

Nego, kada krene sezona, posle 2 nedelje sajv "trade rating", kod svih igrača mi opadne na 1 zvezdicu. I onda rekoh sebi, aj da porbam sa simulacijom da dođem do kraja pa da vidim da li su na kraju sezone skočili rejtinzi. I jesu.
E sad, pošto sam uspeo da se izborim za 10 pikova, a imao sam 10 igrača, ja sam sa svih 10 rukija potpisao. I tu nastaje problem - zaglavljivanje. Naime nemoguće je se otarasiti 5-orice kako bi tim imao 15 igrača i nastaviti igru u sledeću sezonu. U NBA 2K10 mogao si da trguješ rukijima čim potpišu za tebe ali ovde ne a moram da smanjim broj igrača na 15... Šta da radim?

Nisam. :D

Nego, kada krene sezona, posle 2 nedelje sajv "trade rating", kod svih igrača mi opadne na 1 zvezdicu.

To je nekakav bug. Meni se to desilo kad sam pobedio Boston, Durant bio na 1 1/2 zvezdicu, Vestbruk na dve i mogao sam da ih trejdujem samo za neke kilostere. Srećom, uvek imam sačuvan save game, tako da sam hje odigrao ponovo i sve je, posle, ostalo po starom...

Juče sam igrao svoj prvi Jordan Challenge, onu utakmicu protiv Knicksa iz 1995., gde treba postići 55 poena. Mislio sam da će to biti veoma teško, ali zapravo nije bilo. MJ se kreće odlično i sam se otvara, tako da sam stigao do cifre od 59 poena.

Mislim da od kupovine originala za PC nema vajde ove godine. Implementacija multiplayera je očajna, nema lobija, nema direct ip konekcije ako hocu da igram sa drugarom...sramota! Isto je kao prošle godine, jednostavno 2K pravi igru za PC kao da je konzola. Odlična simulacija nba košarke ali veoma loš odnos developera prema kupcu.

Prema PC kupcu,online na PS3 radi savrseno.*** da je prodaja na PC bolja sigurno bi i podrska bila ozbiljnija.Ovako PC za asociaciju i modove,a PS3 za online.

Kako nastelovati slajdere da IMA faulova? Neverovatno koliko me nervira kad idem na ulaz i uvek bude kontakta i u 99% slucajeva ne svira faul...Moram priznati da su dobro skinuli ono LeBronovo protestovanje kad da kos uz kontakt :)

Pa meni sa Wade-om skoro uvek svira faul kad ga dira neko u skoku ka košu? Sa kakvim gamestyle-om već igraš, default, causal ili simulation?

Igram na default, nem' ja zivaca za simulation, ja sam run n' gun paljevina :d Probacu da slajdere za faul namestim onako kakvi su u simulation slajderima, mozda ce to pomoci.

Imam jedno pitanje.

Počeo sam Asocijaciju sa Memfisom. Prve tri utakmice su Atlanta, Dalas i Minesota oprale pod samnom. Kad su došli na red Lejkersi i Voriorsi, to je bilo smejurija. Ponovo Dalas i više nisam imao živaca. Nema ko me nije punio kako stigne. Nijedan tim ispod 50% šuta, a iz kakvih pozicija su davali koševe, može da se vidi iz prve tri slike, sve do jedne su faulovi iz kojih su koševi dati bez koske. Za to vreme, kad dođem do 25% šuta, ja pevam od sreće. Niti silujem šut, niti nekakva probijanja, svi šutevi su posle izrađenih akcija, 70% njih je bez ikakve odbrane ili blokade. Negde na poluvremenu utakmce sa Dalasom se prošetam po opcijama i vidim JUMP SHOOT FEEDBACK. E sad me zanima da li ko zna šta znači ikonica košarkaša sa zelenom, a šta sa crvenom loptom??? Jer kad sam to uključio, od 19 šuteva (slika 4) ušlo je 4 (bilo je 16-1, ali je na kraju, sa 20+ razlike komp gotovo prestao da igra, pa sam ubacio 3 zadnja šuta). Od 19 šuteva 17 je bilo sa zelenom loptom, dva sa crvenom (jednom je ušao i takav šut). Ako je "zelena" dobar šut, kako to da od 14 uđe samo jedna? Da ne pominjem da su mi trojkaši Mayo (84) Douglas (84) Beaubois (88) i da sam imao uobičajenih 8-0...

