Moja zamerka je da cim uputim malo duzi pas komp odma presece loptu. Tesko je odigrati dobru kontru zbog toga.
Kako najbolje podesiti slajdere, tj koji je najbolji?
Poludecu!!!😡
Kad god JA presecem pas, ONI uzmu loptu, kad god ONI (nabijem ih) preseku pas ONI uzmu loptu!!!
Uci Barto uci i imaj strpljenja 😉
Jedan od mini bug-ova igre. Nekoliko puta do sad sam igračem kojeg vodim presekao pas, lopta se odbije do mog suigrača, gotovo ga pogodi u glavu, ali ruke da digne i uhvati loptu ni u ludilu.
^ upravo to. 😉
kjager, koja je tačno razlika između Shot Stick Timing i Real Player %? Mislim, znam u teoriji šta bi trebalo da radi, ali svakako šut zavisi od shot stick timinga?
Pa sto cekas da ti AI pomogne,preuzmes kontrolu tog igraca i uzmes loptu.😉
Kako to da izvedem, jer od trenutka odbijanja presečene lopte do udaranja u glavu mog saigrača ne prođe ni cela sekunda?? Baš tako brze reflekse nemam. Ali je dovoljno protivničkom igraču da sa metar skokne i uzme loptu. Doduše, to se VEOMA retko dešava za razliku od 2K10 gde su mi se slične i još gluplje stvari dešavale 3-4 puta po utakmici.
Sada me malo nervira nešto sasvim drugo. Bar jednom po utakmici igrač kojeg vodim dodaje (gubi) loptu apsolutno suprotno od onoga što sam pritisnuo. I to što kad mi udvoje igrača, kad je put ka košu otvoren, slobodan igrač se uvek guzi u blizini, nit mogu da mu dodam, niti otvara napad, štaviše, smeta mi gore i od onih koji me udvajaju, jer se obavezno nacrta na jedini prolaz...
Gde se nalazi ovo, nisam uspeo da nadjem? I meni se desava da igraci dodaju bukvalno u suprotnu stranu od zadate. Poceo sam sezonu sa Lejkersima na pro i ucinak mi je nekih 50% sto je prilicno lose. Nikako ne mogu sa centrima da poentiram, u stvari mogu ali ne ispod kosa, i sto je najgore vrlo cesto se izvlace na 3 umesto da se biju u reketu. Generalno lose igram, tesko probijam odbranu a i sut mi je los, igraci dosta promasuju i sa otvorenih pozicija dok "preko ruke" umeju da pogode dosta cesto sto nimalo nije logicno. Sta znam, posle prvog odusevljenja nekako mi je sve splasnulo 😛 moram da probam protiv nekog zivog protivnika pribliznog skila, mozda to i bude licilo na nesto.Za drugi "problem" postoji total control passing.
Vise nije lako postizati poene iz reketa sto je u NBA 2k10 dovodilo do cheesovanja u online okrsajima (u al' ce mali cheeser-i da placu 😀).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari