Šta je novo?

Narudzba Avalon ASIC chipova [STARA TEMA, READ ONLY]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kovac, ovo je treći link kao ovom videu. Dva su tvoja, a jedan je od juče tamo gde i treba da bude.

P.S: Videli smo ga. :)

Neka postavi na svakoj temi ako ce mu biti lakse...

Hajd i ja da se zapljunem za preeorder za ploču sa 20 čipova i 1 PCB-em...

Za 20 cipova ti trebaju 2 ploce tj. 2 pcb-a :)

Na prethodnoj strani je genijalcina rekao da ce biti i pcb za 20 cipova ;)

Aaaaaaaaa na fonu sam pa nisam video. Sta sad ja da radim s tim pcb-om kad sam narucio samo 10 cipova iz prve ture?
Genijalac, ako neko odustane planiraj mi veliki pcb i 20 cipova.

Javljam se i ja za jos 10 cipova na ovih mojih postojecih 10 ako neko odustane.
POZ

Koliko ce kostati PCB za 20 cipova

@genijalcin23

Ukoliko bi ova nova varijanta bila dostupna za isporuku u prvoj turi i neko odustane od svoje porudzbine od 10 cipova ili na neki drugi nacin bude viska od 10 cipova ja bih se opredelio za ovaj PCB za 20 cipova i naravno 20 cipova.

to se vi medjusobno dogovorite i dogovarajte. sumnjam da ce iko da prodaje ista iz prve ture. :)

mozda je bolje da se nadjete, tj. da vi iz prve ture koji imate po 10 chipova se dogovorite nekako, pa da jednu plocu od po 20 chipova delite (njene prihode tj.), jer mi se cini da usteda nije zanemarljiva.

ja kao da sam znao pa sam sebi uzeo odmah 20. a nisam znao, javio mi covek juce da postoji takva mogucnost za nas koji smo narucili masu chipova.

Nema sta da se dogovaramo, niko sam neko nece odustati. Ali ako neko bude diskvalifikovan... :d
Mozda neko ne bude imao coine tada.

Kad bi trebalo da vam stignu ti cipovi?

Nema sta da se dogovaramo, niko sam neko nece odustati.

Nece odustati ali moze da pozeli da preproda svoj order i da dobije vise nego sto je platio. Tu je zarada momentalna a ovako ce da prihvati rizik i da na nju da ceka 6+ meseci u najboljem slucaju.

Ja bih sve moje domah preprodao, samo je pitanje cene.

covek prodaje svojih 40 cipova iz nase #3 ture. ako je neko zainterosovan, mozemo da mu ostavimo neku ponudu, pa onda da se dogovorim da se ovo doda to na nasu gomilu.

stigli smo i do #7 ture u kojoj je ostalo 6k chipova.

Ja sam zainteresovan i za sve ako je izvodljivo i da se plati malo vise ali vidim sad su uleteli likovi da biduju i verovatno ce izaci preko 1btc/10kom.

Kovac, ovo je treći link kao ovom videu. Dva su tvoja, a jedan je od juče tamo gde i treba da bude.

P.S: Videli smo ga. :)
5.1gh/s sa 16 "enginea" na 170MHz - to znaci da se svakog takta izracuna jedan kompletan hash?!?

Koja je specifikacija ovog sto porucujete?

može neki update spisak..čisto da znamo gde se ko nalazi...

Koja je specifikacija ovog sto porucujete?

Technology Summary:
TSMC 0.11- micron G process
5 Metal
Core Voltage: 1.2 V
I/O Voltage: 3.3 V
Core Frequency: 256+ MHz
Number of Pads: 48
8 Data
40+1 Power
Package Type: QFN48 -0.5 Pitch
Packaged Chip Size: 7 mm x 7 mm

Chip Interface
Data Pins (8 in total):
Clock i
Serial Data In [2] i
Serial Data Out [2] o
Serial Data Bypass [2] o
Reserved [1] -

....

a sto se tice ove licitacije. ne znam sta da vam kazem. mora to da se proveri sve, da potpise poruku, +da se obavesti ovaj glavni lik. +da se plati vise.

Zna li se nesto o toj licitaciji za #3 batch? Takodje taj #7 batch kad okvirno moze da se ocekuje i kako bi se to organizovalo posto izgleda da nije neko interesovanje vise...

I jel odgovaras ti na PM :) mnogo bi lakse bilo nego da trolujem temu?

nemam sta da sabiram. :)

spisak je isti kao onaj od pre par stranica. ti se samododaj tamo ispod crte za batch #3.

heheheh oket!Znači samododat sam! :D

nemam sta da sabiram. :)

spisak je isti kao onaj od pre par stranica. ti se samododaj tamo ispod crte za batch #3.

koja je na kraju cena za porudžbinu?Obzirom da je urađena za ploču sa 20 čipova?2x0,86BTC ili...??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno