Šta je novo?

Narudzba Avalon ASIC chipova [STARA TEMA, READ ONLY]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoj novce da mi uplacujes, kupi od nekog btc i pomozi btc ekonomiju. :) imas dole na oglasima da prodaju ljudi BTC, pa se iskombinuj sa njima, ali pozuri, posto bih ovo danas da zavrsim sve, barem sto se tice narudzbine chipova.

Nema vise, obrisali su nam oglase, tako da... :)

Da li ja mogu da uplatim u ponedeljka posto nazalost nedeljom ne mogu da podignem novac. Uplatio bi ja i danas da mogu ali je jako tesko raskinuti ugovor sa bankom u nedelju i podici orocenu stednju da bi se kupio Bitcoin posto vecina banaka ne radi nedeljom. :(

Evo i ovde da se javim +1 batch za mene (poslao sam 0.875 BTC-a)
POZ

Koliko otprilike kosta evra 0.875 BTC koje non stop spominjete.

za ovu poslednju turu...

nije mi ni za jedan transfer stigla ni 1 konfirmacija...sto mi je malo cudno...pise stanje dobro, ali nema ni jedne konfirmacije.

odakle ste mi slali sredstva? je l ste cekirali Open transaction?

A sto da ne mogao bi da kupim vise cipova a izgubio bi samo kamatu od oko 30% koju sam dosada zaradio, koju bi ako sam dobro svatio sa ASIC cipovima mogao da povratim za svega par meseci.

nemam pojma, to je tvoja racunica. bolje se strpi malo. narucio sam mnogo cipova, neko ce sigurno odustati kada bude trebalo da se placa za PCB.

Ti stiglo od mene? posto ne javljas nista na pm?

@genijalcin@23

Jel dajes priznanice sa pecatom ili bez? :d

Logout :d

:d

imam i novi info! čipovi (iz ovog batch-a) se peku dok se mi ovde zahebavamo, i trebalo bi da stignu u prvoj polivini jula na destinaciju (Nemačku)! sve ide po planu.

do sada je sve ukupno naručeno oko 500k čipova od avalona. :D

pretplatio se na temu, bas da vidim sta ce da bude , nije da sumnjam al mi malo nestvarno (ustvari da sam vido na vreme mozda bi i ja prezalio 1-2 BTC-a pa sta bude) ... u svakom slucaju zelim da vam stignu ti maleni zahebani AVALON cipovi... :)

Cuti bre baksuze, da Bog da ne stigli nikome :D

Ma vidis da nema pojma sta prica.

Jel moze jos da se naruci ili je to to?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno