Šta je novo?

NBA 2K11

Game 7? Bilo je 4:1 :)

Jel' postoji opcija da vodiš jednog igrača,kao što je to BAL u Pes-u!

Aj bacite po koji screen

Jel' postoji opcija da vodiš jednog igrača,kao što je to BAL u Pes-u!

Postoji.

Trenutno mi je omiljeni igrač Moses Malone iz Atlante iz perioda Willkins-a i Webb-a.
Odigrao sam jednu protiv modernog Orlanda i omlatio je Howard-a samo tako - Moses 10p, 3bl, 3as, 6reb i povredio Carter-a - Howard 2p sa nekim očajnim procentom šuta.
:D

Igra je poprilično teška, tj. mora savršena odbrana da se igra, što mi se jako sviđa. :)

Postoji.

Trenutno mi je omiljeni igrač Moses Malone iz Atlante iz perioda Willkins-a i Webb-a.
Odigrao sam jednu protiv modernog Orlanda i omlatio je Howard-a samo tako - Moses 10p, 3bl, 3as, 6reb i povredio Carter-a - Howard 2p sa nekim očajnim procentom šuta.
:D

To cenim!Neznam,to mi je uvek bilo zanimljivije nego da vodim ceo tim!Igraće se ovo dugo,ovako na nevidjeno!

Uveden je CD key ove godine, original je neophodan. Da li ga je neko poručivao, i odakle? Pretpostavljam da nema vajde čekati da igra stigne kod nas.

Jel probao neko preko neta? Meni mali fps kad igram online.

U igri se igra normalno NBA liga sa trenutnom postavkom + "sa strane" postoje "legendarni" timovi?

Nažalost, legendarni timovi nisu kompletni - biće posla za patchere. Nema veze, skidam kapu i za ovo što su napavili.

Kako mislis nisu kompletni? Fale neki igraci, ili fale neki timovi?
A sto se tice prvog dela pitanja, liga se igra sa timovima kakvi su u sadasnjosti?

Uveden je CD key ove godine, original je neophodan. Da li ga je neko poručivao, i odakle? Pretpostavljam da nema vajde čekati da igra stigne kod nas.

Nazalost nije,mozes da se ulogujes sa nalogom iz 2K10.Ipak sam pametno postupio sto uzimam igru za PS3.PC online ce u najavi biti raspad.

Fale igraci za koje nisu uspeli da obezbede licencu.

Svejedno, zaista želim da ga uzmem ove godine, ovakve igre jednostavno moraju da se podrže. Imam PS3, ali bih opet radije uzeo PC verziju. Ne mogu da zamislim igranje NBA 2K11 bez patcheva.

Ja capam asociaciju iskljucivo na PC,ali zelim i kvalitetan online.Pogotovo sad kad su maltene eliminisali sve exploite i zapravo moras da gradis akcije.

Ljudi, šta je ono sa "custom league"?
Videh na nekom forumu još za vreme 2K10.

Mozda malo glupo pitanje, al kako se radi crossover na tastaturi? Ranije je bilo dugme za to..

Nema vise dugmeta za to,treba ti analogni gamepad.

Pih, steta...

Meni je to dobra stvar, pogotovo zbog online igranja. :)

Pa koliko vidim, moguce je jos uvek izvesti crossover na LSHIFT+WASD kombinacije. Naravno, apsolutno je besmisleno igrati ovu igru bez analognog gamepada.

Da li i kod vas soundtrack iz igre zvuci uzasno, kao da je samplerate i bitrate pesama kriminalno nizak?

..kako je ova igra, uopste 2K serijal, optimizovan za igru na tastaturi..?

..kako je ova igra, uopste 2K serijal, optimizovan za igru na tastaturi..?

Sportske igre nikad nisu ni bile optimizovane za igranje na tastaturi. Doduše sa forsiranjem analognih palica je počelo tek pre nekoliko godina. PES je poslednji uhvatio voz jer su dugo vukli korene još iz PSX PES-a. Što pre kreneš da se navikavaš na joypad sa analognim palicama to bolje po tebe.

Pitanje za iskusne NBA 2K frikove (kjager, NastyB, BaalBehrit, SuperStarr i ostatak ekipe). Kakvo je stanje sa bagovima u NBA 2K11?

Sem što ponekad desi da lopta prođe kroz igrača kojem nije namenjena, neke bagove nisam zasad primetio. Inače protivnički AI je dosta bolji, u odbrani jako dobro preuzimaju, što je ranije bio veliki problem. A u napadu igra zaista raznovrsno. Što više igram to mi je novi NBA sve bolji...

Poslednja izmena:
Pitanje za iskusne NBA 2K frikove (kjager, NastyB, BaalBehrit, SuperStarr i ostatak ekipe). Kakvo je stanje sa bagovima u NBA 2K11?

Minimalno,naleteo sam za sada samo na jedan a to je da je Phil J. poceo da se seta po reketu u sred napada.Zaboravio da kaze Gasolu koga da cuva:d Inace za 15-tak utakmica na 12 min samo jednom se desilo.

Inace Kobe je jeziv u 2K11 ubica sa triple threat pozicije.Bruka kako su skinuli animacije.

Poslednja izmena:
Da li i kod vas soundtrack iz igre zvuci uzasno, kao da je samplerate i bitrate pesama kriminalno nizak?

Da. Doduše, probaću ga za vikend na ovoj mašini iz potpisa, na ovom kompu koji sada koristim imam integrisani Realtec. Svejedno, ne bi trebalo da zvuči kao neki očajan MP3.

Moja zamerka posle par odigranih meceva je to da sam previse puta video sut iza table sa visokim lukom (koji je novina u 2k11). CPU igrac namerno to uradi bez ikakve potrebe za time, bez pritiska odbrane koja ga gura u aut, nego eto cisto onako kao na basketu iz zezanja :)

I da, lopta previse sija :)

Nazad
Vrh Dno