Šta je novo?

NBA 2K11

Ja bih bio zadovoljan i kada ne bi sredili bagove. Kada bi odradili sve što je Boenisch pomenuo u tom slučaju bih bio prezadovoljan. Ukoliko bi mi pored toga omogućili da nastavim započetu Asocijaciju i My Player mod bio bih oduševljen. Ipak je NBA 2K10 igra koju sam ubedljivo najviše igrao i uživao u poslednjih godinu dana :)

Samo da ne krenu sa previse novih stvari i na kraju bude brdo bagova.Malo je 12 meseci za modernu sportsku simulaciju.To za Asociaciju bi bilo sjajno i sad kad malo bolje razmislim ne kapiram kako do sada nisu to ubacili.Samo struktura Asociacije je ista od 2K6 samo dodaju svake godine nesto novo.

Nego G@W sta kazes za Finale ove godine,starsna kosarka.

Ron Ron lud... :D

[YOUTUBE]oda0WkFcus0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
U tome i jeste stvar sto Golden State se vraca korenima "retro" look-u koji je odvratan. Orlando je izmenjen logo a Utah menja dresove i boje logo-a.
Svrati na nba.com/warriors, nba.com/magic, nba.com/jazz ako ne verujes

Nisam ni napisao da ti ne verujem, samo da su logoi Warriorsa i Orlanda stari i da u igri postoje dresovi sa takvim grbovima. Jedino Jutu nisam video do sad...

The models are much better proportioned this year, and you can tell the difference from the opening scene of Kevin Garnett ...

Ovo je jedna od stvari koja me nije previše nervirala, izuzev kad vidim Derona Vilijamsa sa onom mini glavom i telom na kojem bi mu mladi Švarceneger pozavideo.

Inspired by FIFA's contact defense - where a player pushing into another player can feel that physicality and press past it without going out of control. There's going to be a midair collision system in which players will adjust to finish out the play.

Ako to postignu bice sjajno.

[YOUTUBE]sYzQYIAqLT0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Samo da ne krenu sa previse novih stvari i na kraju bude brdo bagova.Malo je 12 meseci za modernu sportsku simulaciju.To za Asociaciju bi bilo sjajno i sad kad malo bolje razmislim ne kapiram kako do sada nisu to ubacili.Samo struktura Asociacije je ista od 2K6 samo dodaju svake godine nesto novo.

Slažem se da je malo ali ***a kad nije komercijalno praviti košarku na dve godine. Ne verujem da će ikada ubaciti import sejvova ali bi to svakako bio pun pogodak. Pa kako oni zamišljaju da ja odigram čitavu karijeru i postignem 38387 poena za samo godinu dana? :)

Nego G@W sta kazes za Finale ove godine,starsna kosarka.

Košarka je bila fenomenalna ali mi se krajnji ishod nije baš dopao. Inače ne gotivim ni Lakerse ni Celticse ali ovog puta sam bio na strani Bostona. Dok su Jordan i Bullsi vladali uvek sam navijao za Lakerse kada su igrali protiv Bullsa (Elden Campbell FTW :D). Zen Master me je oduvek nervirao a sada ga pogotovo ne podnosim od kada ima 11 titula...

Ron Ron lud... :D

[YOUTUBE]oda0WkFcus0[/YOUTUBE]
:D

Ja sam navijao za Lakers-e ali realno koji god tim da je pobedio bilo bi zasluzeno_Oba tima su igrala fenomenalno,samo su Lakers-i imali malo vecu zelju zbog 2008.Boston ih je isprasio tada,tesko je to zaboraviti.:)

Mislim da je sudjenje u finalu bilo sramotno. Ne mogu da verujem kakve su sve gluposti pravile sudije. Zbog sudjenja su Lakersi i dobili 7mu tekmu.
Sramota. Zbog sudija mi se vise ne gleda NBA
Moram priznati da mi je po prvi put u zivotu ove godine bolje legla Evroliga nego NBA. Jednostavno regularna sezona u NBA je tuga, nema odbrane, samo sou!

hahaha Ma sudije sve zahebale:d

Poslednja izmena:
NBA 2K11’s Jordan Cover Revealed

nba2k11ps3wamaryfob.jpg

2K Sports today revealed the official cover art for NBA 2K11 featuring Michael Jordan as the face of this year’s iteration of the popular basketball simulation franchise. The art style, featuring a highly-stylised, three-panel, iconic image of Jordan, represents a departure from previous NBA 2K titles to reflect the significance of having the greatest player of all time grace the cover.

“We knew as soon as we signed Jordan that we needed to do something special for the cover,” said Jason Argent, Vice President Of Marketing for 2K Sports. “This could possibly be the most highly anticipated cover art in the history of sports games and we think the image we came up with delivers on every front. I think fans will be pleasantly surprised at how Jordan is actually used in game, as NBA 2K11 will pay homage to ‘His Airness’ in many ways, but the cover art represented our first chance to stop and honor him along the way.”

Exactly how Jordan is used in the game remains to be seen, but at least you can see the iconic basketball legend in all of his glory on the cover in hi-res right here.

“It’s exciting to see it all come together,” said Michael Jordan, a recent Hall of Fame inductee. “I am looking forward to seeing the final product, but my kids might have to give me some lessons.”

NBA 2K11 is scheduled for release this October.

Wade i Bosh u Heat-u od sledece sezone.

Poslednja izmena:
^
Dzaba
Bosh nije igrac koji je u stanju da donese zeljeni boljitak bilo kojoj ekipi. Krilni centar a pritom izbegava igru u reketu. Igrac finese i nista vise.

Bosh je sigurno u top 5 PF trenutno u NBA.I Gasol je finesse igrac pa su Lakers-i zahvaljujuci njemu osvojili 2 titule u zadnje tri godine.Treba ce im dobar cenatar,ali Heat sada ima dva kvalitetne opcije u napadu.

Ako nabave dobrog PG i par kvalitetnih role playera eto Heat-a u vrhu istocne konferencije.

Poslednja izmena:
^
iskreno ne verujem da Miami ista moze da uradi na osnovu tandema bosh/wade.
Trebace im dosta igraca jer sad imaju pod ugovorom Beasley-a i Chalmers-a
Fali im jos osam igraca a plate BOshu i Wade ce biti oko 20 000 000 sto izadje na 40 000 000 a salary cap ce biti oko 56 000 000. Znaci racunajuci Bizlijevih 4 miliona i chalmersovih 700 000 ostaje 11 000 000 za osam igraca.......jedino bi veterani pristali da igraju za 1 300 000 po sezoni.......

Hocu da kazem da ne smatram da mogu da oforme solidan tim oko ove dvojice igraca....Miami ce biti prosecna ekipa na istoku sa jedno 45 pobeda
Na kraju sezone cemo videti ko je bio u pravu

A za koga je Wade igrao u prosloj?

Za Majami.

Buzer ode u Čikago, možda dođe i James, to ne bih voleo.

Poslednja izmena:
Pa sta onda "Wade u Heatu sl. sezone" kad je vec ove bio... produzetak ugovora da, ali nije neka senzacionalna vest, ja jos mislio prosle sezone igrao negde drugde (a znao sam da je za Majami)...

LeBron to Miami (Reported by Multiple Sources)

Sad ce svi da navijaju za Heat.Ne smem ni da zamislim online u NBA 2k11 ako se ovo ostvari.:d

Saznacemo veceras...

.Ne smem ni da zamislim online u NBA 2k11 ako se ovo ostvari.:d
..

Taj rad, ja mrzim ljude koji biraju Lakerse kada igram online, čim neko izabere Lejkerse, odmah izađem iz igre i nađem nekog drugog da igram sa njim. Ne zato što ne verujem da mogu da pobedim, već zato što je jadno.

Ja igram,ti koji biraju jace ekipe obicno ne znaju da igraju.Koliko puta sam dobio Cavs-e i LA sa Bulls-ima ne zna se.:D

Pa jeste bez veze uvek birati najjacu ekipu... Zato ja uzimam Boston! :D Salim se, jednom sam uzeo Boston u puk'o u prvoj rundi play-offa od Orlanda 4:3. Sledece sezone cu uzeti Chikago ili tako nesto (Chikago sam oduvek jako voleo). U zivotu sam samo jednom osvojio prsten, i to sa Detroitom 2005. ili 2007. nisam siguran.

LeBron to Miami (Reported by Multiple Sources)

Sad ce svi da navijaju za Heat.Ne smem ni da zamislim online u NBA 2k11 ako se ovo ostvari.:d

Saznacemo veceras...

Napisah ti ja da će LBJ u Heat još pre mesec i više dana (druga strana thread-a). Puni su "drug money"-a, Pat Rajli je uticajan baja, a ti kažeš da neće moći, da su obojica vođe i tako to. Kad je lova u pitanju, pristaje se na sve...
Jedino što će mi time usr*ti uživanje u NBA 2k11, jer pored nepobedivih Lejkersa, sad će i kompjuterski Majami da ruši sve pred sobom. No dobro, Durant je i dalje u Oklahomi, a Rudi Peško u Memfisu, pa će mi Asocijacija i dalje biti zanimljiva...

Poslednja izmena:
U kom klubu su Wade i James igrali zajedno?

Napisah ti ja da će LBJ u Heat još pre mesec i više dana (druga strana thread-a). Puni su "drug money"-a, Pat Rajli je uticajan baja, a ti kažeš da neće moći, da su obojica vođe i tako to. Kad je lova u pitanju, pristaje se na sve...
Jedino što će mi time usr*ti uživanje u NBA 2k11, jer pored nepobedivih Lejkersa, sad će i kompjuterski Majami da ruši sve pred sobom. No dobro, Durant je i dalje u Oklahomi, a Rudi Peško u Memfisu, pa će mi Asocijacija i dalje biti zanimljiva...

Kakav bre drug money? :d I ako sva trojca odu u Heat sigurno nije zbog para,vec zbog titule.James ce dobiti najvise para ako potpise za Cavs-e.

Nisam reako da je nemoguce,samo da je malo verovatno.Tacnije ja i dalje ne verujem.Heat je Wade-ov klub,jednostavno ne vidim James-a kao sekundarnog igraca.

Kakav bre drug money?

Misliš da gazde Majamija ne šuruju sa Toni Montanom? ;) (Za one koji ne znaju: Toni Montana je lik kojeg je Al Paćino igrao u "Scarface"-u, a ne onaj julovac, nadri-pevač, patetični "Stray Cats" wannabe...)

I ako sva trojca odu u Heat sigurno nije zbog para,vec zbog titule.James ce dobiti najvise para ako potpise za Cavs-e.
Nisam reako da je nemoguce,samo da je malo verovatno.Tacnije ja i dalje ne verujem.Heat je Wade-ov klub,jednostavno ne vidim James-a kao sekundarnog igraca.

Koliko znam postoji limit u NBA za visinu pojedinačnog ugovora (ne salary cap), tako da će verovatno sva trojica imati otprilike isti ugovor. A i sam Wade je lično nagovarao LeBrona da dođe u Majami, tako da ne verujem da će tu biti neke surevnjivosti. A sa ovom trojicom, klupa će im biti živi očaj, jer su im samo Beasley i Chalmers pod ugovorom (http://www.nba.com/news/features/2010.southeast/index.html), tako da će ostati malo love za popunu tima. Bulsi su u vreme Džordana imali vrlo dobru klupu, Kukoča, naprimer. Ne znam koliko je ovo dobar potez i koliko će Majami biti dobar ako se jedan (a kamoli dvojica) od njih povredi...

Za one koji ne znaju: Toni Montana je lik kojeg je Al Paćino igrao u "Scarface"-u, a ne onaj julovac, nadri-pevač, patetični "Stray Cats" wannabe...

Na tu listu slobodno dodaj propalica i pijandura. Lik živi tu blizu i mislim da sam ga samo jednom u autobusu video treznog, osim toga sam ga viđao mrtvog pijanog kako leži negde u ćošku :D

trio526070810.jpg

R.I.P NBA 2K11 online :D

Poslednja izmena:
Promenice se samo ime drugog finaliste ne i sampion. :D

Nazad
Vrh Dno