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    263 KB · Pregleda: 36
  • 02.jpg
    02.jpg
    229.9 KB · Pregleda: 40
  • 03.jpg
    03.jpg
    275.2 KB · Pregleda: 38
  • 04.jpg
    04.jpg
    192.3 KB · Pregleda: 39
Here we go again sa kukanjem,ista prica jos od 2K9.Nauci da igras.:D

Ako nekog zanima NBA League Pass je besplatan do prvog.

https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform

Kvalitet je ove godine fantastican,sub 720p@50 FPS

capturejiz.jpg

capturemj.jpg

Poslednja izmena:
Sta je ovo? :D

^Haha
Registracija prolazi brzo, pretrcao sam samo neke utakmice, nije svuda kvalitet tako dobar. Na SBB 4mbit radi bez seckanja.

Treba minut,dva dok optimizuje stream.Cak i SD 4:3 deluje za klasu bolje u odnosu na proslu godinu.A kada pocne reg. sezona maltene sve ce biti 16:9.

A kako da gledamo kad počne sezona?

Here we go again sa kukanjem,ista prica jos od 2K9.Nauci da igras.:D

Samo sam postavio pitanje ako neko zna, bez ikakvog "kukanja", već objašnjavanja šta mi se dešava. Usput sam postavio i slike kako, na primer, Džoš Smit iz horizontale, pod faulom, gotovo iz mrtvog ugla, pogađa bez koske. Normalno, zar ne?? Da ne znam da igram, namestio bih sve na najlakše i pobeđivao sa po 50 razlike, ne bih se trudio da naučim nešto i pitam ovde za savet/pomoć.
Ja kad vidim da mi nešto na forumu smeta ili neko gnjavi, jednostavno bih preskočio taj post/postove i ne bih obraćao pažnju na to. Osim ako sam iskompleksiran, pa moram da se pokažem kako sam najbolj/najlepši/najmoćniji/najpametniji, te se pravim mudar...

Izvini, baš sam bio iznerviran, pa sam onako odgovorio.
Nego, zaista su mi se dešavale previše nerealne stvari u igri, a onda sam video na forumu 2K Sportsa tipa kojem se dešavalo skoro potpuno isto. Napisao je da je isključio CLUTCH FACTOR i da je sve posle bilo u redu. Pomislih, dođavola, pa to sam prvo isključio u igri. I jesam kad sam igrao asocijaciju sa Oklahomom, ali mi je u glavnom meniju ostalo uključeno, pa mise prenelo na novu asocijaciju. Čim sam isključio prokleti CLUTCH FACTOR sve je došlo na svoje. Čak sam i Lejkerse uspeo da pobedim, tesno, na siguricu, ali pobedio. Samo zato što nisu imali više od 60% šuta. Posle 5 utakmica imam skor 3-2 i ovo meni opet liči na košarku...

Cudno kako posle samo 4 dana igranja mi je dosta postalo laksa igra:p
Kad sam prvi put igrao 2k11 bilo je drugacije od 2k10 koji sam igrao godinu dana redovno. Sad je vec lakse.........

Dal je neko nasao patch za lose parkete u 2k11?
Za New Orleans, Cleveland, Denver, Phoenix, Toronto?
Na NLSC ne mogu da nadjem
Bice bolja situacija, uskoro pocinje sezona, bice pravih rostera, cyberfacesa, tetovaza.......:D

Poslednja izmena:
Izvini, baš sam bio iznerviran, pa sam onako odgovorio.
Nego, zaista su mi se dešavale previše nerealne stvari u igri, a onda sam video na forumu 2K Sportsa tipa kojem se dešavalo skoro potpuno isto. Napisao je da je isključio CLUTCH FACTOR i da je sve posle bilo u redu. Pomislih, dođavola, pa to sam prvo isključio u igri. I jesam kad sam igrao asocijaciju sa Oklahomom, ali mi je u glavnom meniju ostalo uključeno, pa mise prenelo na novu asocijaciju. Čim sam isključio prokleti CLUTCH FACTOR sve je došlo na svoje. Čak sam i Lejkerse uspeo da pobedim, tesno, na siguricu, ali pobedio. Samo zato što nisu imali više od 60% šuta. Posle 5 utakmica imam skor 3-2 i ovo meni opet liči na košarku...

nadam se da je to kraj tvojim mukama sa 2K11 i da ces napokon uzivati :wave:

Upravo me odrali Knicks-i sa 12 razlike, imali su 75% suta iz igre :D

Vrh Dno