ah, kako bi reagovali ljudi koji nikad nisu chuli za Milton Cooper-a, i njegovu teoriju - sad da je chuju
evo ja u kratkim crtama -
Milton Cooper, bivshi zaposlenik CIA-e koji je dao otkaz 1971, radio je u pentagonu. njegova pricha glasi:
rozvel 47 se zaista desio. doshli alieni, ali ne zbog kvara, vec sleteli. lunarnu bazu su imali dobrih 20ak godina pre. poenta je da su oni civilizacija koja je JEDVA uspela u mlechnom putu da dogura do nas, to jes, do prve habitabilne planete koju su nashli. e sad - oni poshto imaju jachu tehnologiju, odluchili su da nadju svoju planetu, a pricha he standard - svoju su zatrovali, polucijom, i otrovima
i sad - alieni kontaktirali sam vrh - amere, i ruse. i dogovre oni lepo, da sobzirom da su ovi jachi, a mi imamo planetu, da se ukrste geni, da bi oni mogli da opushteno ovde zive, sa nama, u jednom trenutku. jer za sad ne mogu, zive u bazi koju su sami sastavili, u podrumu 51-ca. razmena tehnologije je naravno doshla (otud pricha o mikroprocesorima i UNIX-u kao aleinske tvorevine)
i sad, sve je lepo ishlo, do trenutka kada su alieni zajedno sa nashim nauchnicima u bazi, iskoristili same nauchnike, umesto zamorchica, i 1957, specijalci udjoshe dole da srede alien-e.
40 specijalaca mrtvo, dok si reko keks.
prestaju dogovori izmedju alien-a i ljudi, a oni uspostavljaju putnu vezu sa svojim moon ortacima, koristeci materijale sa zemlje, da se obnove spacecraft-ovi.
dolazi se do vrste "hladnog rata" izmedju alien-a i ljudi, i tada se u USA i u rusiji formiraju dva tima - Majestic12 ruski i americhki.
u zajednichkom dogovoru, oni odluchuju da tih 12 mora da izvede program po kojem ce da sprechi alien-e da se nasele na zemlji, i da dalje eksperimentishu sa DNK.
pravi se plan za smishljanje novih tehnologija koje ce moci da obezbede suprotstavljanje alien-ima, a pare ce stizati od - prodaje droge po svetu, i od marketinga.
planovi su nazvani - alternative (ne znam zashto), i alternativa 2 i 3 su ostale zive do dan danas - oruzije protiv alien-a, superirono, i rupa u nebu, koja ne znam kako su smislili ce da sprechi sletanje bilo kakvog broda (rupa ce valjda da se napravi kad oni vide brod, neka suluda ideja)
kenedi je ubijen, jer je bio u Majestic12, i nije hteo da dozvoli da Droga bude sredstvo za bogacjenje Majestic grupe. tako kaze Cooper.
sve ratove, kuba, koreja, vijetnam, sve je to hoax-ovano, hladni rat takodje, da bi se prikrila sredstva za borbu protiv alien-a.
Po cooper-u, chak je i moon landing bio van Majestic nivoa, jer je Oldrin, na mesecu pocheo da vrishti kada je video nekakve "silose" i trazio da mu se objasni shta je to. navodno, radio amateri su uspeli da zabeleze taj razgovor izmedju hjustona i apola, jer je neko ostavio na frekvenciji koju moze jedan uhvatiti, "sluchajno"
1989 cooper izdaje knjigu sa ovim tajnama - Behold the pale horse.
2001, Cooper biva profesionalno eliminisan u svojoj hotelskoj sobi, metkom u lobanju, pochinioci nikada nisu uhvaceni.
kakav car!