Šta je novo?

Narudzba Avalon ASIC chipova [STARA TEMA, READ ONLY]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo samo da mi predje na mtgox
i odma ti saljem jel na 1NrTTDSEQHKiSxmQqe7ch8ovMenBjUBkBZ

Koliko na kraju sa provizijom da posaljem?
I samo mi reci kako da ti prebacim sa mtgox-a prvi put hocu da prebacim coine

poslata i #3 porudžbina.

https://blockchain.info/address/162HWpt9njiDsk5nwGixw7fDPuNy55Kh9X

molim one koji su naručili da posećuju ovu temu redovno i da se pretplate. jer kada bude došlo vreme za PCB moraće EKSPEDITIVNO da se reaguje. ko ne bude poslao sredstva na vreme za PCB...dobiće novce nazad za chipove koji će onda biti prosleđeni nekome drugome.

oni koji su propustili priliku da sada naruče, ili nisu imali dovoljno sredstava za chipove...neka ih skupe, možda će biti još jedna narudžbina, a mozda neko i odustane.

obaveštavaću vas o napretku narudzbine kako budem dobijao nove informacije.

Posto nisam nista uradio ovaj put,rezervisem cipove od prvog koji odustane!
:wave:

mozda nisi nista ni propustio...:-devil-: [troll]

Pa i ako puknemo nije strašno, 105 dolara smo dali za 10 čipova. Ja uvek svima pričam da u ovo ne treba ulagati ništa što nisi spreman da izgubiš, takva je situacija.

Upravo to. Recimo ja sam dao pare i jednostavno cu zaboraviti za to. Ionako mi ne treba dugo vremena da izrudarim tu sumu, pa i ako nesto krene po zlu, lakse cu se pomiriti sa tim. A znajuci kakvi su prevaranti ti sto prave ASIC, sumnjam da cu ga ikad i videti. :d Ali dobro, vredi pokusati. :)

^ kasno je..
Nego, mene brine nesto drugo..kada ce isporuciti cipove iz batch #1 i 2 serije?
Nesto mislim,da se do tada treba otarasiti grafika..

Javi ovde ako jos bude mesta....
Meni pukao miner pa mi tek sad stiglo do 0.875, do sad sam se igrao sa berzom

Vi meni rekoste da je Avalon scam i da ne postoji.

Tada nije ni bilo naznaka da postoji.
Iskreno, meni bilo najdraze da jeste scam i da smo bacili novcice :)
Mige, ovo je kad na kladzi odigras kontra tiket da se branis ;)

aj nek se javi ko jos hoce i koliko. znaci samo kolicine pisite (n*10). sva je prilka da je ostalo jos nesto cipova. ali problem je sto ce biti muka da se to sve dovuce odande.

I meni jedan! :wave:

Jos jedan komplet tek sad videh post, cinimi se da su to pcb kao na onom videu od leptirica, za transfer mozemo da upotrebimo moju sluzbu uvoza u Institutu samo da vidimo koliko ce Rada da nam trazi za uslugu. Neznam da li cu to moci da iskoristim za krckanje al i nauka je rizik da ceo zivot provedes u zabludi

1 komad i za mene
mislim na 1 batch od 10 komada ovo sto si naveo u prvoj poruci za 0.875 btc :p

i meni 1 batch

moze x5 za mene.

ajd, saljite novce. (0.875 BTC)

1NrTTDSEQHKiSxmQqe7ch8ovMenBjUBkBZ

cim posaljete, posaljite mi na PM da ste poslali i koliko ste poslali.

----------------------------------------------------------------------------

sto se tice trasnporta i uvoza. imam coveka koji je u hamburgu (tamo ce se i praviti PCB), ali izgleda da on ce doci u Srbiju 1.7, tj. malo ranije od predvidjenog. tako da ako ima neke kombinacije koje bi olaksali dovozenje svih sprava, proceduru uvoza / to bi bilo dobro.

@genijalcin@23
Da li mozemo da ti uplatimo kesh, u aktuelnoj protivvrednosti BTC-a?
Zainteresovan sam za pricu, ali ne raspolazem tolikom kolicinok coin-a. :/

POZ

nemoj novce da mi uplacujes, kupi od nekog btc i pomozi btc ekonomiju. :) imas dole na oglasima da prodaju ljudi BTC, pa se iskombinuj sa njima, ali pozuri, posto bih ovo danas da zavrsim sve, barem sto se tice narudzbine chipova.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno