Šta je novo?

NBA 2K10

Odigrah jednu utakmicu LAL - ORL. Gameplay vidno poboljšan, mora se koristiti dobra odbrana, a brzo trčanje se mora raspodeliti ravnomerno inače će se istrošiti igraču i posle će hodati kao baba. :d Malo su duguljaste face igrača, ne znam zbog čega? Igra je poprilično optimizovana, super radi na mojoj mašini u 16x10, kada sam radio benchmark u igri imao sam 45FPS prosečno.

Animacija publike je isto fina, ako ulazite u neizvesnu završnicu počinje da biva sve glasnija i aktivnija. :)

Sve u svemu, samo sam jednu utakmicu odigrao, javiću se sa više utisaka kada budem prostudirao malo više.

Prvo,ono sto je svaba pricao to je cista glupost...Animacije su super odradjene,ima ih vise i tecnije su..Npr: kradja lopte,skok i bacanje prilikom pokusaja da se lopta vrati u teren...Grafika je napredovala ali ne u nekoj prilicnoj meri.Za sada sam primetio jedan "ozbiljniji" bug kada igrac promeni poziciju,on se nekim slucajem teleportuje na poziciju sa koje je krenuo..Nadamo se nekom patch-u...Odigrao sam 3 utakmice na PRO nivou tezine i mogu vam reci da je poprilicno tesko odbraniti napad..Jos uvek su tu greske protivnika kada izadje u aut,ili se zabija u vas,ali dobro...Bitna stvar je odigrati dobro odbranu,kompjuter sada bolje uocava slobodne igrace i skoro svaka greska u odbrani bice kaznjena...Mislim da je ovaj Nba bolji od svog prethodnika i da ce predstavljati uzivanje za svakog ljubitelja kosarke na PC-u...Toliko od mene...;)

Prilozi

• nba2k10 2009-10-11 13-49-49-40.jpg
    nba2k10 2009-10-11 13-49-49-40.jpg
    388.7 KB · Pregleda: 98
  • nba2k10 2009-10-11 13-49-57-78.jpg
    nba2k10 2009-10-11 13-49-57-78.jpg
    355.5 KB · Pregleda: 102
  • nba2k10 2009-10-11 13-52-53-62.jpg
    nba2k10 2009-10-11 13-52-53-62.jpg
    480.6 KB · Pregleda: 85
  • nba2k10 2009-10-11 13-53-54-00.jpg
    nba2k10 2009-10-11 13-53-54-00.jpg
    502.1 KB · Pregleda: 120
  • nba2k10 2009-10-11 13-52-58-93.jpg
    nba2k10 2009-10-11 13-52-58-93.jpg
    405.2 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Ljudi imam probelm. Kad pokrenem instalaciju (Windows 7 x64) igra trazi frameworks 1.1 da se intalira. W7 prijavi gresku i nikako nedozvoljava da se instalira NF 1.1 i zbog toga ne mogu da instaliram igru. Kako resiti problem?

E ljudi da li ce na mojoj konfiguraciji raditi na ultra high, tj da se dresovi pomeraju :D

Ljudi imam probelm. Kad pokrenem instalaciju (Windows 7 x64) igra trazi frameworks 1.1 da se intalira. W7 prijavi gresku i nikako nedozvoljava da se instalira NF 1.1 i zbog toga ne mogu da instaliram igru. Kako resiti problem?

Baš sam pre pola sata stavio da uploaduje fajl ljudima kojima se to dešava, to je problem koji ima .net 1.1, ali sa sp1 za net 1.1 je to rešeno, fora je u tome što nema installera sa integrisanim SP1, pa sam ga ja napravio:

http://rapidshare.com/files/291555716/DotNet_1.1.rar

Pokrenuti netfx.msi i to je to, posle pokrenite instalaciju NBA i radiće. :)

Hvala puno!!!

Hvala. Ja sam takodje pravio taj slipstream, ali mi nije pomogao. Ista se greska javalja pri kraju. Resio sam problem drugacije, tj bez istalacije fw 1.1 jer jednostavno kod mene nece da se instalira. A inace instalirao sam igru na sledeci nacin. Prekopirao sam sve sa imidza u jedan folder promenio ime fajlu nba2k10.ms u nba2k10.msi. Pokrenuo fal, instalirao i radi savrseno i bez dot neta 1.1.

Meni ova igra ocajno radi. Dobijam 15-16fps u benchmarku na 1280x1024, a na 800x600 16-17fps.
2k9 je radio odlicno.

Na moje iznenađenje, NBA 2K9 je lepo radio kod drugara koji ima 8400GS i neki nesretni AMD procesor, baš ću videti kako se ponaša 2K10...čim dođem do njega.

Hoce biti u Srbiji da se kupi original verzija?

Mom oduševljenju nije bilo kraja kad sam se dočepao igre. Prvo sam započeo asocijaciju sa Portlandom. Stvarno je gameplay drugačiji u odnosu na 2K9 i mnogo više mi odgovara, jedino mi nedostaje onaj D-lock. Posle 4 utakmice ima jedna stvar koja me užasno nervira. Prosto se oduševim od sreće kad kompjuterski vođeni igrač omaši koš, znači veoma retko. Najniži procenat šuta kompjuterskog tima je bio 74%. Od 27 šuteva za 3, pogodili su 24, ja 31-3. U dve utakmice sa Hjustonom, Jao Ming i T-Mek nisu mašili ni jednom, bez obzira što su bili udvajani. Protiv Denvera sam na minut od poluvremena vodio sa osam razlike. Na poluvreme sam otišao gubeći četiri razlike, jer su Bilaps i Antoni ubacili, bez trunke problema, četiri trojke, a da su moji igrači mašili ono što bi ja, koji sam očajan košarkaš, pogodio vezanih očiju. Pomerao sam slajdere za šut, ali jedino što sam uspeo je da moji igrači, od tada, ne pogađaju ama baš ništa, dok kompjuterski timovi i dalje pune kao od šale. Samo da se javi Albys ili neko od onih pačera sa boljim podešavanjima, pa da slavim, ovako je gotovo neigrivo i to na Pro nivou težine.

Jel moze neko da mi kaze kakva je razlika izmedju colonedvd , reloaded i iso verzije.I sta je bolje da se skida.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi kaze kakva je razlika izmedju colonedvd , reloaded i iso verzije.I sta je bolje da se skida.

Najbolje je da kupis original posto je dzabe (20 dolara) a moci ces i da igras online.

Ali ako bi bas morao da biram izmedju te tri onda RLD.

Ko prvi proba online nek javi utiske.

Ja sam poručio original, ali dok ne stigne iz Engleske valja igrati narodnu verziju :D

Poslednja izmena:
Nemoguce da radi toliko lose na tom kompu,koja si podesavanja postavio?

Ma probao sam sve, razlike skoro nema izmedju high i low podesavanja.
Trening, trojke, 2 na 2 rade dobro ali utakmica lose.

Ma probao sam sve, razlike skoro nema izmedju high i low podesavanja.
Trening, trojke, 2 na 2 rade dobro ali utakmica lose.

Probaj je pokrenuti u safe mod-u...Trebalo bi tada da radi normalno... Koji win koristis?

Odigrao sam dve tekme i igrica je mnogo bolja od 2K9, narocito gameplay, radi mi bez problema, konfiguracija iz potpisa, Win7 32bit, sve na high, 1650x1080. U njihovom Benchmarku pokazuje 90-92fps.

Radi sve ekstra na high. Epa moze i online da se pici! :D

Probaj je pokrenuti u safe mod-u...Trebalo bi tada da radi normalno... Koji win koristis?
Koristim win7 32. Uspeo sam nekako da namestim tako sto sam stavio na 1024x768, skoro sve na low i off pa sad radi malo bolje (ili sam ja to ubedio sebe da radi bolje). I odigrao sam jednu cetvrtinu, a posle toga kad je krenuo video zablokirala se igra. Ne znam sta je, imam instaliran nfs shift, batman, call of prypiat koji rade sasvim dobro na medium podesavanjima i 1024x768 rezoluciji.
A izgleda stvarno moze i online da se igra nba. :)

Koristim win7 32. Uspeo sam nekako da namestim tako sto sam stavio na 1024x768, skoro sve na low i off pa sad radi malo bolje (ili sam ja to ubedio sebe da radi bolje). I odigrao sam jednu cetvrtinu, a posle toga kad je krenuo video zablokirala se igra. Ne znam sta je, imam instaliran nfs shift, batman, call of prypiat koji rade sasvim dobro na medium podesavanjima i 1024x768 rezoluciji.
A izgleda stvarno moze i online da se igra nba. :)
overklokuj taj procesor na 3ghz

Nazad
Vrh Dno