Šta je novo?

NBA 2K11

Igra li ko sezonu sa Orlandom? Ko vam igra u prvoj postavi? Kakvi ste u ligi? :)

Ja sam tek danas nabavio 2k11 i mogu reci da ima unapredjenja u odnosu na proslogodisnju verziju ali ima i mnogo nedostataka koji ce se resiti modovanjem.
Tona igraca fali, nekima fale tetovaze (Brandon Jennings) iako se tetovirao negde pocetkom prosle sezone, nekima su nepotpune (Monta Ellis), odredjeni tereni imaju pogresan artwork kao prosle godine, rejtinzi kod nekih nemaju blage veze sa zivotom.....
Eto to meni smeta, kod mnogih ce proci neprimeceno......
Nemogucnost da crossover bude na jednom dugmetu otezava prodor dosta. Misim left trigger + left stick nebuloza :smash:
Jordan utakmice deluju interesantno i rado ci pokusavati da ih predjem. Pa sama mogucnost da igram kao Chicago iz 98' protiv nekih od danasnjih timova je pun pogodak :party:
Al eto NBA nikad ne izadje kao gotov proizvod vec mora da se nadogradjuje.
Inace meni ne pada na pamet da pocinjem sezonu dok Kova ne izbaci svoj roster, sto ce biti uskoro. Krenuo covek od pocetka svaki tim da popravlja

Poslednja izmena:
Kad ljudi krenu da smaraju sa glupostima kao što su tetovaže i patike (nikad neću razumeti), znači da je razvojni tim stvarno odradio sjajnu igru :)

Slično i za rejtinge, nemoguće je svima ugoditi. Vala, ove godine ne čekam ni ni custom rostere niti na custom slajdere.

Kad ljudi krenu da smaraju sa glupostima kao što su tetovaže i patike (nikad neću razumeti), znači da je razvojni tim stvarno odradio sjajnu igru :)

Slično i za rejtinge, nemoguće je svima ugoditi. Vala, ove godine ne čekam ni ni custom rostere niti na custom slajdere.

+1

Koga bole dupe za tetovaze :d

Cim njemu smeta sto nema dugme za crossover znas koliko je sati,smrt cheeserima.:d

^E hvala kjager za onaj fix, sad sam se setio da sam to stavljao i u 2k9. Inace nisam stvarno mislio da izbace obicna dodavanja vec sam bio blago sarkastican jer ovako ne vrede qrcu :p

Moracu da prebacim tezinu na Hall of fame, prelako je na Superstar. :p

+1

Koga bole dupe za tetovaze :d

Cim njemu smeta sto nema dugme za crossover znas koliko je sati,smrt cheeserima.:d

Vama mora da je fino da igrate jer ne znate ni kako ti igraci stvarno izgledaju :d

Uloguj se sa accountom od 2k10 i sve ti je otvoreno,,,

Ehhhhhh tu je problem jer sam zaboravio i username i sifru

Aj stavi na sim pa da vidimo da li je superstar lako :p Meni je ucinak 50% sim,superstar.Na domacem terenu ubijam,samo jedan poraz i to od Denvera Melo me unistio.Igram sa Bulls-ima.:)

@John Cena jok ti znas :D Sad bez sprdnje,stavicu i ja CF kad izadju dobri,ali mi je to najmanje vazno.Gameplay,gameplay i samo gameplay:)

http://community.2ksports.com/community/media/viewer.cfm?mediaid=2837222 :p

Poslednja izmena:
A jel stvarno ima neke razlike da li igras na domacem ili "tudjem" terenu?

Ima i to mozda i prevelike,mada tako je i u real life NBA.Domaci teren je velika prednost.:)

Sad sam zavrsio na allstar + sim. KOJA KRADJA! :D
Ali stvarno... izgubio sam 26-18 (igram na 3min), sut za 3 2/15, od toga je MINIMUM 9 bilo perfect release (sutirao sam za 3 vecinom sa Carterom i Lewisom, mozda jednom sa Andersonom, Nelosonom i Duhonom). Dodajem Gortatu kad ono Williams skace i preseca loptu, WTF!? Izbili su mi 2 puta loptu, otisla u aut, kad ono lopta za njih?!

Meni je veca kradja na default nego na sim....Btw, jel drzite ukljucen clutch factor? Ja to gasim jos od 2K9, jer me uvek napune u 4/4 :d Ne znam da li su se ovde stvari promenile po tom pitanju...

Poslednja izmena:
Slazem se da vise cheat-uju na defaultu. Inace sto se clutch faktora tice po meni nista se nije promenilo i dalje pocnu da divljaju u poslednjoj cetvrtini.

Ko vara? AI? Dajte ljudi pa sa Bosh-om sam imao 26 skokova protiv BOS (Shaq je skoro celu tekmu bio na klupi zbog faulova nad Wade-om :)), ne sećam se da sam sa bilo kim i sa A+ rejtingom imao više od 17 na 2K10... ;)
Još uvek nisam igrao protiv Ming-a ali kada Big Z-i pod svojim košem skače sa Howard-om ima 75% šanse da on (ja) uzme loptu... Do duše u napadu baš i nemam neke šanse, možda 10%... Ali kad Howard skače sa Bosch-om skoro svaki put on (Howard) uzme loptu. Izto važi i za Bosch vs Shaq. Za mene je to realno. A nije tako bilo sa ne znam kakavim slajderima na 2K10.

Za mene jedina mana u odnosu na 2K10 je šarenija (kao da je kontrast mnogo visok) i lošija grafika. AI, fizika (kretanje igrača), skokovi, šut, sve mi je realnije nego ranije.

I da ne "popujem" više, imam i 1 pitanjce (aka Šojić :d):
Kako da sa plejom (ili bilo kim) hodam kada prenosim loptu preko svoje polovine umesto da stalno trčim?

Hodanje/trcanje regulises sa levom palicom. Tj. ako je povuces skorz ka nekom pravcu igrac ce trcati, a ako je samo malo pomeris onda hoda.

Igra kao i sve prethodne, i pored toga što se činila dosta teška i nezgrapna (realna) u početku, ipak to nije . Kao i svaki put kada se pojavi novi PES, mi krenemo da kukamo kako je teško dati gol, kako je ovo ovakvo, kako je ono onakvo. Prešao sam da igram na Superstar, i preporučujem svakome ko je na All-Star-u da odmah pređe da igra na sledećem nivou, pošto bukvalno nema razlike u težini. Igram na 12 minuta na svim default podešavanjima, sem za faulove gde mi stoji simulation. Juče sam Orlando u gostima na Superstaru odrao sa 17 razlike, Brajant 62 poena. Sve je u dugmetu Clutch, i opet sve postaje one man show.

Zar nismo odavno zaključi da clutch factor nije catch-up logic, nego se odnosi na sposobnosti igrača da igraju bolje u ključnim situacijama? Doduše, to po logici stvari odgovara isključivo kompjuteru.

One crtice ispod igrača označavaju šanse za pogodak sa određenog mesta (za svakog igrača je drugačije u zavisnosti od njegovih sposobnosti). E sad, zašto ponekad bude žute, nekad crvene a nekad plave?

E sad, zašto ponekad bude žute, nekad crvene a nekad plave?

Ako igrač uđe u lošu seriju plavo je, pa mu zbog toga sve teže polazi za rukom, ako uđe u seriju crven je i praktično ne promašuje...

Nazalost samo za La i Boston dresove i LA parket. Valjda ce u narednom periodu izaci i za druge timove i terene.

Pojavio se dodatak za sve timove i 10 terena.

link> http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75780

Inace radio sam benchmark pre i posle ubacivanja dodataka i FPS je identican, znaci nista se ne gubi na performansama a lepse izgleda (bar meni).

Ovo sto sam napisao ipak nije tacno. U benchmarku prijavljuje iste rezultate sa novim sencenjem i bez njega, ali je u toku same igre izrazeno seckanje kada se dodaju senceni dresovi. Izgleda stvarno mnogo lepse ali igra nije fluidna (***/a).

Cestitke Duletu Vujosevicu koji je usao u istoriju kao prvi trener koji je pobedio neku NBA ekipu na njihovom terenu, inace preksinoc je Dule predvodio CSKA u pobedi nad Cleavlendom.
Tako da nakon solidne partije CSKA i tesnog poraza protiv Miami Heat-a pobedili su Cavse u Cleavlendu ( i to bez mozda ponajboljih igraca Krijape i JR Holdena)
Najbolji kod CSKA su bili Siskauskas sa 22 poena i Gordon sa 17 , Marjanovic za 8 minuta 4 poena i 2 skoka.

Ko ima espn america sutra u 20:30 30 FOR 30 - Once Brothers

Nazad
Vrh Dno