- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Sta ocekujes od pasivnog hladjenja ?
TRUE ? 
E8500@3GHz, 1.184V
idle - 38
load - 56
E8500@4GHz, 1.4V
idle - 50
load - 77
[email protected], 1.27V
idle - 40
load - 66
[email protected], 1.4V
idle - 49
load - 89
Izvor Digital. Za "umereni klok" sam se zeznuo, ali verovatno bi bilo ok i na def. naponu @ 3GHz. Za manje zahtevne primene radi posao vrlo dobro.![]()
Ne ruzno no odvratno![]()
Vidi ih ovi Termalrajtovcisto hvale svoga konja.
OCz, posto imas Zalmana, daj im po warn.![]()
jk ofc![]()
Imao sam TRUE-a... Zamenio ga za ovog Zalmana u sig-u :d...
Meni su ovakve kombinacije hladnjaka ubedljivo najlepse. Mislim da su svi od Thermalright-a.
![]()
![]()
:wave:
Oni True su stvarno odlicni kuler, odlicna izrada sem te baze koja izgleda kao klackalica kada je stavis na 100% ravnu povrsinu i plus moras odvojeno da kupis ventilator, uvek ih pre isao na Zalman.
Odgledah do kraja onaj snimak, Zalman je skraceno od zakon za kulere!![]()
pretpostavljam da znas da je ihs procesora malo udubljenIsao sam da vidim i eventualno kupim neki Thermalright kuler posto ih sada ima svih u Nisu. Odmah se uhvatih za TRUE Black. Prvo sto gledam je baza, pogledam i golim okom se vidi da je kriva, rekoh cini mi se, stavim ga na ravnu podlogu on se klacka djubre. :S:
Momentalno sam izgubio volju da gledam ostale i ne samo da nisam kupio nego da su mi ga poklonili ne bih ga uzeo.![]()
@Pike: Flejmujes bez potrebe... Baza moze da se osmirgla/polira, sto se i ocekuje da ce vlasnici takvih kulera uraditi.
Ja sam hteo da budem vlasnik tog kulera, ali necu niti imam vremena da bilo sta smirglam i polram pogotovo ne za te pare.
Ispada da je namerno tako napravljen kriv, da li stvarno verujes u to ?
Jos ce da ispadne da su Thermalright hladnjaci kicerica u odnosu na svetlece Zalmanove kulere.Anyway, o ukusima ne treba raspravljati. Ono sto je za mnoge Zalman, za mene je Thermalright. Nisam fanboy, ali po meni su njihovi hladnjaci najlepsi, a uz to i odlicno rade posao. Neka je pretrpano sve na onim slikama. Mnogo bolje nego da mi diode iz kucista osvetljavaju pola sobe. Cisto moje misljenje i moj ukus. Pozz
Edit:
Jedino sto mi se kod tog zalmana svidja je ispolirana baza i nacin nanosenja termalne paste na istu. Ja sam kod svog TRUE-a izravnao bazu upravo zbog te male izbocine/neravnine na sredini koju svi spominju. Nikakav problem. Sto se tice one slike sa TR-ovima, nece delovati pretrpano ukoliko se ne stave svi hladnjaci. Opet ce lepo izgledati npr. samo ako se stave hladnjaci na cpu i gpu.Lepse ce po meni delovati ukoliko se iskoriste samo hladnjaci od TR-a i ako se ne mesaju sa drugim proizvodjacima (npr. Zalman na cpu, TR na gpu, CM na memoriju...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari