Šta je novo?

NBA 2K11

Lebron je opasno razocarao,toliko su ga hype-ovali a covek jednostavno ne igra dobro kad je najvaznije.Ubedjen sam da ce otici iz Cavs-a,samo je pitanje da li ce odluka biti vezana za marketing ili osvajanje prstena.Bulls-i imaju nabolji tim i tu ima sanse da najbrze dodje do prstena.Mada dokle kod Kobe igra kako trenutno igra tesko :D

Mislis ostatak Cavsa igra lose kad je najbitnije ? Tu je najveci krivac trener, nije igracima izgradio mentalitet pobednika.
Mislim da treba da ostane u Cavsima, samo treba da zamene Westa i Mo-a, ocajni su uvek u playoffu, jednostavno nisu pravi kad je najbitnije.
Treba im i jedan centar tipa Bajnon.
Ne secam se kad je Lebron podbacio ili ispao yaye kad je bilo bitno. Ne moze uvek da daje trojke sa 10m u zadnjoj sek.
Inace zar stvarno ocekujete da konacno srede more bagova iz NBA 2K10 ?

Ne. Euoroliga za kosarku je isto sto i Liga Sampiona za fudbal. Ako cemo praviti analogiju NBA mu dodje nesto kao Holandska liga. O kakvom kvalitetu se moze pricati ako se da 7 golova na utakmici, ili 280 koseva?
Ja ne igram simulacije kosarke na kompu UPRAVO zato sto su obe skoncetrisane na NBA. Kazem da bi bilo lepo da neko preseli zonu interesovanja u Evropu, gde se kosarka igra, i gde je to sport, a ne cirkuski spektakl za naciju kojoj je IQ prosek ispod 60.
Dakle poenta price je da ako nekad neko nekim mega-ultra-cudom u 2k games-u bude reko "e aj da vidimo sta oni Srbi misle o nasoj igri, ipak su kosarkaska nacija" ,kad proguglaju izmedju ostalog procitaju i ovo ;). Naravno da nece, ali vredi pokusati

Hoce li ta utakmica Barsa protiv Lejkersa ili koja vec treba da bude, da ucutka ovakve znalce..

Publika dođe najede se ispriča i ode kući a verovatno pola njih ne zna ni ko je igrao. :)

Pa da dokle god publika ne slomi pola hale i ne peva uvredljive pesme nista nisu uradili.Zamisli ljudi sede i gledaju kosarku.:)

Lepo se videlo prosle godine gde su evropske ekipe u odnosu na NBA.

Poslednja izmena:
Bodiroga, Galis?! :D

Galis nije prvi put prošao u NBA jer se povredio a drugi put kad su ga zvali nije hteo da ide jer u tom slučaju ne bi mogao da igra za reprezentaciju (što je njemu bilo jako bitno).

Bodiroga i pored svih košarkaških kvaliteta je bio prespor za NBA ligu a nije ni imao razloga da ide u NBA jer ne bi bio više plaćen nego što su ga plaćali u Evropi (on je bio čudo u Evropi ali u NBA nikada ne bi dostigao više od 8-9 miliona dolara po sezoni)

Galis nije prvi put prošao u NBA jer se povredio a drugi put kad su ga zvali nije hteo da ide jer u tom slučaju ne bi mogao da igra za reprezentaciju (što je njemu bilo jako bitno).

Bodiroga i pored svih košarkaških kvaliteta je bio prespor za NBA ligu a nije ni imao razloga da ide u NBA jer ne bi bio više plaćen nego što su ga plaćali u Evropi (on je bio čudo u Evropi ali u NBA nikada ne bi dostigao više od 8-9 miliona dolara po sezoni)

Cast izuzetcima ali Bodiroga i Galis su izmislili kosarku za sve koji su iz Evrope otisli u NBA.

U zadnjoj recenici se izneo pravu poentu igranja u NBA, vazno je zaradjivati sto vise miliona po sezoni nije bitno kako igras i da li uopste igras (Jaric, Milicic). U Americi je kosarka posao u Evropi je ipak na nekom drugom nivou, ne mislim na kvalitativni nivo.

Prvi trejler
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0EBD5Yv8XZ4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0EBD5Yv8XZ4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

In a closed-door session, we got our first look at NBA2K11 earlier today at E3. Walking Chase Becotte and myself through the very brief demo was NBA2K11 producer, Eric Boenisch. The major announcement is the removal of Isomotion controls. Although a becoming staple in the series and a well-received feature, the NBA2K11 team felt Isomotion was too limited. However, there’s no word just yet on what new dribbling scheme will take its place in NBA2K11.

We also got a look at the game in action with a matchup of the NBA finalists. The first thing that stood out was the revamped presentation as you now see players getting off their team buses pre-game all decked out in suits. We didn’t get to see the Heat so no word on whether Dwyane Wade will be sporting his bow-tie look. As Eric described, a main goal of this year’s game will be to polish the overall look and feel for NBA2K11. Although still in production, player models look more unique, legs don’t seem as large as before and arm length is more appropriate to the player’s body size. I do think heads looked slightly bigger though. As for gameplay, the little of it we saw showed off new animations. One I particularly liked was Kevin Garnett almost going out-of-bounds while trying to receive a tough Rondo pass.

Like the control-scheme, we were also told online play will see a big overhaul in NBA2K11. Eric couldn’t get into further details, but he assured us there’s a lot of good things in store for online players in NBA2K11.

Ne. Euoroliga za kosarku je isto sto i Liga Sampiona za fudbal. Ako cemo praviti analogiju NBA mu dodje nesto kao Holandska liga. O kakvom kvalitetu se moze pricati ako se da 7 golova na utakmici, ili 280 koseva?
Ja ne igram simulacije kosarke na kompu UPRAVO zato sto su obe skoncetrisane na NBA. Kazem da bi bilo lepo da neko preseli zonu interesovanja u Evropu, gde se kosarka igra, i gde je to sport, a ne cirkuski spektakl za naciju kojoj je IQ prosek ispod 60.
Dakle poenta price je da ako nekad neko nekim mega-ultra-cudom u 2k games-u bude reko "e aj da vidimo sta oni Srbi misle o nasoj igri, ipak su kosarkaska nacija" ,kad proguglaju izmedju ostalog procitaju i ovo ;). Naravno da nece, ali vredi pokusati

Ovo ne vredi komentarisati. Ne znam da lli je kao stvoreno za Frojda ili Milana Tarota...

nba-2k11-20100616062251504-000.jpg

nba-2k11-20100615053727708_640w.jpg

nba-2k11-20100615053739301_640w.jpg

nba-2k11-20100513045123378_640w.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je isto sto i nba2k10, mislim sad ce prodavati Mj23 ime a ne igru? ccc

Vizuelno su dostigli maksimum za ovu generaciju,mozda ima malo vise detalja.Usavrsavanje gameplay-a je vazno,a po utiscima novinara izgleda da dosta toga menjaju.:)

Brate super jos samo da promene i online i bice ekstra. Znaci bez bugova i online da bude tecan super ja happy :D

Ma samo da mi više ne sviraju faul u napadu svaki put kada se zaletim na koš u My Player modu...

Inace NBA 2K11 ce se za PS3 isporucivati kao 2 posebne igre na bluray-u. Jedna obicna, druga uradjena za Move. Taman da vezbam sut preko zime. :)
I ja se samo nadam igri sa boljim animacijama pokreta i bez milion bagova.

Lakers win 16th NBA title :party:

06kobepst.jpg

Strasna poslednja serija,najbolja u poslednjih par godina.

Kilavi Boston ispustio 13 poena razlike da bi ovi foliranti pobedili. A najgore u svemu je što je najvažnije poene i lopte hvatao Po Gasol, a to ne bi radio tako lako da Perkins nije povređen. Uf, što mi je krivo što Kelti ne razbiše ovu uobraženu bratiju u 6. utakmici...

Foliranti osvajaju back-to-back :d Btw Gasol je nadigrao KG u svim aspektima igre tokom cele serije.Sto ga nisu zaustavili u prvih 6?

MVP 7. utakmice :p

b9da77305f3cf2adb4123d1.jpg

Poslednja izmena:
Mene je iznerviralo sto Golden State Warriors-i menjaju logo i uniforme za sledecu sezonu. :mad: Imali su najbolji, najmastovitiji logo u ligi a sad.........
ept_sports_nba_experts-473316996-1276809776.jpg

Utah takodje menja uniforme i logo
ept_sports_nba_experts-806379180-1276716191.jpg

Orlando samo logo apdejtuje
ept_sports_nba_experts-977396126-1276621219.jpg

Vasa misljenja?

Ako se ne varam, ovo su sve stari simboli, dresovi Golden State-a sa ovim logoom postoje kao "retro" u igri. Tkođe i Orlanda. Jedino ovu verziju Jute nisam video do sad.

I jos nesto. Kada bi uklonili one force fields bilo bi lepo. I naravno u gameplay da olaksaju sut.

Ako se ne varam, ovo su sve stari simboli, dresovi Golden State-a sa ovim logoom postoje kao "retro" u igri. Tkođe i Orlanda. Jedino ovu verziju Jute nisam video do sad.

U tome i jeste stvar sto Golden State se vraca korenima "retro" look-u koji je odvratan. Orlando je izmenjen logo a Utah menja dresove i boje logo-a.
Svrati na nba.com/warriors, nba.com/magic, nba.com/jazz ako ne verujes

Poslednja izmena:
Kako su drugovi clanovi na ovom forumu spremni da prozivaju bez argumentacije, to je cudo jedno :).
Steta. Ja sam mislio da su ovde ljudi uglavnom pametni. Ocigledno da sam promasio. Usudio bih se na jos jedan mali off-topic, cisto da pitam sta je to toliko zanimljivo u NBA-u? Ako stvarno ima nesto zanimljivo, povlacim se i priznajem gresku.

Nije ti palo na pamet da niko ne zeli nista da ti argumentuje vec samo da diskutuje o novoj NBA igri?

@ aco10

A tvoja argumentacija je ok? Ponavljaš reč cirkus i spominješ 280 koševa... Ako ti se ne sviđa NBA ne moraš da ga pratiš, ne moraš sada da nas ubeđuješ kako je Navaro još malo kao Džordan (možda je po tebi i bolji, ne bih se iznenadio) ili šta ti ja znam...

Ne radi se tu o Navaru niti o Evroligi, Galisu ili Bodirogi. Dotični gospodin je tipičan predstavnik jedne grupacije sa kojom ne želim da imam dodira niti da polemišem.

:D ***,ne moze kroz igraca. :p

Može, kad je u restricted area. Ali meni NBA 2K10 to ne priznaje uvek...

Ono što bi takođe bilo jako lepo jeste da konačno omoguće importovanje sačuvanih pozicija iz prethodne verzije (kao i mogućnost promene rostera u toku asocijacije, my player modova).

Može, kad je u restricted area. Ali meni NBA 2K10 to ne priznaje uvek...

Kao i u pravoj kosarci,charging je najteze utvrditi.Meni uvek isto svira charging kad ja napadam,a naravno kad se postavljem uvek blocking Probaj da smanjis malo slidere i svirace vise blocking.:)

Poslednja izmena:
'NBA 2K11' to focus on polish, simpler controls, new player models

The models are much better proportioned this year, and you can tell the difference from the opening scene of Kevin Garnett strutting off the team bus to the first time you see Rajon Rondo dribbling the ball up court and slicing through the lane for a sick reverse, all already running at a smooth 60 frames per second.

"The arms are now the appropriate length, and the legs aren't so Yao Ming-like and look more like the real NBA proportions," explains producer Eric Boenisch. "The old player model we had in the game for about four or five years, and we had used a guy (in motion-capture) who was 6-6 and had really short arms and it showed in the game."

To get more of a broadcast feel, 2K Sports brought in talent from TNT to work as a producer. This was apparent in every camera angle, every cut, and every menu as the presentation just had a better flow and smoother overall look.

In terms of gameplay, not much was talked about other than the fact that the design team is finally scrapping the Isomotion control system in favor of a "simpler" control layout. "Isomotion was too limiting, too abstract, and just not natural," Boenisch says. "And with the new offensive system (2K wouldn't give specifics on the new dribbling system just yet), we also added some new defensive animations to match, both on and off the ball.

"Everything else is about polish," explains Boenisch. "We had a great game last year, but it was marred by bugs."

These bugs really hampered the online experience in "2K10", but Boenisch says that the team is focused on eliminating these problems in "NBA 2K11".

Adds Boenisch: "The most important thing for us is delivering a game that is easy to control and is completely bug free and polished. That's so, so important to us. We know that, and our fans deserve that, and that's what we're going to deliver.

"And of course, Michael Jordan's on the cover. You can't go wrong with that."

Samo da ispeglaju bagove,i ja sam zadovoljan.:)

Nazad
Vrh Dno