Nazalost samo za La i Boston dresove i LA parket. Valjda ce u narednom periodu izaci i za druge timove i terene.
Inace radio sam benchmark pre i posle ubacivanja dodataka i FPS je identican, znaci nista se ne gubi na performansama a lepse izgleda (bar meni).
A be kako da driblam na tastaturi?:d Ne umem zadnju promenu da uradim,ne umem ni spin :d I odbrana se igra tesko u pm![]()
Pa, ja sam namestio CLUTCH na Ctrl, šut na D, dodavanje/menjanje igrača na S, "zalom" na A i četvrto (ne mogu da se setim naziva) na W. Dribla se kombinacijom ovih tastera i menjanjem pravca. Recimo, držanjem CLUTCH i 2xW radi se roling, ali treba paziti, jer ako se ne izvede u pravom trenutku, obavezno je faul u napadu. Probaj 2xClutch i vidi šta će se desiti. Drži CLUTCH i menjaj pravce...kombinacija ima more...
I meni se cini da je muzika u toku igre loseg kvaliteta.
Ma skoro sve uradim al jedino roling/tj spin ne mogu nikako..Kakav zalom?Znam da se radi kombinacijom tastera i gledam ono uputstvo unutar igre i radim to isto i nece :S
Sta ti je W na tastatur? Napisi obavezno kada dodjes kuci.
Ajd stvarno napisi sta ti je na W i sta ti je to tacno na A?Jer ako ne mislis na fake pas,ja stvarno ne znam kakav to zalom :/
Jel koristite vi simulation ili default? Ja sam danas odigrao jednu utakmicu na sim i nekako mi realnije izgleda. Jes' da mi je procenat suta bio 25% ali ni CPU nije bio nista bolji, bar me nisu trpali onim nemogucim fade away sutevima...
Koliko ja vidim to su rarovi, open with/winrar.
Slika govori više od reči. Nisam se setio "fake pass" izraza, pa sam koristio reč "zalom". Mada, to i jeste...
Imaš i REAL PLAYER % da igra postane još veća simulacija. (slika 2)
Igram Asocijaciju 4x4 minuta i nijednom do sad nisam prešao 40 poena, ni procenat šuta veći od 45%. Ali me jedna stvar u igri UŽASAVA ! Ko zna koliko puta mi se desi da tim protiv kojeg igram u četvrtoj četvrtini prestaje da maši i postigne koševa isto ili više nego u sve prethopdne tri četvrtine zajedno, dok moji igrači maše i zakucavanja. E, tad mi dođe da deinstaliram igru i prestanem da se nerviram.
Igram Asocijaciju 4x4 minuta...
Ali me jedna stvar u igri UŽASAVA ! Ko zna koliko puta mi se desi da tim protiv kojeg igram u četvrtoj četvrtini prestaje da maši i postigne koševa isto ili više nego u sve prethopdne tri četvrtine zajedno, dok moji igrači maše i zakucavanja. E, tad mi dođe da deinstaliram igru i prestanem da se nerviram.
Nego, kako da igram leđima sa centrima? U 2K10 je to da kažem bilo po default-u a ovde kada god krenem tako nešto igrač mi se okrene licem u lice sa protivnikom?
Ja mislim da je problem u tome što igraš 4x4min. Ja igram asocijaciju 4x12min (82games) i u svakoj četvrtini imaš "run"-ove tipa ja napravim 16-2 u poslednjih 4min, pa onda AI pa opet ja i to se dešava (run-ovi) recimo 3x na tekmi. Oću reći da ti je problem što možda tada AI napravi run i onda se završava tekma.
Ili ti preuveličavaš. :d
Imam jednu molbu, da mi neko objasni, bilo na gamepadu, bilo na tastaturi, šta PRITISNUTI/POMERITI u ovakvim situacijama, koje mi se često dešavaju i koje me ponekad dovode do ludila:
Na prvoj slici sam zastao sa Durantom i glupo je šutirati sa čuvarem ispred. Hoću da dodam Gortatu, koji je tik pored mene, usmerim analog ka njemu, ali lopta ode u tri lepe, na suprotni deo reketa (slika 2), gde je, naravno, lako pokupe.
Na trećoj i četvrtoj slici sam igrao sa tastaturom. Igrač mi se iskrao sasvim sam na trojku, pritiskam dole i levo istovremeno, jer tom smeru mi se nalazi igrač, ali lopta ode na sasvim suprotnu stranu. Pa, dođavola, potpuno je sam na tri metra od mene! Treba li reći da su mi loptu lagano oduzeli.
Ne bih da zatrpavam screenovima, ali ovakvih situacija imam previše. Nije me pre nerviralo, jer sam mislio da ću vremenom naučiti, ali ovo su osnovne stvari, dodavanje najbližem igraču i dodavanje usamljenom igraču na tri metra od onog kojeg vodim. Dešava mi se da na utakmici tri četvrtine nemam izgubljenu loptu, a onda u četvrtoj po tri-četiri napada zaredom krenu ovakve gluposti. Šta bi vi pritiskali/pomerali da želite ovo da izvedete?? Baš me zanima, jer mi dođe da zbog ovga batalim ovu sjajnu igru.
Ma ok, mene nervira sto nemam trougao, kocku i ostale Sony simbole vec X360 ili koje vec a sa njima se ne snalazim nikako. NA kraju cu morati da ih naucim ali onda neka izbace obicno dodavanje, poenta je da moze i mora da funkcionise a ne radi.
Ma ok, mene nervira sto nemam trougao, kocku i ostale Sony simbole vec X360 ili koje vec a sa njima se ne snalazim nikako. NA kraju cu morati da ih naucim ali onda neka izbace obicno dodavanje, poenta je da moze i mora da funkcionise a ne radi.
Hoću da dodam Gortatu, koji je tik pored mene, usmerim analog ka njemu, ali lopta ode u tri lepe, na suprotni deo reketa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari