El Barto vezbaj, i ja imam slicne probleme ali je procenat losih dodavanja sve manji. Treba puno koncentracije, prava kosarka.
Upravo tako, što više odmičem u Asocijaciji, sve više se oduševljavam ovom igrom. Jeste da mi se dešava da u nekim utakmicama mašim iz pozicija iz kojih je teže omašiti nego pogoditi, ali ne znam kako to da objasnim osim "lošim danom". Kad mi je na red došla utakmica sa Majamijem, mislio sam da će oprati pod sa mojim kilosterima, kad ono LBJ, Vejd i Boš ni da ubodu kako valja, pored dobre odbrane, te sam ih počistio sa 13 razlike (što je poprilično, pošto igram 4x4 minuta). Kad sam se opustio, shvatio sam da je takva AI rutina, ustvari, sjajna. Više se nisam nervirao ni kad kilavi Nju Džersi povede sa 15:2 u prvoj četvrtini, pa ih do kraja utakmice stignem i pobedim za koš razlike. Kako tu adrenalin proradi...
Što se tiče dodavanja, i ja sam tu gubio more lopti, i sada ih gubim, ali dosta manje. Treba najviše obratiti pažnju na kretanje saigrača, njihovu postavku i, baš kao u pravoj košarci, ako u pravom trenutku uputiš loptu, lako može da se napravi veoma lepa akcija. Čak se dešava i neka vrsta "umora" u timu, kad protivnički igrači počnu bez problema da se izvlače na lake šuteve, a moja odbrana kasni, a onda u napadu stoje kao zaliveni. No, tobro, možda je takav AI, nekakav bug, ali je zanimljivije tako.
I, da, jedna sitnica koja me je oduševila. Prilikom jedne utakmice povredi mi se Erik Gordon, te ne može da igra na sledećoj. Igram tu sledeću utakmicu, napravim jednu dobru akciju sa zakucavanjem, kamera se prebaci na moju klupu, a kad sam video ovog u odelu da navija, baš sam se iznenadio. U 2K10 povređeni igrač je bio u trenerci na klupi, a ovde su povređeni u odelima, baš kao u stvarnosti. Sitnica, ali doprinosi ionako sjajnom utisku o igri.