Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

GlacialTech_UFO_cooler_04.jpg

After a good few months of tweaks, GlacialTech has now finally introduced, even though only through a press release, the UFO V51 cooler. Seen below, the very terrestrial cooler comes in two versions - UFO 51 Silent and UFO 51 PWM, and features a pure copper base, four copper heatpipes, a large aluminum heatsink and two 92mm fans. The UFO 51 Silent has both fans working at 1600 RPM (rotations per minute) for a total sound output of 19 dBA, while the UFO 51 PWM's spinners can fo from 800 to 2500 RPM.

Measuring 130 x 157 x 138 mm and weighting in 780 grams, the UFO V51s have support for Intel LGA775, LGA1366 as well as AMD Socket 754, 939, 940, AM2(+) and Socket F processor and are bundled with high-grade thermal compound. The two GlacialTech UFO V51 coolers are set to hit the stores soon but their prices have yet to be revealed.

Stvarno izuzetan dizajn!

Jel ima negde kod nas da se pazari taj Thermalright true copper ?

^
Tesko, da ne kazem nikako...
Izasla je serija od 2000 primeraka. Tako da je tesko uopste doci do njega, a kamoli kod nas.

Ma moze i zlatni da bude kad je razlika par stepena sto je smeshno!A cena :d:d:d:d:d

Cena je jos i OK, s obzirom kakav je to raritet... tako nesto je oduvek bilo na ceni.

Ali tezina... to je vec *******a situacija, nije bas preporucljivo da se kuciste drzi u standardnom uspravnom polozaju.

I have to add that the recommended retail price of the new Thermalright TRU Copper Ultra-120 eXtreme is set at $99, although the very first announcements mentioned the price up to $150! The cooler is made in Taiwan in the amount of 1000 units only.

Ako mislis na tih $99,to nije ni blizu prave cene.Da bi to stiglo u Srbiju,dodaj bar jos 50-ak.

Pa ja za te pare cu kupim il' novu graficku, il' novi procesor, ****m ti kuler, hehe :D

Koliko vidim po testovima, posao završava i obična verzija.

Ljudi to je prestiz, a za prestiz mora da se plati... 150 evra na kuler ne bih dao pa tacno da je jedini u svetu, osim ako mu performanse bash toliko ne odskacu od konkurencije (lupam, 15-ak stepeni daje bolju temp od najboljeg "obicnog" kulera), ovako, za sad i TRUE obican radi posao, mada mislim da ce da legne neki IFX 14 :smoke:

I have to add that the recommended retail price of the new Thermalright TRU Copper Ultra-120 eXtreme is set at $99, although the very first announcements mentioned the price up to $150! The cooler is made in Taiwan in the amount of 1000 units only.

Ako mislis na tih $99,to nije ni blizu prave cene.Da bi to stiglo u Srbiju,dodaj bar jos 50-ak.
Kada ide preko tebe - da...

Evo dacu ja tebi $99 pa mi ti nabavi jedan.Da zivimo u nekoj normalnoj zemlji mozda bi i moglo za te pare,ali posto ne zivimo u takvoj zemlji onda mora i da se podmiti kako bi se popeo na listu cekanja i takodje platiti UPS deluxe servis (iskljucivo tako salju),te paypal usluga,te carine,plus nesto za ulozeni trud.Mozda je i tih $150 malo za toliko cimanje.

CoolerMaster Hyper Z600 "Black"

46001_1b.jpg

46001_2b.jpg

P.S. Za pocetak ovaj kuler ce moci da se kupi samo uz kupovinu Limited Edition (500pcs.) CM Cosmos Black Lux kucista.

Poslednja izmena:
Iliti Cooler master Shit Z600 black. Koliko god da lepo izgleda, ovaj kuler je vrlo los!

Uzeh Vendettu 2 i sad mi je najlepši cooler :smoke:

Evo dacu ja tebi $99 pa mi ti nabavi jedan.Da zivimo u nekoj normalnoj zemlji mozda bi i moglo za te pare,ali posto ne zivimo u takvoj zemlji onda mora i da se podmiti kako bi se popeo na listu cekanja i takodje platiti UPS deluxe servis (iskljucivo tako salju),te paypal usluga,te carine,plus nesto za ulozeni trud.Mozda je i tih $150 malo za toliko cimanje.
Ako budem dovlacio sebi, tebe cu prvog da pitam hoces li da ti porucim.

ajd dovuci jedan true black pa da menjamo (doplatim ti 10 eura :D)

^
Imas i kod nas TRUE Black da nadjes bez problema ;)

mogu da zamenim :)

nije jos, ali mnogo mi da uzimam novi, zamena bi mi odgovarala :)

Dobro,ako je tako onda sutra ujutru pravac menjacnica da kupim 99$.Ti se javi kada stignu,bilo bi zgodno nekad u Januaru;)
Idi ti i menjaj, a meni ako zine dupe za 1.9kg bakra - odma' ti javljam ;)

Temperature kolega???

E sad,ko da je temp važna:D

E8500@3GHz, 1.184V
idle - 38
load - 56

E8500@4GHz, 1.4V
idle - 50
load - 77

[email protected], 1.27V
idle - 40
load - 66

[email protected], 1.4V
idle - 49
load - 89

Izvor Digital. Za "umereni klok" sam se zeznuo, ali verovatno bi bilo ok i na def. naponu @ 3GHz. Za manje zahtevne primene radi posao vrlo dobro. :)

E8500@3GHz, 1.184V
idle - 38
load - 56

E8500@4GHz, 1.4V
idle - 50
load - 77

[email protected], 1.27V
idle - 40
load - 66

[email protected], 1.4V
idle - 49
load - 89

Izvor Digital. Za "umereni klok" sam se zeznuo, ali verovatno bi bilo ok i na def. naponu @ 3GHz. Za manje zahtevne primene radi posao vrlo dobro. :)

OMG Quad load 89 stepeni :S: , lele koja krshina majko moja :)

Vrh Dno