Šta je novo?

NBA 2K11

Ove godine PC verzija je osakacena po pitanju senki.

X360:
immaginerctm.jpg
PC:
nba2k11201010091548sec6.jpg
Senke definitivno postoje i u PC verziji, samo ih treba otkljuchati. :)

Shadow Hacks SSAO and Dark Shadows:

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75702

Nije loshe za pochetak, lik reche da ce se pozabaviti sa dresovima cim pronadje odgovarajuci .iff fajl. Za tribine cemo videti.

Gde si našao to LAS???
Ovde: :D
L1+R1+Left analog stick za borbu i rotiranje oko odbrambenog.
Ljudi ja kada hoću na taj način da se probijem uvek napravim faul!?!
A a asocijacija je..? Kao sezona sam bez transfera ili? :D
Asocijacija je mod u kome imaš treninge, zapošljavaš stručni štab, skautiraš, izabiraš i potpisuješ sa rukijima na svakom kraju sezone, radiš transfere... Dakle sam upravljaš jednim timom kao da si vlasnik :) i uz to još igraš. :)
Sezona je samo sezona, nema nikakvih izmena niti treninga niti bilo čega.

Svaki 3. napad mi preseku loptu. Ja njima svaki 10. presecem, i od toga mi svaki 3. uspe (posto mi u ostalim odjednom lopta ispadne iz ruke?). Nema smisla igrati ovako...

Pa nauči da dodaješ loptu, meni preseku loptu nekoliko puta, ali je i realno nekoliko puta da se preseče pass.

Jel ovde postoji charge? Lepo se postavim ispred onog polukruga i uvek mi sira faul...I sto je najgore kad igraca postavim on opet skace na ovoga sto ide ka kosu i pravi faul...Inace, jel uspeo neko dati kos sa Majk Milerom? :d

Brate, nemoj da bacas touchdown pasove i pasove s' kraja na kraj terena...Kratki pasovi i gledaj gde je igrac koji cuva onog kojem oces da dodas loptu, i koristi sto vise icon pass. Ili idi u practice pa vezbaj total control pass, ili kako se vec zove...Meni jedva da ista preseku.

Poslednja izmena:
A je l postoji opcija da se u My Player modu smanji broj utakmica u sezoni na 28 ili tako nesto?

El Barto vezbaj, i ja imam slicne probleme ali je procenat losih dodavanja sve manji. Treba puno koncentracije, prava kosarka. Koliko vas igra online?

Igram ja on line ali nisam ni upola dobar kao u 2k10. Ovaj practice mod sa snimka je vodjen debelim blantom :d

El Barto vezbaj, i ja imam slicne probleme ali je procenat losih dodavanja sve manji. Treba puno koncentracije, prava kosarka.

Upravo tako, što više odmičem u Asocijaciji, sve više se oduševljavam ovom igrom. Jeste da mi se dešava da u nekim utakmicama mašim iz pozicija iz kojih je teže omašiti nego pogoditi, ali ne znam kako to da objasnim osim "lošim danom". Kad mi je na red došla utakmica sa Majamijem, mislio sam da će oprati pod sa mojim kilosterima, kad ono LBJ, Vejd i Boš ni da ubodu kako valja, pored dobre odbrane, te sam ih počistio sa 13 razlike (što je poprilično, pošto igram 4x4 minuta). Kad sam se opustio, shvatio sam da je takva AI rutina, ustvari, sjajna. Više se nisam nervirao ni kad kilavi Nju Džersi povede sa 15:2 u prvoj četvrtini, pa ih do kraja utakmice stignem i pobedim za koš razlike. Kako tu adrenalin proradi...
Što se tiče dodavanja, i ja sam tu gubio more lopti, i sada ih gubim, ali dosta manje. Treba najviše obratiti pažnju na kretanje saigrača, njihovu postavku i, baš kao u pravoj košarci, ako u pravom trenutku uputiš loptu, lako može da se napravi veoma lepa akcija. Čak se dešava i neka vrsta "umora" u timu, kad protivnički igrači počnu bez problema da se izvlače na lake šuteve, a moja odbrana kasni, a onda u napadu stoje kao zaliveni. No, tobro, možda je takav AI, nekakav bug, ali je zanimljivije tako.
I, da, jedna sitnica koja me je oduševila. Prilikom jedne utakmice povredi mi se Erik Gordon, te ne može da igra na sledećoj. Igram tu sledeću utakmicu, napravim jednu dobru akciju sa zakucavanjem, kamera se prebaci na moju klupu, a kad sam video ovog u odelu da navija, baš sam se iznenadio. U 2K10 povređeni igrač je bio u trenerci na klupi, a ovde su povređeni u odelima, baš kao u stvarnosti. Sitnica, ali doprinosi ionako sjajnom utisku o igri.

Ove godine PC verzija je osakacena po pitanju senki.

X360:
immaginerctm.jpg
PC:
nba2k11201010091548sec6.jpg
Senke definitivno postoje i u PC verziji, samo ih treba otkljuchati. :)

Shadow Hacks SSAO and Dark Shadows:

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75702

Nije loshe za pochetak, lik reche da ce se pozabaviti sa dresovima cim pronadje odgovarajuci .iff fajl. Za tribine cemo videti.

Šta se dobija sa ovim? Nema nigde uporednih slika da se vidi razlika sa i bez....
Inace jel treba da se originalni "global.iff" zameni sa ovim?

Koliko vidim, senke na igračima.

Kada se otvori link koji je Rajke dao, moze se procitati sta je promenjeno.
Zar je toliko tesko procitati? :trust:

Normalno da sam procitao sve. Nije moje pitanje, sta pise "na tarabi" da menja, vec da li stvarno nesto menja. Nema nikakve uporedne slike na forumu sa linka, cak stavise slike koje su tamo postavljene deluje potpuno isto kao i sa "originalnim" podesavanjima.

Poslednja izmena:
Svaki kontakt kad sam u bloku mi se svira faul. :S:

Od ljudi koji su pazarili PC original kakva su iskustva sa online igranjem? Da vidim dal vredi da pazarim i ja.

Za sada ima problema zato što je uvek LOW grafika i izgleda užasno, pokušavaju sada da reše problem. Sačekaj još malo.

Imam problem u glavnom meniju. Kursor mi vuce na sredinu kada je gamepad ukljucen. Isto se dogadja bez obzira da li koristim palicu na gamepadu ili strelice na tastaturi. Secam se ovog problema i sa verzijom 2k9, ali se ne secam kako sam resio (2k10 nisam igrao). Takodje...grafika i animacija su mi ok...ali na mojoj kanti zapinje...moracu da malo osakatim kvalitet....

anyway..ako neko ima neki savet za problem koji me muci...

ali na mojoj kanti zapinje...

Drugar meni na R4830 (CPU @3Ghz) radi sasvim lepo u 1680x1050 bez AA, ne sme da zapinje ni kod tebe. :)

Nego, kako su vam se pokazali rukiji, koga preporučujete?
Drugo, posle 2 nedelje svim igračima mi je pao "Trade Rating" na 1 zvezdicu???

Poslednja izmena:
To je patch koliko vidim samo za LA i Boston? Da li gresim?

Nazalost samo za La i Boston dresove i LA parket. Valjda ce u narednom periodu izaci i za druge timove i terene.
Inace radio sam benchmark pre i posle ubacivanja dodataka i FPS je identican, znaci nista se ne gubi na performansama a lepse izgleda (bar meni).

Vrh Dno