Instalirao sam Plex na računar i na Android TV i odlično se kapiraju, tj. Plex na televizoru bez ikakvih problema vidi fajlove na računaru i pušta ih, čita metadata itd. U mreži imam PC, Android TV i Wiim Pro Streamer. Na računaru je Plex server, tj. na disku računara su fajlovi.
Sad bih da izbegnem to da računar bude neprestano uključen i treba mi NAS. Na njemu bi se nalazili audio i video fajlovi i bio bi neprestano na mreži, kako bih mogao da pristupam tim fajlovima i van kućne mreže (ako je to moguće) i kako bi uvek bio spreman za korišćenje.
Kako računar vidi NAS? Da li prosto kao drajv, npr. kao eksterni disk, ili na drugi način? Da li na njega mogu da se instaliraju Plex, qbittorrent i slično?
To je mrezni folder, ali moze da se mapira kao disk. Meni je iskljuceno grupisanje.Instalirao sam Plex na računar i na Android TV i odlično se kapiraju, tj. Plex na televizoru bez ikakvih problema vidi fajlove na računaru i pušta ih, čita metadata itd. U mreži imam PC, Android TV i Wiim Pro Streamer. Na računaru je Plex server, tj. na disku računara su fajlovi.
Sad bih da izbegnem to da računar bude neprestano uključen i treba mi NAS. Na njemu bi se nalazili audio i video fajlovi i bio bi neprestano na mreži, kako bih mogao da pristupam tim fajlovima i van kućne mreže (ako je to moguće) i kako bi uvek bio spreman za korišćenje.
Kako računar vidi NAS? Da li prosto kao drajv, npr. kao eksterni disk, ili na drugi način? Da li na njega mogu da se instaliraju Plex, qbittorrent i slično?
Daće Bog zdravljaDa si ti ziv i zdrav, Ugreen je u toj prici vec neko vreme.
Treba im vremena ali verujem da ce biti ok, sad je vec prihvatljiv. Prednost je sto kod trenutnih Ugreen uredjaja mozes instalirati sta hoces, TrueNAS i sl.Sasvim korektno izgledaju uredjaji,videcemo kakav je softver.
Sasvim pristojan, Ima Docker app, od samog Ugreen, tako da može da se stavi od aplikacija praktično šta god želiš.Sasvim korektno izgledaju uredjaji,videcemo kakav je softver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari