Moja zamerka je da cim uputim malo duzi pas komp odma presece loptu. Tesko je odigrati dobru kontru zbog toga.
Kako najbolje podesiti slajdere, tj koji je najbolji?
Poludecu!!!
Kad god JA presecem pas, ONI uzmu loptu, kad god ONI (nabijem ih) preseku pas ONI uzmu loptu!!!
Uci Barto uci i imaj strpljenja![]()
Jedan od mini bug-ova igre. Nekoliko puta do sad sam igračem kojeg vodim presekao pas, lopta se odbije do mog suigrača, gotovo ga pogodi u glavu, ali ruke da digne i uhvati loptu ni u ludilu.
^ upravo to.
kjager, koja je tačno razlika između Shot Stick Timing i Real Player %? Mislim, znam u teoriji šta bi trebalo da radi, ali svakako šut zavisi od shot stick timinga?
Pa sto cekas da ti AI pomogne,preuzmes kontrolu tog igraca i uzmes loptu.![]()
Kako to da izvedem, jer od trenutka odbijanja presečene lopte do udaranja u glavu mog saigrača ne prođe ni cela sekunda?? Baš tako brze reflekse nemam. Ali je dovoljno protivničkom igraču da sa metar skokne i uzme loptu. Doduše, to se VEOMA retko dešava za razliku od 2K10 gde su mi se slične i još gluplje stvari dešavale 3-4 puta po utakmici.
Sada me malo nervira nešto sasvim drugo. Bar jednom po utakmici igrač kojeg vodim dodaje (gubi) loptu apsolutno suprotno od onoga što sam pritisnuo. I to što kad mi udvoje igrača, kad je put ka košu otvoren, slobodan igrač se uvek guzi u blizini, nit mogu da mu dodam, niti otvara napad, štaviše, smeta mi gore i od onih koji me udvajaju, jer se obavezno nacrta na jedini prolaz...
Gde se nalazi ovo, nisam uspeo da nadjem? I meni se desava da igraci dodaju bukvalno u suprotnu stranu od zadate. Poceo sam sezonu sa Lejkersima na pro i ucinak mi je nekih 50% sto je prilicno lose. Nikako ne mogu sa centrima da poentiram, u stvari mogu ali ne ispod kosa, i sto je najgore vrlo cesto se izvlace na 3 umesto da se biju u reketu. Generalno lose igram, tesko probijam odbranu a i sut mi je los, igraci dosta promasuju i sa otvorenih pozicija dok "preko ruke" umeju da pogode dosta cesto sto nimalo nije logicno. Sta znam, posle prvog odusevljenja nekako mi je sve splasnuloZa drugi "problem" postoji total control passing.
Vise nije lako postizati poene iz reketa sto je u NBA 2k10 dovodilo do cheesovanja u online okrsajima (u al' ce mali cheeser-i da placu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari