Šta je novo?

NBA 2K11

kjager

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
350
Michael Jordan to front NBA 2K11 - ESPN

vggmjts576.jpg

http://espn.go.com/espn/thelife/vid...ordan-grace-nba-2k11-cover?readmore=fullstory

While rumors pegged LeBron James, Derrick Rose and even Tyreke Evans as favorites to appear on the cover of "NBA 2K11," multiple sources have told ESPN that the company has gone in a completely different direction, signing basketball legend Michael Jordan as its new spokesman.

This will be the first time that a former player will appear on the front of the box for 2K, and with Jordan taking over majority ownership of the Charlotte Bobcats, it will also be the first time that a team owner will endorse the popular franchise.

But the real question is, what value -- beyond obvious name and iconic image recognition -- will Jordan bring to the game? In the era of Kobe and King James, are gamers still yearning to "Be Like Mike"?

The designers at 2K must think so. In addition to acting as cover model for "NBA 2K11," the speculation is that Jordan will also be digitized into a playable character. This means gamers will become the virtual MJ in hopes of reliving some of his trademark moments.

There's more. I've even heard whispers that 2K has been in negotiations with several players (both teammates and opponents) from the Jordan era to appear in "2K11" to help gamers and history buffs accurately recreate the heated competition between the classic Bulls and rivals like the Celtics, Knicks and Cavaliers. But since 2K needs to ink all former players to individual contracts, it's still up in the air whom the company will be able to sign in time to appear in the game.

But if this means we finally get a virtual Craig Ehlo to shoot over as we relive Jordan's famous jumper that doomed the Cavs, or maybe even a cyber Larry Bird describing MJ's game as "God disguised as Michael Jordan" after Jordan dropped 63 against the Celtics, then I'm all for it.

Hopefully more will be made clear once 2K Sports officially unveils the game to the media during the E3 video game convention in June.

Published by: 2K Sports
Developed by: Visual Concepts
Genre: Basketball simulation
Release Date: Q4 2010
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3

Poslednja izmena:
Post u legendarnom topiku :d

Elem nadam se da ce da rese gazilion bagova iz 2k10 i da ce uvesti neke seksi novine kao sto je na primer bilo koja vrsta komunikacije u on line igranju.

Grafika i to me ne lozhi previshe mada ne znam shta tu moze jos da se ponudi...Siguran sam da ima dosta igraca koji ovo razumeju u sitna crevca [ pikovi, draftovi, stamine, kombinacije ] mene samo interesuje da sve konachno bude kako treba !

Ma kakav Jordan, nek stave Prohorova kao front cover :d

Yao Ming и имали би милијарду продатих копија :Ф

Dzaba vise sve ako ostane isti engine, ja vise necu paliti NBA 2K.
Muka mi je vise da gledam 8 god star engine, igrace kako klize, oci ko u ludaka, nerealno kretanje.
Ne moze vise to da se tolerise!

Hmmm, nadam se da će je biti u PC izdanju. Ne bih imao ništa protiv i da bude samo doterana NBA 2K10, bez bagova i sa malo poboljšanim AI-em. Ionako je jedini basket za PC, a s obzirom da se Mike Wang vratio iz EA opet u 2KGames (taman kad je Live iole počeo da liči na nešto), biće 2K11 odlična igra. I da ponovim najbitnije, samo da bude PC izdanja...

EA Sports will reboot its NBA Live series of basketball games this autumn with new physics and control systems, as well as a new name: NBA Elite.

Ne znaju sta ce pa menjaju ime.:d

18138907.jpg

The publisher has confirmed Chicago Bulls legend Michael Jordan will appear on the cover of NBA 2K11 when it releases on October 5.

"It's an honor to be featured on the cover of NBA 2K11," Jordan said in a statement. "I have no doubt that NBA 2K11 will be a big hit with gamers and basketball fans alike. I'm looking forward to getting back out onto the court, virtually. Let's hope they get my dunk from the foul line right."

Jordan's appearance in any sports title is a rare occurrence. NBA licensing deals did not include rights to use the Bulls icon's likeness, so many NBA simulations during his playing career often featured a generic player in his place. Among some of the games Jordan appeared in: NES title Jordan vs. Bird: One on One and SNES game Michael Jordan: Chaos in the Windy City.

Jason Argent, vice president of marketing for 2K Sports, says developers have discussed adding Jordan to the game for years, but it wasn't until 2K11 that a partnership came together.

"We're very confident that this year ... will not only be the best basketball game we've ever put out, but the best basketball game that's ever been put out," Argent said in an interview. "When you start thinking about people that can accurately represent that in the game of basketball, the list is short. And, frankly, the greatest basketball player of all time seemed to be the greatest fit."

Argent did not go into detail on how Jordan will be used in NBA 2K11, which usually reflects the upcoming NBA season. However, he did say Jordan will play an "integral part" in the game's variety of options, and offered input into the development of his virtual persona.

Zvanicno potvrdjeno.

Poslednja izmena:
Sto ne bi bilo,na PC nemaju konkurenciju.:)

Cenim da ce biti neki mod vezan za legendare timove.

Dzaba vise sve ako ostane isti engine, ja vise necu paliti NBA 2K.
Muka mi je vise da gledam 8 god star engine, igrace kako klize, oci ko u ludaka, nerealno kretanje.
Ne moze vise to da se tolerise!

PA ti igraj realni NBA LIVE :d

Ma pusti ga, ja nisam ni hteo da komentarišem. Skoro sve je promašio, osim onog za starost endžina. Doduše nije 8 godina već 4 godine mator ali i dalje dobro izgleda. O klizanju nema govora, ostale sportske simulacije (bar one što ne pravi 2KSports) su bar dve generacije po pitanju kvaliteta i broja animacija.

Ja bih za 2010 voleo manje bagova , poboljšani My Player mode, više multiplejera (ubacivanje dodatnih coop opcija u sve igračke modove) i možda nešto bolju grafiku. Sve ostalo je ok.

Ostale sportske simulacije (bar one što ne pravi 2KSports) su bar dve generacije po pitanju kvaliteta i broja animacija.

MLB 10 The Show je definitivno ispred svih ostalih
naslova.Animacije,osvetljenje,realizam... Ali muci istu muku kao i NBA 2K gomila bagova.:d

http://www.youtube.com/watch?v=LwZiVYhfuRY

Inace engine jeste star(PS2 era),cak su dev. na Operation Sports forumu pisali kako svake godine samo dodaju nove funkcije.Ali to sto je star ne znaci nista.NBA 2K10 je jedna od najlepsih igara,mada posvecenost detaljima moze da vidi samo onaj koji redovno prati NBA kosarku.

Poslednja izmena:
Zaboravih da napomenem da su dve generacije iza 2KSports-ovih igara (ovako rečenica nema smisla).

Verujem da je bejzbol super samo ja o tom sportu ama baš ništa ne znam tako da mi nije interesantno da igram igru :)

Nisam znao da endžin vuče korene sa PS2. Sećam se kada sam video najavu NBA 2K6 da sam ostao zabezeknut grafikom zato sam mislio da je next gen endžin. Ja sam mislio da je na PS2 bio isti endžin kao iz prvog NBA 2K, onog sa Dreamcasta.

Nego kjager, šta misliš da li će Lebron ostati u Cavs-ima ili otići u Bullse/Knickse?

Nego kjager, šta misliš da li će Lebron ostati u Cavs-ima ili otići u Bullse/Knickse?

Zaboravio si Majami, istekao je O`Neal-ov ugovor od 20+ miliona, tako da i oni imaju dosta u seleri kepu. A sa Vejdom, Bizlijem i nekim solidnim centrom bi mogao do prstena koji mu toliko nedostaje, dok je Njujork skup krš igrača, a ni Bulsi nisu mnogo bolji...

@ G@W

Nisam ni ja znao dok pre par godina nisam dobio ESPN America,fenomenalan sport kad ga upoznas.:)

Lebron je opasno razocarao,toliko su ga hype-ovali a covek jednostavno ne igra dobro kad je najvaznije.Ubedjen sam da ce otici iz Cavs-a,samo je pitanje da li ce odluka biti vezana za marketing ili osvajanje prstena.Bulls-i imaju nabolji tim i tu ima sanse da najbrze dodje do prstena.Mada dokle kod Kobe igra kako trenutno igra tesko :D

@ NastyB

Wade i James u istom timu,not gonna happen.Ima vise razloga ali evo jednog,oboje su vodje tima i bilo bi suvise sukoba u svlacionici.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zBULOoSkksc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zBULOoSkksc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

:d:d:d:d

@ NastyB

Wade i James u istom timu,not gonna happen.Ima vise razloga ali evo jednog,oboje su vodje tima i bilo bi suvise sukoba u svlacionici.

Uf, to isto su pričali za Garneta i Pirsa, pa i Alena sa njima, pa vidiš šta napraviše. Ne zaboravi da je GM Majamija Pat Rajli, čovek koji je alfa i omega tima, a i nije tajna da se Vejd i LeBron dobro slažu, što se može videti i u ovom članku, a ovo je samo jedan od mnogih koje sam pročitao na istu temu. A Rajli je izuzetno poštovan i uticajan, moći će lako da se izbori sa LeBronom, pošto je ovaj miran, porodičan čovek, bez ikakvih ekscesa van terena...

NBA 2K11 and NHL 2K11 To Be Shown at E3 2010

New York, NY - June 9, 2010 - 2K announced today its star-studded E3 2010 lineup that includes premier high-quality games for gamers of all tastes and ages. The full scope of 2K's experience will be on display* in the South Hall at Booth 2823, as the sequels to some of gaming's biggest franchises will make an appearance alongside the debut of new and exciting additions to their portfolio, creating 2K's biggest E3 showing ever.

"By delivering only the hot list-dominating games that we want to play, 2K will take on E3 2010 with its strongest lineup to date across all of its divisions," said Christoph Hartmann, president of 2K. "The benefit of our strategic approach to this year's roster of delivering fewer, bigger titles -- featuring games like Mafia® II, NBA® 2K11 and New Carnival Games® -- is that we can focus on delivering the most engaging and entertaining experiences for today's broadening gaming audience. From core to casual, 2K will have something for every gamer this holiday season."

In the past five years, 2K has become one of the gaming industry's premier publishers, creating titles that are both critically and commercially successful. By developing a mantra that emphasizes quality over quantity, 2K has published a number of multi million unit selling franchises in a short amount of time for a wide variety of platforms including BioShock®, BorderlandsTM, Carnival Games, Sid Meier's Civilization®, NBA® 2K, NHL® 2K, Major League Baseball® 2K and more. This year's E3 lineup personifies the very essence of the 2K DNA of creating prestigious and meaningful titles that continue to innovate in unique and exciting ways.

NBA® 2K11 (Fall 2010) - It's the #1 selling and rated NBA series that everyone is playing - from the most elite NBA athletes and superstars to the local court gym rats. NBA 2K10 delivered on its promise to TAKE OVER, and NBA 2K11 will build on that momentum by dialing up all of its features - gameplay, AI, presentation, visuals, audio, online and more - to deliver what's expected to be the best basketball video game experience EVER

http://www.operationsports.com/newspost.php?id=418688

Snoopdogg geared up for his motion-capture jam session for NBA 2K11

112330014.jpg

Dobro je ne znam kako bih igrao bez njega :d

NBA Elite 11 Announcers: Mark Jackson, Jeff Van Gundy and Mike Breen

According to the Associated Press, NBA Elite 11 will have a new announcing team that includes Mark Jackson, Jeff Van Gundy and Mike Breen.

"For now, he'll keep enjoying their time together. This is the fourth finals they're calling, and even if it's their last, they'll live on next season as the voices of the NBA ELITE video game."

Najaci komentatori,steta sto nisu potpisali za 2K.

Poslednja izmena:
Koji bre NBA, to je cirkus, kad ce ljudi da se opamete da naprave eurolegaue 2k11 :)?

Koji bre NBA, to je cirkus, kad ce ljudi da se opamete da naprave eurolegaue 2k11 :)?

Pa da evropska kosarka je bolja od NBA,ali kad bi se zezali.:D Evo npr. game 3 finala od sinoc,taj kvalitet kosarke nece biti u evropi jos 20 god.:)

Kvalitet kosarke i NBA u istoj recenici> reci cu samo buhahahahahaahahah. Tu nema ni K od kvaliteta kosarke. Zapanjuje me samo zasto neko iz Srbije prati taj cirkus. Bojim se da se Amerikanitis siri i na nase tlo... To je meni isto kao Keceri, NFL, Cage Rage, NASCAR iostali plitki i povrsni oblici zabave kreirani za plitku i povrsnu naciju.

Ocigledno ne razumes kosarku najbolje.NBA je za kosarku isto sto i Champions League za fudbal.

Ne. Euoroliga za kosarku je isto sto i Liga Sampiona za fudbal. Ako cemo praviti analogiju NBA mu dodje nesto kao Holandska liga. O kakvom kvalitetu se moze pricati ako se da 7 golova na utakmici, ili 280 koseva?
Ja ne igram simulacije kosarke na kompu UPRAVO zato sto su obe skoncetrisane na NBA. Kazem da bi bilo lepo da neko preseli zonu interesovanja u Evropu, gde se kosarka igra, i gde je to sport, a ne cirkuski spektakl za naciju kojoj je IQ prosek ispod 60.
Dakle poenta price je da ako nekad neko nekim mega-ultra-cudom u 2k games-u bude reko "e aj da vidimo sta oni Srbi misle o nasoj igri, ipak su kosarkaska nacija" ,kad proguglaju izmedju ostalog procitaju i ovo ;). Naravno da nece, ali vredi pokusati

Kvalitet kosarke i NBA u istoj recenici> reci cu samo buhahahahahaahahah. Tu nema ni K od kvaliteta kosarke. Zapanjuje me samo zasto neko iz Srbije prati taj cirkus. Bojim se da se Amerikanitis siri i na nase tlo... To je meni isto kao Keceri, NFL, Cage Rage, NASCAR iostali plitki i povrsni oblici zabave kreirani za plitku i povrsnu naciju.

Pazi...Imas ti neku poentu ali ipak nisi u pravu.Evropska kosarka je dinamicnija,utakmice krace traju,forsira se timska igra,igra se glavom,manje time out-a.Ako si na to mislio ok, ali tvrditi da je NBA nekvalitetna kosarka ipak nije realno.To je najjaca liga na svetu i sa pravom sampion iste nosi titulu svetskog prvaka.Niti jedna evropska ekipa ne moze da parira ni New Jersey-u, cak ni Barsa.Ako igrac u Evropi uspe, on najcesce ide u NBA, a ako igrac u NBA uspe on nigde ne ide.
Ako si pak u fazonu neke anti-Americko-politicko-globalisticko-teroristicke price onda si pogresio forum...
NBA podrazumeva minimum 82 utakmice,porazi se brzo zaboravljaju,malo je razvodnjeno ali treba ih razumeti.Surov je to tempo.Prvenstveno na fizickom, a onda i tehnickom nivou ubedljivo najjaca liga na svetu.20 godina ispred ostalih sto rece kjager...
Nadam se da ce NBA 2K11 staviti akcenat na odbranu i da ce dodatno poboljsati gameplay, posto na prezentaciji nema sta da se doradjuje :)
I hvala 2K Games-u sto nas ,PC igrace, nije zaobisao kao sto to radi velika vecina ostalih izdavaca!

Poslednja izmena:
...Ako igrac u Evropi uspe, on najcesce ide u NBA...

Bodiroga, Galis?! :D

...porazi se brzo zaboravljaju...

To je za njih posao. Dodju odrade i idu kući, pobedili ili izgubili svejedno im je. Publika dođe najede se ispriča i ode kući a verovatno pola njih ne zna ni ko je igrao. :)

Prvenstveno na fizickom, a onda i tehnickom nivou ubedljivo najjaca liga na svetu.20 godina ispred ostalih

Ono u cemu je daleko ispred je NOVAC.

Vrh Dno