Šta je novo?

NBA 2K10

Ne kapiram. Petchovo sam igru i kad udjem pise mi your verison of the game is not supported any longer with online updates, download the update bla bla......
Plus plejevi i dalje rade kickout (udju u reket i brzo dodaju nekom na trojku) i dalje moram rucno da podesavam na pocetku svake utakmice automatic substitutions na manual........
Imam narodnu verziju igre

Počeo sam Asocijaciju sa Oklahomom i prve ružne stvari posle patch-a počele su da se pojavljuju. Na prvoj slici je rezultat protiv Portlanda. Ajde to što u trećoj četvrtini nisu mašili šta god, ko god i odakle god je neko šutirao, to mogu i da "svarim" ali u produžetku sam šutirao 12 puta, 6 ofanzivnih skokova, Durant mi je tri puta bio sam na metar od koša (jedan airball !!!!!!!!), ali da nije bilo 2 slobodna bacanja, ne bi imao ni ta dva poena. Za razliku od mene, Portland je (i pored FULL COURT PRESS odbrane) šutirao samo 4 puta, tri trojke i šut sa vrha reketa i, kao što se vidi, ništa omašili nisu. Sledeća utakmica protiv Lejkersa i dovoljno je videti 0/9. Izuzev jednog pokušaja za 3 poena, nijedan šut nije bio dalji od pola metra.
Jeste da su ovim smanjili ono što se naziva "cheesing", ali su ga preterali. Sad je dosta teže ući u reket na polaganje, dovoljno je da neko stoji pored igrača kojeg vodiš i ništa od koša. Ali bi bilo dobro da su to isto učinili i sa mojim saigračima, pored kojih i najsporiji ugrači ulaze pod koš kao na promenadu (praćeni ljubopitljivim pogledima i ništa više), a ne maše ni pod faulom.
Probao sam i oficijalne (UŽAS!!) slajdere i još par drugih i uverio sam se da je igra, sada, dosta teža. Naravno, sviđa mi se to, odlično je, ali opet se ponekad užasno iznerviram, pa moram ovde da se "izduvam"...

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    104.3 KB · Pregleda: 49
  • 02.jpg
    02.jpg
    163.4 KB · Pregleda: 42
Poslednja izmena:
Počeo sam Asocijaciju sa Oklahomom i prve ružne stvari posle patch-a počele su da se pojavljuju. Na prvoj slici je rezultat protiv Portlanda. Ajde to što u trećoj četvrtini nisu mašili šta god, ko god i odakle god je neko šutirao, to mogu i da "svarim" ali u produžetku sam šutirao 12 puta, 6 ofanzivnih skokova, Durant mi je tri puta bio sam na metar od koša (jedan airball !!!!!!!!), ali da nije bilo 2 slobodna bacanja, ne bi imao ni ta dva poena. Za razliku od mene, Portland je (i pored FULL COURT PRESS odbrane) šutirao samo 4 puta, tri trojke i šut sa vrha reketa i, kao što se vidi, ništa omašili nisu. Sledeća utakmica protiv Lejkersa i dovoljno je videti 0/9. Izuzev jednog pokušaja za 3 poena, nijedan šut nije bio dalji od pola metra.
Jeste da su ovim smanjili ono što se naziva "cheesing", ali su ga preterali. Sad je dosta teže ući u reket na polaganje, dovoljno je da neko stoji pored igrača kojeg vodiš i ništa od koša. Ali bi bilo dobro da su to isto učinili i sa mojim saigračima, pored kojih i najsporiji ugrači ulaze pod koš kao na promenadu (praćeni ljubopitljivim pogledima i ništa više), a ne maše ni pod faulom.
Probao sam i oficijalne (UŽAS!!) slajdere i još par drugih i uverio sam se da je igra, sada, dosta teža. Naravno, sviđa mi se to, odlično je, ali opet se ponekad užasno iznerviram, pa moram ovde da se "izduvam"...

A da li si probao nove rostere? Menjaju igru značajno. Skini ih za 2k.com.

Počeo sam Asocijaciju sa Oklahomom i prve ružne stvari posle patch-a počele su da se pojavljuju. Na prvoj slici je rezultat protiv Portlanda...

Sta ti je neobicno kod rezultata, slicno je i u reallife. :)

Prilozi

• slika.jpg
    slika.jpg
    52.1 KB · Pregleda: 37
A da li si probao nove rostere? Menjaju igru značajno. Skini ih za 2k.com.

I jesam, poslednje oficijalne od 18.03. Ma, igra je sada odlična, daleko realnija, ali poneka utakmica (ne svaka) me potpuno izludi. Evo sad igram protiv Kingsa i na početku poslednje četvrtine vodim 13 razlike (Kingsi su jedan od najlošijih timova) i za manje od minuta su mi zabili tri trojke, jednu iz trka i dve, gotovo, iz odbojke, jer se nije zadržala kod igrača ni pola sekunde.

Sta ti je neobicno kod rezultata, slicno je i u reallife. :)

Hmmm, ovde u igri nema sudijskog nameštanja. :D :p

Mozes da menjas minute za my player.

Ovaj patch je definitivno potpuniji od onog za konzole.Igrao sam na konzoli zadnja dva meseca ali se sada definitivno vracam na PC.Cak i na def. sliderima procenat suta je vrlo realan,za 5 utakmica na 8 min ni jednom nisam(CPU takodje) imao sut preko 45%.Sad sam odigrao tekmu online sa nekim cheeserom i naravno odvalio ga sa mid range sutom i to sa raspalim Bullsima.Recimo da mu svaki peti drive prodje.

Steta sto patch ne radi na narodnoj verziji :(

Sad će još mali i lek od V......... Pogledaj malo na netu.

Ako imam 4 rukija koje teram po 30 i više minuta u proseku da igraju, da li na kraju sezone dobijam 4 x 30 poena za kampove ili samo 1 x 30 poena?
Znam da za uzastopne pobede dobijam svaki put kad ih vežem po 5 itd. ali za ovo nisam siguran.
Ima li neko neka iskustva?

Ako imam 4 rukija koje teram po 30 i više minuta u proseku da igraju, da li na kraju sezone dobijam 4 x 30 poena za kampove ili samo 1 x 30 poena?
Znam da za uzastopne pobede dobijam svaki put kad ih vežem po 5 itd. ali za ovo nisam siguran.
Ima li neko neka iskustva?

Samo 1x30. Ja sam igrao sa Curry-em i Griffin-om u istom timu i dobio sam samo jednom to...

Hvala, da znam šta da "jurim". :)

Imam samo još 1 pitanje:
Svi rukiji mi jedan na drugog liče. Malte ne, razlikuju se samo po boji kože i frizuri. Kako mogu da im "editujem face" ? :D

Kjager, znaš li gde se podešava procenat šuta pri faulu?? U ovih tridesetak utakmica koje sam odigrao posle patch-a, jedno stotinak puta su me faulirali pri šutu i, naravno, lopta NI JEDNOM nije pogodila koš, što je u redu. Problem je što kompjuterski igrači kad šutiraju pod faulom NIKAD ne maše. Apsolutno SVAKI PUT pogađaju, pa me ponekad izluđuje što pri kraju utakmice samo idu na faulove i, naravno, dodatno slobodno bacanje. Par utakmica sam izgubio na taj glupavi način...

Uspesno sam instalirao patch. Samo jedan problem postoji. Svaki put kad udjem u 2k10 krene da skida roster od 19 marta iako sam zavrsio download tog rostera. Svaki put tako. Zna li neko resenje?
Stoji mi "remember me" u login meniju

Poslednja izmena:
Uspesno sam instalirao patch. Samo jedan problem postoji. Svaki put kad udjem u 2k10 krene da skida roster od 19 marta iako sam zavrsio download tog rostera. Svaki put tako. Zna li neko resenje?
Stoji mi "remember me" u login meniju

Tako je i kod mene, ali to što skida su online rosteri (za utakmice u NBA TODAY), koliko znam. One rostere koji se koriste u igri možeš samo "ručno" da skidaš sa njihovih servera (ili sa drugih sajtova), ne radi to automatski. Tako da nema šta da te zabrinjava...

Poslednja izmena:
Pojavio se no-cd patch za patch 1.1, za sve koji ne vole da drže svoju originalnu igru u DVD čitaču :)

Tako je i kod mene, ali to što skida su online rosteri (za utakmice u NBA TODAY), koliko znam. One rostere koji se koriste u igri možeš samo "ručno" da skidaš sa njihovih servera (ili sa drugih sajtova), ne radi to automatski. Tako da nema šta da te zabrinjava...

Skida tri fajla,NBA Today,online roster i offline roster.E sad postoji opcija da ti ne skida offline roster,moguce da si je ti izabrao pa ti zato ne skida.

Inace igram fenomenalne utakmice u asociaciji.12min@superstar,neverovatno koliko je igra sada realna.Posle dvadesetak utakmica samo me je u jednoj AI razvalio sa 40 razlike i to Suns-i.Jedino sam tu imao osecaj da AI vara.Gubim i ovako ali prvenstveno zbog uzimanja losih suteva u late game situacijama.

Skida tri fajla,NBA Today,online roster i offline roster.E sad postoji opcija da ti ne skida offline roster,moguce da si je ti izabrao pa ti zato ne skida.

Iskreno, kod mene se to "uključuje" pri svakom startovanju igre, ali pouzdano znam (bar je tako kod mene) da osim update-ovanih online rostera ne skida ništa drugo. Offline rosteri su uvek oni koje ja "ručno" skinem, jer to znam po Hauardu i Bizliju, jer kad skinem ručno nove rostere, oni im dodaju one navlake za ruke, koje imam "implementirane" u editovanim .iff fajlovima igrača.

sad ste me dodatno zbunili. Evo danas sam 5 puta usao u 2k10 i svaki put skida rostere. Pre je samo skidao kad 2k games izbaci apdejt znaci jednom nedeljno otprilike. Ne razumem zasto mi skida svaki put i zelim da prestane.

@ kjager gde je opcija za ne skidanje offline rostera?
Gde su uopste opcije za online? Nema ih nigde

Poslednja izmena:
sad ste me dodatno zbunili. Evo danas sam 5 puta usao u 2k10 i svaki put skida rostere. Pre je samo skidao kad 2k games izbaci apdejt znaci jednom nedeljno otprilike. Ne razumem zasto mi skida svaki put i zelim da prestane.

Kada si namestio da "pamti" online logovanje prilikom ulaska u igru, namestio si i da se automatski skidaju ONLINE rosteri za NBA TODAY, to jest rosteri koji se koriste SAMO za NBA TODAY.
Evo kako ćeš da se uveriš: skini neke starije rostere. Uzmi, na primer, Dvajta Hauarda i edituj ga, skini mu sleeve, promeni vrstu patika i sačuvaj takav roster kao default (ROSTER.ROS), ali obavezno odradi SAVE ROSTER. Izađi iz igre i ponovo uđi. Ako je Hauard sada sa sleevom i u adidas patikama (siguran sam da nije, jer automatski download offline rostera i ne može da se podesi), onda tvoj NBA2K10 ima funkciju koju nema ni jedan drugi...

(siguran sam da nije, jer automatski download offline rostera i ne može da se podesi)

Naravno da moze,igra skida tri file-a. NBA Today.LSF , Online Rosters.ORG , Roster.ROS

Igra pri svakom pokretanju skida NBA Today i Roster.Dok Online Rosters skida samo kad ides da igras online.

Vrh Dno