Šta je novo?

NBA 2K10

Josh 15 sati dok mi se skine instalacija od 7.5 gb !!! Kupio sam je preko steam-a za 20e posto aposlutno nigde u Srbiji ne postoji DVD da se pazari. Koliko sam skapirao za patch, preko steam-a ide to automatski ili mora ruchno da se instalira. Posto sam pazario u euro-ima predpostavljam da imam "evropsku" verziju igre..Nadam se da se ne razlikuje mnogo od USA.

:wave:

Ok koliko vidim moracu da sacekam za on line igranje. Ali dobro taman dok se uhodam...sta drugo da kazem : )

2k9 sam narucio za 1000 din u jednoj radnji i to jedva tj morali su da traze po magacinu. Neverovatno da 2k igre niko ziv ne uvozi a potraznja je ogromna. Tipa u koju god radnju da sam usao i pitao svi su bili iz fazona - svi nas to pitaju ? Pa preduzmite nesto po tom pitanju ?!?!?!

Vise mi se svidja od 2k9 ali shanse nema da dobijem bilo koga. Bukvalno me komp uvek kida trojkama a moji promashuju iz neverovatnih situacija..skinuo sam neke slidere sa predhodnih strana jedni su allstar a drugi superstar...

lagano pochinje da se kuva : ))

Ja igru nikako nisam mogao da namjestim da radi na gamepadu (logitech dual action) pa sam je izbrisao. Ne znam kakva je situacija posle ovog patcha?

Kako nisi mogao? Idesh u settings i namestish tj editujesh kontrole ? Vidjao sam josh po net-u ove probleme i zaista mi nije jasno kako ljudi ne mogu da edituju komande ?

Ne mogu da verujem da nisu pačem sredili rampe kroz obruč koša (slika 1) koje se protiv Lejkersa dešavaju najmanje 2-3 puta u svakoj četvrtini od po 4 minuta (mogu da zamislim koliko bih ih bilo da igram duže četvrtine). A ono što me još više užasava je na slici 2. Hjuston u prvoj četvrtini daje 10 poena, u druge dve četvrtine po osam, a u četvrtoj za 1 minut tri trojke, sve tri gotovo iz trka i odbojke, sa sve mojim igračem koji skače da blokira. Za taj jedan minut omašio sam čak 7 šuteva, četiri slična kao ovaj na slici 3 (takođe omašaj). I nekako dođe do toga da imam zadnji napad 6 sekundi pre kraja i (slika 4) 1,7 sekundi pred kraj, Thomas pravi blok, put ka košu slobodan, ali, naravno, lopta ispada Westbrooku i iako se dokotrljala do Thomasa, ovaj se sekundu ipo nije ni potrudio da se sagne i uzme je u ruke. Zbog ovakvih stvari sam toliko puta poželeo da deinstaliram ovo njesra i batalim se nerviranja...

Prilozi

• nba2k10 2010-03-25 16-16-47-10.jpg
    nba2k10 2010-03-25 16-16-47-10.jpg
    161.2 KB · Pregleda: 33
  • nba2k10 2010-03-25 17-21-10-65.jpg
    nba2k10 2010-03-25 17-21-10-65.jpg
    188.9 KB · Pregleda: 32
  • nba2k10 2010-03-25 17-22-50-30.jpg
    nba2k10 2010-03-25 17-22-50-30.jpg
    303.2 KB · Pregleda: 34
  • nba2k10 2010-03-25 17-29-09-87.jpg
    nba2k10 2010-03-25 17-29-09-87.jpg
    374.4 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
Kako da vratim igraca kad ga u asocijaciji posaljem u NBDL ligu?
Poslao sam jednog igraca sad ne mogu da ga vratim nikako? Roster mi se smanjio sa 15 na 14 igraca, njega nigde nema.....

Reci mi samo, znatiželjan sam, šta je bi razlog da ga šalješ?
I, možda ću sad da se pravim pametan, ali kad god nešto radim po prvi put pre toga napravim 2 save-a.

Kako da vratim igraca kad ga u asocijaciji posaljem u NBDL ligu?
Poslao sam jednog igraca sad ne mogu da ga vratim nikako? Roster mi se smanjio sa 15 na 14 igraca, njega nigde nema.....

Hmmm, ja to redovno radim. Kad igram asocijaciju sa Grizlijima, obavezno šutnem onog Hadadija (55) u tu ligu, a kad uzmem Oklahomu, onda bacim nekog Mullensa (45) da mi ne kvari roster. A kako ih vraćaš?? Koliko znam, postoji onaj "taster" sa tom development ligom i prvi tim koji ti ponudi, taj igrač kojeg si poslao tamo je u tom rosteru. Obeležiš ga, pritisneš taster space (ne znam koje je to na gamepadu, ali je isto ono kojim ga i šalješ u tu ligu) i tada se pojavi nešto kao "return to roster" ili tako nešto, ne sećam se najbolje, pošto sam to samo jednom uradio...

Mada, koji će ti svih 15 igrača? Ja uvek imam 12 igrača i uglavnom se rotacija vrši između desetorice, retko svaki od 12 igrača igra po malo. A i kad se neki povredi, opet je i 11 igrača dovoljno. Ipak je to igra, nije kao u stvarnosti, pa da uzmeš Portland i povrede ti se 7-8 igrača odjednom...

Poslednja izmena:
Sad imam 2 povredjena igraca pa bi solidno dosao. POslao sam DOnte-a Greena nije mi bio potreban u tom trenutku pa reko ako ne igra kod mene nek se kali u NBDL ligi. Probacu da nadjem opciju za NBDL ligu

Sad imam 2 povredjena igraca pa bi solidno dosao. POslao sam DOnte-a Greena nije mi bio potreban u tom trenutku pa reko ako ne igra kod mene nek se kali u NBDL ligi. Probacu da nadjem opciju za NBDL ligu

Gde posla Donte-a on je poprilično dobar trojkaš.

Evo kako je to, bar kod mene. Ovog tupsona Mullensa pošaljem u NBA D-Ligu (slika 1). Ako bih hteo da ga vratim (što bi vraćao igrača rejtinga 45??) odem lepo u NBA D-Ligu (slika 2). Onda u NBA D-Liga rostere (slika 3) i prvi tim koji se pojavi, tu ti je i igrač, što se vidi i po ovom kilosteru, koji je u timu Tulsa 66ers i koji može da se vrati komandom CALL UP FROM NBA D-LEAGUE. I to je sve...

Prilozi

• nba2k10 2010-03-26 19-12-37-81.jpg
    nba2k10 2010-03-26 19-12-37-81.jpg
    122.1 KB · Pregleda: 30
  • nba2k10 2010-03-26 19-12-48-41.jpg
    nba2k10 2010-03-26 19-12-48-41.jpg
    123 KB · Pregleda: 28
  • nba2k10 2010-03-26 19-12-54-49.jpg
    nba2k10 2010-03-26 19-12-54-49.jpg
    112.9 KB · Pregleda: 27
  • nba2k10 2010-03-26 19-13-02-25.jpg
    nba2k10 2010-03-26 19-13-02-25.jpg
    116.3 KB · Pregleda: 26
Do sada nisam hteo ništa da pišem, niakve utiske ili zapažanja, učio sam a koliko vidim svi ste vi ovde i pre ove igre bili iskusni u NBA 2K serijalu...

Evo, od početka godine igram ovu igru svaki dan makar po 1 tekmu...

Prvo što ću izneti pred vas je da na SS nivou, kad god povedem sa 15 i više razlike ja sam dobio tekmu! Bilo da je to u prvoj četvrtini ili poslednjoj. Kad napravim toliku razliku CPU je nemoćan sve i da ima Hauarda, Minga, Brajanta, Rouza i koga god još oćete u petorci sem LBJ-a. LBJ ili neko njegovog tipa (evo sad imam DžejAr Smita u timu) može da dobije tekmu protiv bilo kakvog "celog tima".
Ako ovo niste "provalili" rado ću vam "prodati recept". ;)

Drugo, aj' da kažemo tako, tek od skoro sam provalio, da svaki igrač ima svoje "hotspots". To mi niste rekli, mnogo sam trejdova uzalud obavio, dovodio dobro ocenjene igrače sa kojim nisam uspeo da pogađam...

Treće: najteže je naučiti odbranu! Pored toga što mora da se uči odbrana morate imati makar srednje ocenjene igrače za defanzivu. Danas je igram dosta dobro, evo me u drugoj godini asocijacije od po 82 tekme, u obe sezone sam imao (imam) po 1-og igrača u prvih pet kradljivaca, čak je prošle sezone LBJ bio najbolji sa 3.7 krađe po tekmi.

Četvrto: i dalje su mi mana skokovi. U drugoj sezoni asocijacije, tek od ove sezone, mi se dešava da nadskačem protivnički tim. Ali, i dalje nemam u timu nikog iznad 8 skoka po tekmi, zapravo tek sada u drugoj sezoni imam Odena sa 8.2 skoka u proseku. Sa Šek-om sam imao 7.4 što je daleko od Hauarda (~15), Gasola (~12), Lija (~13)...

Peto: imam nerealno visok učinak asistencija kakva god da mi je petorka. Preko 50 asistencija po tekmi dok sledeći najbolji tim jedva 25...

Možda mi još nešto padne na pamet, pa ću dodati a voleo bih da se uporedim sa vama pa ako vas ne mrzi da pišete - biće mi drago da pročitam.

:wave: svim zaljubljenicima u ovu lepu igru!

Podpitanje: jel zna neko kako da "izripujem" muziku iz ove igre?

Do sada nisam hteo ništa da pišem, niakve utiske ili zapažanja, učio sam a koliko vidim svi ste vi ovde i pre ove igre bili iskusni u NBA 2K serijalu...

Evo, od početka godine igram ovu igru svaki dan makar po 1 tekmu...

Prvo što ću izneti pred vas je da na SS nivou, kad god povedem sa 15 i više razlike ja sam dobio tekmu! Bilo da je to u prvoj četvrtini ili poslednjoj. Kad napravim toliku razliku CPU je nemoćan sve i da ima Hauarda, Minga, Brajanta, Rouza i koga god još oćete u petorci sem LBJ-a. LBJ ili neko njegovog tipa (evo sad imam DžejAr Smita u timu) može da dobije tekmu protiv bilo kakvog "celog tima".
Ako ovo niste "provalili" rado ću vam "prodati recept". ;)

Ako ti smeta previsoka razlika, uključi "clutch", pa ćeš imati izjednačenije utakmice. Drugo, 15 razlike je veliko i u pravoj košarci, a kamoli u igri, a ne verujem da igraš 4x12 minuta, pošto igraš asocijaciju na 82 utakmice. I teško je da možeš da "prodaš recept", jer ne postoji nešto što svaki put 100% "pali". Ja igram asocijaciju sa Oklahomom i posle 14 utakmica (10-4 u pobedama) trejdovao sam Grina, Kolisona i oba prva pika za Krisa Boša. Pobedio sam sledećih 10 utakmica za redom, neke teško, neke lako, uglavnom zahvaljujući Bošovim skokovima. A onda su Denver i Dalas oprali parket sa mojim timom. Jednostavno, nije postojalo ništa što mi je polazilo za rukom, tako da nikakav "recept" u nekim slučajevima ne pomaže. I u tome je draž ove igre. Svako ima loš dan.

Drugo, aj' da kažemo tako, tek od skoro sam provalio, da svaki igrač ima svoje "hotspots". To mi niste rekli, mnogo sam trejdova uzalud obavio, dovodio dobro ocenjene igrače sa kojim nisam uspeo da pogađam...

Ne znam šta ti znači "hotspots" (nije baš prikladan izraz), ali za to i služe one ocene od F do A. Ja to gledam ovako: ako centar ima POST DEFENCE B ili više, ako su mu skokovi B+ ili više, INSIDE/CLOSE SHOT B- ili niže, ATHLETICISM C i manje, onda je to dobar odbrambeni centar kojeg slabo koristim u napadu. Ali ako ima dobar INSIDE/CLOSE SHOT, ako mu je ATHLETICISM B- ili više, onda takvog centra koristim dosta pri napadu. Lično, najviše pazim na to da mi SG i SF igrači imaju dobar šut sa distance i da im je ATHLETICISM dovoljno visok (u tome mi najbolje "leže" Brendon Roj, Kevin Durant i Rudi Gej) zbog probijanja odbrane. I tu nema nikakvih "hotspotova", jednostavno, pročitaš kako je ocenjen u kojim oblastima i nađeš ono što ti odgovara.

Treće: najteže je naučiti odbranu! Pored toga što mora da se uči odbrana morate imati makar srednje ocenjene igrače za defanzivu. Danas je igram dosta dobro, evo me u drugoj godini asocijacije od po 82 tekme, u obe sezone sam imao (imam) po 1-og igrača u prvih pet kradljivaca, čak je prošle sezone LBJ bio najbolji sa 3.7 krađe po tekmi.

I to umnogome zavisi od igrača i kakav mu je PERIMETER DEFENCE. Sada sa Oklahomom sam očajan u tome, jer izuzev Vestbruka nemam nijednog iole dobrog "kradljivca". Ali sam pre par meseci, igrajući neku drugu asocijaciju, imao Ronda u timu i sa njim bio najbolji "stealer" u ligi.

Četvrto: i dalje su mi mana skokovi. U drugoj sezoni asocijacije, tek od ove sezone, mi se dešava da nadskačem protivnički tim. Ali, i dalje nemam u timu nikog iznad 8 skoka po tekmi, zapravo tek sada u drugoj sezoni imam Odena sa 8.2 skoka u proseku. Sa Šek-om sam imao 7.4 što je daleko od Hauarda (~15), Gasola (~12), Lija (~13)...

Ah, kad se samo setim mojih muka sa Albysovim slajderima...nije postojao protivnički tim koji je za 4x4 minuta imao manje od 10 ofanzivnih skokova, dok moji igrači ako uhvate jedan ofanzivni skok, zovem društvo na slavlje. Nije bilo nikakvo čudo da Derek Fišer ima 3-4 ofanzivna skoka pored mojih centara koji ga blokiraju jedino tupavim pogledima. Kad sam promenio slajdere, stanje se popravilo, ali i dalje nije bilo dobro, ali se sa patch-em sve "ispeglalo" taman kako treba, tako da su skokovi po utakmicama prilično izjednačeni. Možda nisi patch-ovao igru kako treba?

Peto: imam nerealno visok učinak asistencija kakva god da mi je petorka. Preko 50 asistencija po tekmi dok sledeći najbolji tim jedva 25...

I meni se to dešavalo. Dodavanje igračima u reketu (lead-pass) je bilo izuzetno lako, a igrači su retko mašili odatle. Posle patch-a takvi pasovi su znatno teži, jer protivnici češće preseku dodavanja, a i šutevi pod košem su sada znatno teži i češće se maši, tako da je broj asistencija znatno opao. Očigledno ti igra nije patch-ovana kako treba.

Možda mi još nešto padne na pamet, pa ću dodati a voleo bih da se uporedim sa vama pa ako vas ne mrzi da pišete - biće mi drago da pročitam.

:wave: svim zaljubljenicima u ovu lepu igru!

Podpitanje: jel zna neko kako da "izripujem" muziku iz ove igre?

Do sada niko nije uspeo da "zameni" muziku u igri, ali da je izripuje, to nisam video. Inače, ako te zanima, pogledaj kolekciju startup screen-ova koje sam pravio iz zezanja (link je u "potpisu"). Mada moj thread lagano umire... ,)

Ne znam šta ti znači "hotspots" (nije baš prikladan izraz), ali za to i služe one ocene od F do A. Ja to gledam ovako: ako centar ima POST DEFENCE B ili više, ako su mu skokovi B+ ili više, INSIDE/CLOSE SHOT B- ili niže, ATHLETICISM C i manje, onda je to dobar odbrambeni centar kojeg slabo koristim u napadu. Ali ako ima dobar INSIDE/CLOSE SHOT, ako mu je ATHLETICISM B- ili više, onda takvog centra koristim dosta pri napadu. Lično, najviše pazim na to da mi SG i SF igrači imaju dobar šut sa distance i da im je ATHLETICISM dovoljno visok (u tome mi najbolje "leže" Brendon Roj, Kevin Durant i Rudi Gej) zbog probijanja odbrane. I tu nema nikakvih "hotspotova", jednostavno, pročitaš kako je ocenjen u kojim oblastima i nađeš ono što ti odgovara.

Hotspot-ovi su u stvari tendencije i svaki igrac ih ima.Kobe je npr, ubitacan sa elbow jumper-om,Lamar skoro uvek ide na levi drive...:)

...a ne verujem da igraš 4x12 minuta, pošto igraš asocijaciju na 82 utakmice...

Počni da veruješ! :D
Igrao bih na 4x10min kad bi m iigra 10min računala kao 12min.
BTW, šta je "clutch"? Zamor?

Famuozni "recept":

Kada povedete 10 razlike (bitno je da protivnik kreće u presing makar preko pola terena), nekog brzog sa dobrom kontrolom lopte (prvi plej, prvi bek - kako u kom timu...) stavite na mesto Centra tako što ga (evo recimo SG) ispomerate po principu SF ide na SG, PF ide na SF a C ide na PF - SG je na mestu C. U igri u odbrani (plajer matchups) vretite SG-a da čuva SG-a...
I kada krene presing a primili ste koš, loptu dodajete tom brzom igraču. Vi stojite ispod vašeg koša 2-3 sekunde. Prilazi mu protivnički (obično tromi) centar. Dok vam skroz nije prišao (na 2-3 koraka) imate vremena da držeći brzo trčanje njega zaobiđete. Kada to uradite sve što treba da paziet je da sa tim igračem ne naletite na nekog drugog (da vas udvoji) na putu do zakucavanja. Ako vas i udvoji, brzim refleksom možete dodati tom slobodnom sa kojeg je otišao čuvar da bi vas udvojio.
Tako ja kad dođem na 10 razlike obično odem na 20-30 do kraja meča a LBJ na 40-50 poena.

Ne znam šta ti znači "hotspots" (nije baš prikladan izraz)...

Evo pogledaj sliku, sve će ti reći:
Ako je Oden ispod koša sa leve strane, samo mu daj loptu. 1-2 guranja leđima sa protivničkim centrom, okret na levo i desnom rukom horog šut - ne može da omaši jedanput ni iz 25 puta.
Tako svaki bek ima odakle lagano daje trojke (desna linija, desno krilo, desni centar ...) kao i za šut sa distance...
Čudi me da to nisi "provalio" :d!

I to umnogome zavisi od igrača i kakav mu je PERIMETER DEFENCE...

Naravno. Ali nije samo to.
Evo i drugog recepta, za odbranu!
Ako igrate protiv (obično lošeg) tima kome samo PG ima odličnu kontrolu lopte, CPU će skoro uvek isključivo njega birati da prenese loptu na drugu polovinu terena.
Tu vam je šansa. Dobrog kradljivca postavite da čuva protivničkog SG. Kda im date koš, tog dobrog kradljivca prilepite za protivničkog pleja da ga markira i tako protivnički SG ostaje slobodan. Njemu ide lopta i kreće novi napad. On će čekati (stajati) da se PG oslobodi vas ali vi ćete juriti PG-a. Kad pokuša da mu doda vaše je samo da "stisnete" krađu.

Možda nisi patch-ovao igru kako treba?

Nisam pečovao igru, mogao bi neko da napiše neki post "korak po korak"...
Nemam original i zbunjen sam totalno, oće li raditi peč na mojoj verziji, koji peč dal USA dal EU...

Do sada niko nije uspeo da "zameni" muziku u igri, ali da je izripuje, to nisam video. Inače, ako te zanima, pogledaj kolekciju startup screen-ova koje sam pravio iz zezanja (link je u "potpisu"). Mada moj thread lagano umire... ,)

Koristim jedan od tvojih Startup Screen-a! ;)

Počni da veruješ! :D
Igrao bih na 4x10min kad bi m iigra 10min računala kao 12min.
BTW, šta je "clutch"? Zamor?

CLUTCH znači to da AI igre ne dozvoljava velike razlike, nego su rezultati uvek "tesni" na veštački način.

Famozni "recept":

Kada povedete 10 razlike (bitno je da protivnik kreće u presing makar preko pola terena), nekog brzog sa dobrom kontrolom lopte (prvi plej, prvi bek - kako u kom timu...) stavite na mesto Centra tako što ga (evo recimo SG) ispomerate po principu SF ide na SG, PF ide na SF a C ide na PF - SG je na mestu C. U igri u odbrani (plajer matchups) vretite SG-a da čuva SG-a...
I kada krene presing a primili ste koš, loptu dodajete tom brzom igraču. Vi stojite ispod vašeg koša 2-3 sekunde. Prilazi mu protivnički (obično tromi) centar. Dok vam skroz nije prišao (na 2-3 koraka) imate vremena da držeći brzo trčanje njega zaobiđete. Kada to uradite sve što treba da paziet je da sa tim igračem ne naletite na nekog drugog (da vas udvoji) na putu do zakucavanja. Ako vas i udvoji, brzim refleksom možete dodati tom slobodnom sa kojeg je otišao čuvar da bi vas udvojio.
Tako ja kad dođem na 10 razlike obično odem na 20-30 do kraja meča a LBJ na 40-50 poena.
Evo pogledaj sliku, sve će ti reći:
Ako je Oden ispod koša sa leve strane, samo mu daj loptu. 1-2 guranja leđima sa protivničkim centrom, okret na levo i desnom rukom horog šut - ne može da omaši jedanput ni iz 25 puta.
Tako svaki bek ima odakle lagano daje trojke (desna linija, desno krilo, desni centar ...) kao i za šut sa distance...
Čudi me da to nisi "provalio" :d!
Naravno. Ali nije samo to.
Evo i drugog recepta, za odbranu!
Ako igrate protiv (obično lošeg) tima kome samo PG ima odličnu kontrolu lopte, CPU će skoro uvek isključivo njega birati da prenese loptu na drugu polovinu terena.
Tu vam je šansa. Dobrog kradljivca postavite da čuva protivničkog SG. Kda im date koš, tog dobrog kradljivca prilepite za protivničkog pleja da ga markira i tako protivnički SG ostaje slobodan. Njemu ide lopta i kreće novi napad. On će čekati (stajati) da se PG oslobodi vas ali vi ćete juriti PG-a. Kad pokuša da mu doda vaše je samo da "stisnete" krađu.

Sve ovo što si napisao stoji, tako je bilo i to je podosta ruiniralo osećaj realnosti u igri. Posle patch-a sa ovakvim "forama" možeš da se pozdraviš. Ovo sa Odenom će proći jednom-dvaput od deset pokušaja, jer se igra bolja odbrana, a takve šuteve je, uglavnom, kao i u pravoj košarci, teško pogoditi. A za trojke se treba pomučiti bar dva puta više. Srećom, više ni kompjuterski timovi ne rešetaju kao pre, tako da su Lejkersi u tri utakmice koje sam igrao protiv njih imali prosek trojki od 40 % što je daleko realnije od uobičajenih 90% pre patch-a.

Nisam pečovao igru, mogao bi neko da napiše neki post "korak po korak"...
Nemam original i zbunjen sam totalno, oće li raditi peč na mojoj verziji, koji peč dal USA dal EU...

Pa, ne smem ovde da pišem o tome (već sam popasao dve opomene) ali je razlika u igri OGROMNA posle patch-a. Sada uživam bar 5 puta više nego pre i kada gubim, jer gubim realno, a ne tako što Lejkersi imaju 95% šuta (već napisah za trojke). Zaista je pravo čudo koliko je igra bolja i realnija sa samo tih prokletih 60Mb...

Koristim jedan od tvojih Startup Screen-a! ;)

Imaš li neku želju ???

Lebronov hotspot je svakako ulaz :d

@ SUperStar

Covece kako te ne mrzi da igras 12minuta x 4 cetvrtine? Znaci realno jednu utakmicu zavrsis za sat i kusur. Ne bi ja to mogao.
Mene nervira sto u asocijaciji kad sam zavrsio sezonu nijedan bolji slobodan agent nije hteo da predje u moj tim iako sam imao cetvrti skor u ligi prethodne sezone. Nudio sam sve sto su trazili cak i vise para nego sto traze i nisu hteli......
Ni Ray Allen, AL Harrington, Turys Thomas, Rudy Gay i jos neki........bezveze
sad mi glupo da igram novu sezonu sa istim timom, as druge strane bezveze je pocinjati novu asocijaciju od nule sa drugim timom.

Poslednja izmena:
Cena:
Brate obično bude 5 dobrih rukija! Ja sam u drugoj sezoni doveo 3! Kakav R.Alen, kakava Gej, bude odličnih rukija! Recimo za Marvina Vilijamsa sam dobio extra PF (tip igrača kao Veražao) + 2 pika za prvu rundu (jedan ove drugi sledeće godine)! I za Veraža-a isto. Em sam smanjio budžet, em imam 2 rukija iz "Top 5", em imam pikove za sledeći draft...

EDIT:

E, da, kad dovodoš bilo koga, pogotovo nekog sa kim planiraš dosta da igraš, obećaj mu da će biti zvezda tima. Uloga u timu više utiče nego pare.

Poslednja izmena:
NastyB je napisao(la):
Očigledno ti igra nije patch-ovana kako treba.

Je li moze ovo da se proveri nekako, da li je patch instaliran? Ja sam skinuo jedno 5-6 istih fajlova sa razlicitih lokacija, uglavnom su se nesto bagovali, ali proslo je jednom kako treba, valjda. E sad, mislio sam da je sve ok, ali ponekad i posumnjam, oni drill-ovi ne rade kako treba u MyPlayer modu i tako, jos neke stvari me zbune.

Je li moze ovo da se proveri nekako, da li je patch instaliran? Ja sam skinuo jedno 5-6 istih fajlova sa razlicitih lokacija, uglavnom su se nesto bagovali, ali proslo je jednom kako treba, valjda. E sad, mislio sam da je sve ok, ali ponekad i posumnjam, oni drill-ovi ne rade kako treba u MyPlayer modu i tako, jos neke stvari me zbune.

Najbolji nacin da znas da je instaliran patch je ako ti sudija dodaje loptu da odskoci o parket jednom kad sutiras slobodna bacanja, dok bez patcha dodaje direktno u ruke

John Cena je napisao(la):
Najbolji nacin da znas da je instaliran patch je ako ti sudija dodaje loptu da odskoci o parket jednom kad sutiras slobodna bacanja, dok bez patcha dodaje direktno u ruke

Hvala, ok je.
To jeste, ako se ne zezas sa bacanjima i to, malo je cudno, hehe...

Konačno sam, uz malo muke, uspeo da se rešim "sivih duhova", to jest igrača koji nemaju fotografiju. Uz pomoć MISSING PORTRAITS V3, kao i IFF/CDF EDITORA uz pomoć kojeg sam zamenio slike koje ne valjaju sa DOBRIM SLIKAMA IGRAČA, najzad SVI trenutni igrači iz NBA lige imaju svoju sliku i, izuzev 5-6 skoro nevažnih igrača sa generičkim, svi imaju i svoje CFove (5 primera na slikama). Konačno je igranje asocijacije pravo realno uživanje...

Prilozi

• Arroyo.jpg
    Arroyo.jpg
    73.8 KB · Pregleda: 41
  • Delfino.jpg
    Delfino.jpg
    86 KB · Pregleda: 40
  • Gibson.jpg
    Gibson.jpg
    78.2 KB · Pregleda: 41
  • Jerbko.jpg
    Jerbko.jpg
    84.7 KB · Pregleda: 39
  • Kaspi.jpg
    Kaspi.jpg
    80.2 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:

Tek posle praznika. IFF EDITOR ne radi na Win7 x64, pa to moram na poslu da sredim. Inače, slike su previše male, užasno skenirane i krajnje neupotrebljive za to. Naći ću negde bolje...

To ima već urađeno:
http://www.mediafire.com/?mnyylyyzlzy

Vrh Dno