Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

OK, ne bih da postavljam pitanje zasto je Zalman najbolji i nema konkurenciju jer mi nije bas najjasnije iz tvog posta. Nebitno uostalom. Tema su najlepsi kuleri, a ne najbolji. Ne vredi raspravljati dalje o tome jer je to pitanje ukusa. Sa ili bez diode, Zalmanovi kuleri mi se jednostavno manje svidjaju od TR-ovih hladnjaka. Rekoh da je moj ukus takav i ne ocekujem da se svima TR dizajn dopadne. :)

Pozz

pogresno, zalman nije imao konkurenciju
sada je itekako ima :)

pogresno, zalman nije imao konkurenciju
sada je itekako ima :)

Heheheh, ocigledno!
Ma, ono jeste sada Zalman ima konkurenciju sto je dobro, mozda krenu da spustaju cene svojih proizvoda.

Mozda sam preterano nahvalio Zalman, meni nekako od ranije se jave utisci kada sam imao prilike prvi put da vidim neke Zalman kulere, u svakom slucaju TR su lepi kuleri, OCZ nisu, pa opet mi se cini da su konkretno OCZ Vendetta ili Gladiator Max isplativiji i od TR i od Zalmana, ali to opet ne spada u ovu temu. :)

@Pike: Flejmujes bez potrebe... Baza moze da se osmirgla/polira, sto se i ocekuje da ce vlasnici takvih kulera uraditi.

Glupost !

Nakon što toliko platim jedan cooler, ne pada mi na pamet da šmirglam, sve je to stvar MOJE dobre volje. Proizvođač treba da obezbedi ispravan proizvod, što true s takvom bazom nije, a vi trtljajte šta hoćete.

nema potrebe da smirglas radice on bolje od ostalih i takav fabricki. medjutim ako hoces jos stepen dva dole onda treba da smirglas svaki kuler jer nijedna finalna fabricka obrada nije 100% ravan mirror finish (kod zalmana jeste mirror finish ali nemogu 100% da tvrdim da je i skroz ravan)

Umesto sto, da prostite, kenj-..khm..-ate o ispupcenosti baze i slicne gluposti prvo se zapitajte zasto ne pljujete intel sto im je baza udubljena!!! Nisam video da se to iko zali?!

Must read za sve CPU HSF zaludjenike(vidim da je illidan vec procitao:D): http://www.xtremesystems.org/FORUMS/showthread.php?t=207731

Na kraju, neki vole Zalmana, neki Thermalright... oba su odlicna, sve se svodi na to kako volite da vam izgleda komp... ja preferiram Thermalright... a opet nisam fanboy i zaludjenik, te stoga se nisam odlucio da za VGA uzmem HR-03 vec Accelero S1... samo hocu da kazem da se bezveze raspravljamo o nijansama i ukusima!

Neki vole plavuse, neki crnke, a ne mozete reci da iko od njih gresi :D

Poslednja izmena:
I na kraju, dosta je sa offom... Imate 1001 diskusiju gde mozete da disktujete o procesorima i kulerima i poliranju istih!

Uskoro Scythe Mugen 2

szsf6.jpg

Scythe%20mugen%202%2003.jpg
Scythe%20mugen%202%2004.jpg

Scythe%20mugen%202%2005.jpg
Scythe%20mugen%202%2001.jpg

Ovi su definitivno ludi sa ovim Skajtovima!!!

Steta sto ih nema kod nas u slobodnoj prodaji! :)

Ali ovi mi izgledaju kao neki "beta" kuleri.... izgleda jos nisu odlucili kako ce zapravo izgledati...

Tacno tako,prvi dole levo je usvojen za mass production.
Sta ces ludaci,extreme Japanci :p

Ako je nekome bitno meni je temperatura procesora 23 stepena sa Thermalright kulerom i prilichno ga ne chujem.

pozz

Pazi onog gore desno sa 10 heatpipe-ova. :D
Inace "scythe" se izgovara "sajt", a ne "skajt" (s tim sto je ono "t" u stvari nesto izmedju "t" i "d"). :)

Poz

Edit: haha preduhitrio me garson.

Poslednja izmena:
A scythe (pronounced /ˈsaɪð/, from Old English siðe[1].) is an agricultural hand tool for mowing grass or reaping crops. It was largely replaced by horse-drawn and then tractor machinery, but is still used in some areas of Europe and Asia.
794px-DFRScythey_(1).jpg

P.S. Jedino sto shajt u am. zargonu znaci shite=shit=:wc: ,bezveze :p

A scythe (pronounced /ˈsaɪð/, from Old English siðe[1].) is an agricultural hand tool for mowing grass or reaping crops. It was largely replaced by horse-drawn and then tractor machinery, but is still used in some areas of Europe and Asia.

P.S. Jedino sto shajt u am. zargonu znaci shite=shit=:wc: ,bezveze :p

Nije shajt :D izgovara se sa S - Sajt sa mekim T. A shajt(shit) je irski izraz nije americki.
Da u pravu ste Sajt, sa malo cudnim izgovorom, izvinjavam se navika jos iz izgrica tipa diablo 1, zvali smo to skajt. :)

Mogu samo da pomislim (ako se nastavi Sajtova tradicija,zasto i ne bi),kakav li ce ce biti Orochi 2 ,ili Orochi Copper Edition (jedno 10Kg) :d

I uz njega ide mini kran da pridrzava, da se ne iskrivi ploca!

Haahaaa na kraju ce podupirac od gradjevinske postati IT spravica :D

moj THERMALTAKE V1

Off koji se tice kulera nece biti obrisan, ali zato svaki drugi hoce... Otvaranje nove teme se ne placa... :d

Off koji se tice kulera nece biti obrisan, ali zato svaki drugi hoce... Otvaranje nove teme se ne placa... :d

Lele bre Coola, pa od kad si ti moderator!? :D

Da li se i ovako nesto racuna ili ne? Ne vidim ga na ThermalRight-ovom sajtu. Mozda nije zazivelo.

Ovo izgleda umesto celog kucista se montira????
Samo je mnogo ruzno, ne ide da se stavi u "najlepsi kuleri". :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno